Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

am un singur mesaj pentru tine :blbl: in rest toate cele bune :)

ps: oricum nu vroiam sa fac parte din grup, doar numele imi placea

Oricum si noi doream acelasi lucru din partea ta, bine ca ne intelem !

Sanatate si ...atat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca are placerea careva sa vina mai tarziu pe la 20:30 la rond la carol la o barfa eu cu inca un baiat cu motor o sa fim acolo si inca cativa baieti cu conserve,care n-are ce face si are chef de un suc ,o vorba ceva :cheers: ne gasiti acolo

0785636199

Link spre comentariu

Maine bag o bulgaria,ceva doritori?

La ora 8am.ma vad cu un amic la petromul Jilava daca se baga careva eu vin cu scuterul si nevasta,deci nu merg mai mult de 150km/h

Link spre comentariu

Maine bag o bulgaria,ceva doritori?

La ora 8am.ma vad cu un amic la petromul Jilava daca se baga careva eu vin cu scuterul si nevasta,deci nu merg mai mult de 150km/h

Bulgaria , unde ? Eu voi fi liber , ma bate gandul .....

Link spre comentariu

Radu recomanda-mi si mie un loc de cazare in Cluj,la o pensiune sau o gazda ceva, caci trebuie sa stau fo' 3-4 zile la Cluj . Ceva in jur de 50-80 RON pe noapte ca-s cam saracut in perioada asta. Nu-s prea pretentios : un patut si o baie unde sa scap de transpiratia de peste zi si o eventuala tavaleala, prin praf :))) .Bucataria poate sa fie optionala ca nu stiu sa gatesc decat salam si ochiuri. Marturisesc ca nu am cautat nimic pe net.

Link spre comentariu

offtopic clar :P

Am o problema si vroiam niste sfaturii de la persoane care poate au patit ceva de genul, desi poate o sa pic de prost cu ce o sa scriu...

Am iesit de la munca in jurul orei 22:15, cu bicicleta ca deh numai am asigurare la mobra, pe la jumatatea drumului spre casa, ma opreste un nenea cu un hyundai coupe ca cica i-am zgariat masina...Ideea este ca el nu era la masina, si cica i-a zis unu de pe strada ca i-as fi lovit-o eu, dar eu nu imi amintesc sa fi lovit ceva, si plus daca loveam dus eram :)))) si ma mai gandesc cum a vazut el zgarietura pe intuneric..

Si revenind, imi spune ca sa mergem la politie sa dau declaratie ca i-am lovit-o, ca nu e problema ca are casco, doar sa dau declaratie.. omu ma luase tare, putin mai avea si ma si batea ... si deh ca m-am lasat intimidat, si i-am lasat nr de telefon, ca altfel numai plecam de acolo! Acum ca m-am linistit si am inceput sa mai gandesc,am pus lucrurile si faza e ca zgarietura era la nivelul oglinzii deci automat as fi lovit-o cu mana, si este in forma de z, deci eu daca ii atingeam masina, sigur faceam linie dreaptasau vreo aplecata ceva, nicidecum z!

Sunt usor de intimidat- defectul meu, si as vrea niste sfaturii...ideea e ca nu trebuie sa semnez declaratie la casco, ca ma indoaie aia dupa !!! :|

Tipul parea cu banii si pare genu de maniac care m-ar putea urmari ca sa imi traga o bataie, si nu imi doresc sa patesc asta...

Link spre comentariu

@chellaru: din pacate, cum n-am fost de 2ani decat in vizite scurte, nu prea stiu ce sa-ti recomand

singura chestie la care ma pot gandi este pensiunea colibri, undeva in spate la iulius mall. ar trebui sa o gasesti pe net

@off: daca te suna ala, si insista, io zic sa mergeti la politie si sa le arati la aia ce si cum, si sa le zici ca sub nici o forma nu i-ai zgariat tu masina (nivel, forma de z, etc). N-ai ce sa recunosti daca nu ai facut, ca apoi aia o sa te faca de bani prin tribunal.

succese

maine ceva populatie la arc?

Link spre comentariu

Salutari tuturor,

Locuiesc de putin timp in Berceni si as fi incantat sa fiu in legatura cu motociclisti din zona ,pentru plimbari dupa-masa si in week-end,sfaturi,bere,ajutor reciproc etc.Am un Transalp si sunt amator de touring

Multumesc anticipat celor ce o sa-mi raspunda

Link spre comentariu

Salutare,

Eu am mai iesit cu bercenarii acum ceva vreme, nu stiu daca mai este vreunul din menbrii de atunci in "club".

As vrea sa vin si eu maine la Mc. Se tine intalnirea?

Misu

Link spre comentariu