cosminst2008 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 azi vine cineva ? Cred ca trec si eu azi pe la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 careva cu chef de o plimbare mai lunga de weekend? Plecare maine sau sambata pe transalpina cu intoarcere pe transfagarasan, vazut pesteri si ce mai e de vazut in drum si campare.noi plecam cu un fazer, deci nu ne bagam pe prea multe coclauri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Cineva azi la intalnire ?...haideti, cu curaj, ne mai ventilam si noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 dap apar shieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Eu ma duc la marsul de comemorare, asa ca azi n-o sa ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 o sa particip si eu la acest mars cu inca un tovaras de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 daca nu se mai anunta nimeni inafara de Zulex la intalnire , io ma duc la mars cu Kosh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Salutare, curand o sa ma bag si eu in seama pe sos. Oltenitei. Am observat insa ca e multi rromulani pe la p-ta Sudului, cum va descurcati cu motoarele parcate in fata blocului cei care nu aveti garaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 alarma,disk-lock cu alarma,lant bun si gros,husa si legata de un stalp luminat,cel putin asa o tin eu pe a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Pai uitate la furturii si vezi cate sunt pe Oltenitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Pai uitate la furturii si vezi cate sunt pe Oltenitei Am gasit doar Monster-ul lui stefanlcs, in rest mai multe situatii neplacute in zona prin 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 eu stau la curte, si am garajul destul de incapator ... asta pentru cine mai doreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 ceva populatie azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Mai Off vrei sa faci rost de benzina din motoreta omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Salut! Am aparut in zona la Brancoveanu recent (de vreo doua luni) si am motor de vreo luna. Deci incepator/incepator. Dupa vreo 350 Km. facuti in perioada asta, mobra nu mai arata ca la inceput si as vrea s-o curat putin. Voi unde le spalati si cum (daca e la spalatorie auto, trebuie sa-i dau ceva instructiuni baiatului de acolo?). Nu stau la curte sa pot pune furtunul pe ea. Prin anumite locuri cum ar fi barele de langa lant s-a stropit cu ceva negru, ulei/vaselina destul de gras. Aceste zone cum se curata? Sau mai bine zis cu ce? Pana acum mi-am cumparat doar doua tuburi pentru curatat/uns lantul, dar restul fierului nu stiu cum sa-l curat. Merci fain, Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Salut! Am aparut in zona la Brancoveanu recent (de vreo doua luni) si am motor de vreo luna. Deci incepator/incepator. Dupa vreo 350 Km. facuti in perioada asta, mobra nu mai arata ca la inceput si as vrea s-o curat putin. Voi unde le spalati si cum (daca e la spalatorie auto, trebuie sa-i dau ceva instructiuni baiatului de acolo?). Nu stau la curte sa pot pune furtunul pe ea. Prin anumite locuri cum ar fi barele de langa lant s-a stropit cu ceva negru, ulei/vaselina destul de gras. Aceste zone cum se curata? Sau mai bine zis cu ce? Pana acum mi-am cumparat doar doua tuburi pentru curatat/uns lantul, dar restul fierului nu stiu cum sa-l curat. Merci fain, Adi Zonele de care vorbesti le cureti cu spray de curatat lantul(acolo s-a depus unsoarea de pe lant si cu altceva greu s-o scoti) si putina insistenta manuala , iar de spalat poti apela la spalatoriile auto cu precizarea catre cel ce ti-o spala sa nu puna jetul pe radiator ca ii indoaie elementii ! PS: Poate apari si la intalnirile nostre...sa ne cunoastem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Zonele de care vorbesti le cureti cu spray de curatat lantul(acolo s-a depus unsoarea de pe lant si cu altceva greu s-o scoti) si putina insistenta manuala , iar de spalat poti apela la spalatoriile auto cu precizarea catre cel ce ti-o spala sa nu puna jetul pe radiator ca ii indoaie elementii ! PS: Poate apari si la intalnirile nostre...sa ne cunoastem ! Merci. Am sa urmaresc cand va intalniti si am sa vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Si nu te duce la spalatorie cu motorul incins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Cine se anunta astazi?...si unde mergem?...ca vreau sa-mi dezmortesc VFR-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Ma prezint si eu pt plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Buna, Vin si eu diseara.. binenteles pt plimbarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadul Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 sa ma prezint: bercenar de popesti (leordeni) sau popestean de berceni cum vreti voi! posesor de permis de 2 saptamani, motoreta de imprumut... altceva ce sa mai zic? ma primiti si pe mine la intalniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) da te primim,eu vin diseara pentru intalnire,pentru plimbare nu pot Editat Iulie 22, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
becutzu Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Salut, salut, eu am avut o perioada de pauza dar mi-am luat o mobra noua si abia astept sa ies cu ea. Unde va mai intalniti (si la ce ora) ca sa pot sa reiau si eu plimbarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate