Messner Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 E a 3-a oara cand incerc sa uploadez pozele Gata am reusit sa le pun....a x-a oara ! A fost intrunire cu 10 din 10 , felicitari baietilor de la Silver Pistons ! Mi-a placut organizarea , mi-a placut ideea de a avea paza la camping si chiar mi-a parut bine ca nu puteau intra cei fara bratari. Concertele au fost bestiale ! Ashteptam editiile viitoare ! As vrea sa le multumesc si celor cu care am plecat din Ploiesti spre Bucuresti...thank you ca m-ati asteptat Nu stiu cine sunteti , dar aveti o bere in cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 ia,johnson,sterge!!!...poti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ceva poze si de la brasoveni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) uite si de la mine niste poze (grupul care a plecat dimineata de la Arcul de triumf) Editat Iunie 13, 2007 de candro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 au fost 3 zile pe cinste! si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 A fost super atmosfera si la tot pasul m-am intinlit cu prieteni rideri! M-am simtit ca in familie cu ei! Long live MOTORROCK!!!! Cateva pozi: Inca cateva cu prietenii . Plus incercarea super chopper-ului Haoticii - care arata sooper !!!! mi-a placut cum a fost transformat ij-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Multumiri DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Boierule mai da din pletele alea de roacker jos! Salutari de la Buzau tuturor, si cateva poze: Parerea mea e ca a fost cel mai bine organizat motorrock de pana acum. Felicitari Silver Pistons & CO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jake Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 caldura mare monser, dar vorba numarului meu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green Rabbit Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 GALERIA MEA DE POZE DE LA MOTORROCK: http://www.urbanriders.ro/motorrock/index.htm Veti gasi acolo si pozele de la Motocross Mania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 -parada : de la bucov ;la sud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 cea mai mica chopper-ista: diferenta intre motorasul ei si unul "normal" Mai era un pusti cu un pocket bike, dar rar vezi o fetita sa ii placa sa mearga pe motor. Si mergea asa frumos in spatele mamei ei, care era pe un moped si ii deschidea calea. poza de la bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 a shi eu poze...sunt ploiestean shi sigur viitor motociclist...si asta pt ca nu am inca 16 ani....foarte tare a fost tin sa le mutumesc lui edy(vecinu) shi lui icedog(biciclistu) foarte tareee fraaateee!! sper ca nu aveti nimik cu mine ca nu sunt inca motociclst...( fizic) caic sufleteste va sigu ca sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Ca de obicei la PLoiesti-Silver Pistons&Dac Motors-BRAVOOOOO si poze de la Valah Targoviste burta de cioperist- gata ca m-am plictisit ne vedem la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMPALA Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 cateva poze din tabara dacilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 cand e intrunirea de la bv???? vreausi eu niste detalii ca sa nu vin degeaba ( vin cu trenu:D ca altfel nu ma lasa mama:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 w/e viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reea666 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 more pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 imi pare rau ca nu am fost in forma .. dar din ce am apucat sa procesez in creierul meu lichefiat a fost super mega extra. Sper sa ajung la Brasov si sa recuperez ! Felicitari organizatorilor! S-a muncit mult, s-au omorat multi neuroni pt infaptuire dar a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate