Kosh Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 E posibil sa trec la intalnire... nu garantez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Astazi sper sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Vin si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terowf Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Salut ! "Bercenarii" sunt un grup de prieteni motociclisti, nu toti acei ce stau in Berceni se poate spune ca sunt si Berecenari. Pentru a te numi cu adevarat Bercenar te asteptam la inatalnirile noastre motorizate ce au loc in fiecare Vineri la ora 19 intre intrarea de metro Brancoveanu si parcarea McDonald's(dupa 19:30 se pleca la cate o mica plimbarica, cei ce doresc). Nu trebuie sa faci nimic special pentru a accede in grupul nostru dar macar sa te vedem si noi, sa ne cunostem , si ramane de vazut daca si apoi doresti sa te numeri printre Bercenari. iO vine azi la intalnire, altcineva ?!....poate bagam o Oltenita sa mai bem o bere pe ponton....FARA ALCOOL, fireste ! am un singur mesaj pentru tine in rest toate cele bune ps: oricum nu vroiam sa fac parte din grup, doar numele imi placea Editat August 12, 2011 de terowf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Vino la intalnire, poate primesti un sticker, asha pentru colectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 am un singur mesaj pentru tine in rest toate cele bune ps: oricum nu vroiam sa fac parte din grup, doar numele imi placea Oricum si noi doream acelasi lucru din partea ta, bine ca ne intelem ! Sanatate si ...atat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 vin shi eu azii dupe 19;30 sa nu plecati fara mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Schimbare de planuri: ajung sigur + plimbare, daca e cazul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Schimbare de planuri: ajung sigur + plimbare, daca e cazul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 posibil sa vin si eu pentru intalnire dar ajung pe la 19:00-19:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 unul mai bercenar ca altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 daca are placerea careva sa vina mai tarziu pe la 20:30 la rond la carol la o barfa eu cu inca un baiat cu motor o sa fim acolo si inca cativa baieti cu conserve,care n-are ce face si are chef de un suc ,o vorba ceva ne gasiti acolo 0785636199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacU Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 salut.... ce mai fac bercenarii??? ultima oara ne vazuram la birt la provence .... din pacate eu lucrez de la 11 la 10 seara... asa ca.... salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Maine bag o bulgaria,ceva doritori? La ora 8am.ma vad cu un amic la petromul Jilava daca se baga careva eu vin cu scuterul si nevasta,deci nu merg mai mult de 150km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Maine bag o bulgaria,ceva doritori? La ora 8am.ma vad cu un amic la petromul Jilava daca se baga careva eu vin cu scuterul si nevasta,deci nu merg mai mult de 150km/h Bulgaria , unde ? Eu voi fi liber , ma bate gandul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 probabil velico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 probabil velico La 8.00 Petromul de la intrarea in Jilava . Daca schimbi ceva, da-mi un sms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 ceva populatie azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 eu o sa fiu la arc daca nu ploua,see ya there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Vine careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cHELLaru Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Radu recomanda-mi si mie un loc de cazare in Cluj,la o pensiune sau o gazda ceva, caci trebuie sa stau fo' 3-4 zile la Cluj . Ceva in jur de 50-80 RON pe noapte ca-s cam saracut in perioada asta. Nu-s prea pretentios : un patut si o baie unde sa scap de transpiratia de peste zi si o eventuala tavaleala, prin praf )) .Bucataria poate sa fie optionala ca nu stiu sa gatesc decat salam si ochiuri. Marturisesc ca nu am cautat nimic pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 offtopic clar Am o problema si vroiam niste sfaturii de la persoane care poate au patit ceva de genul, desi poate o sa pic de prost cu ce o sa scriu... Am iesit de la munca in jurul orei 22:15, cu bicicleta ca deh numai am asigurare la mobra, pe la jumatatea drumului spre casa, ma opreste un nenea cu un hyundai coupe ca cica i-am zgariat masina...Ideea este ca el nu era la masina, si cica i-a zis unu de pe strada ca i-as fi lovit-o eu, dar eu nu imi amintesc sa fi lovit ceva, si plus daca loveam dus eram ))) si ma mai gandesc cum a vazut el zgarietura pe intuneric.. Si revenind, imi spune ca sa mergem la politie sa dau declaratie ca i-am lovit-o, ca nu e problema ca are casco, doar sa dau declaratie.. omu ma luase tare, putin mai avea si ma si batea ... si deh ca m-am lasat intimidat, si i-am lasat nr de telefon, ca altfel numai plecam de acolo! Acum ca m-am linistit si am inceput sa mai gandesc,am pus lucrurile si faza e ca zgarietura era la nivelul oglinzii deci automat as fi lovit-o cu mana, si este in forma de z, deci eu daca ii atingeam masina, sigur faceam linie dreaptasau vreo aplecata ceva, nicidecum z! Sunt usor de intimidat- defectul meu, si as vrea niste sfaturii...ideea e ca nu trebuie sa semnez declaratie la casco, ca ma indoaie aia dupa !!! :| Tipul parea cu banii si pare genu de maniac care m-ar putea urmari ca sa imi traga o bataie, si nu imi doresc sa patesc asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 @chellaru: din pacate, cum n-am fost de 2ani decat in vizite scurte, nu prea stiu ce sa-ti recomand singura chestie la care ma pot gandi este pensiunea colibri, undeva in spate la iulius mall. ar trebui sa o gasesti pe net @off: daca te suna ala, si insista, io zic sa mergeti la politie si sa le arati la aia ce si cum, si sa le zici ca sub nici o forma nu i-ai zgariat tu masina (nivel, forma de z, etc). N-ai ce sa recunosti daca nu ai facut, ca apoi aia o sa te faca de bani prin tribunal. succese maine ceva populatie la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate