Vizitator stress_L&P Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 og! cine nu bea cu mine be impotriva mea super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Discutiile,cearta si parerile pe celalalt topic,aici doar poze si atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Sa fim sanatosi si feriti de accidente! Sa mai prindem si alte intruniri! Ca o chestie de asta iti strica toata distractia ! Sper sa se puna pe picioare repede domnisoara/doamna! In rest sa va fie de bine la toti care ati fost acolo si v-ati distrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 og! cine nu bea cu mine be impotriva mea super tare! Ha haaaaa... Stresule!! Sa moara, sa faca.... ai prins beton poza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Poate si eu voi parea penibila, dar pentru mine acesta nu a fost neaparat o intalnire de motoare. Eu nemaifiind la aceasta daca vreti intalnire ma asteptam sa fie ca si restul... nu sa gasesc 2 campinguri pt motociclisti unde nu aveai voie sa intrii daca nu aveai motor (desi mi se pare intr-o oarecare masura normal) si restul o zona pentru punkeri si manelisti cocalari. A fost fain, m-am distrat dar trebuia sa se scrie mai clar cu ce se mananca acesasta ,,adunare,,. Pentru mine in nici un caz nu a fost o intalnire moto, dar atata timp cat esti cu prietenii e bine oriunde nu? Voi mai veni si la anu; categoric dar era frumos sa stiu din start exact la ce sa ma astept. Atat. Phoenix nota 10! pai daca stii ca esti penibila, , nu stiu ce rost are comentariul tau. doar ca sa stie lumea ca ai fost si tu?auzi.....''cu ce se mananca..''.. mi se pare mie , sau nu ai combinat vreun motociclist pe placul tau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Cateva zeci de poze de la Ploiesti, cu pitestenii le avem postate aici: /index.php?...77082&st=80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 pai daca stii ca esti penibila, , nu stiu ce rost are comentariul tau. doar ca sa stie lumea ca ai fost si tu?auzi.....''cu ce se mananca..''.. mi se pare mie , sau nu ai combinat vreun motociclist pe placul tau..? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 (editat) OFF-TOPIC, dar merita!!! NEPOATEEEeee...!!! Cum dracu v-ati gasit bai ? La soare te mai puteai uita ,da la dansii ba! Editat Iunie 11, 2007 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 MOTORROCK!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Felicitari monseur! Te-ai tras in poza cu jupanul rockului romanesc. Asa ma gandeam si io, foarte greu ma abtineam sa nu-l iau in brate NEPOATEEEeee...!!! Cum dracu v-ati gasit bai ? La soare te mai puteai uita ,da la dansii ba! Nu ca suntem frumosi? Inca cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Frumos intr-adevar... si parca niciodata n-au fost atatea motociclete. Am totusi o mare nelamurire: de ce a fost aruncat pietris la greu tocmai in zona in care se facea stanga dinspre autostrada spre parcul Bucov? S-a testat abilitatea noastra de a nu face cunostinta cu asfaltul, avand in vedere ca era tocmai portiunea de franare? Care autostrada frate ? Bucuresti -Pitesti sau Bucuresti -Constanta ca alta nu mai e in Romania? SUPER TARE FRATILOR ! Felicitari Ploiesti ! Felicitari Silver Pistons ! Felicitari si participantilor ca daca ar fi fost doar 10 motoare sa vad atunci daca "Felicitari Ploiesti" Vaaai saracii...duc lipsa de poze si nu are cine sa le faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 MINUNAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 ohohoo, poze sunt destule. Numai timp sa le resize ->upload etc etc nu prea este fiindca eu unul inca nu mi-am revenit si vreau sa dorm asa ca urc aici doar cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 cea mai mica chopper-ista: diferenta intre motorasul ei si unul "normal" Mai era un pusti cu un pocket bike, dar rar vezi o fetita sa ii placa sa mearga pe motor. Si mergea asa frumos in spatele mamei ei, care era pe un moped si ii deschidea calea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 incepuse sa-mi placa pocket.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 cea mai mica chopper-ista: diferenta intre motorasul ei si unul "normal" Mai era un pusti cu un pocket bike, dar rar vezi o fetita sa ii placa sa mearga pe motor. Si mergea asa frumos in spatele mamei ei, care era pe un moped si ii deschidea calea. Hehe sa speram ca-i ramane pasiunea , iar parintii o vor sprijini in continuare. Parca e puiul Ivancei mele le statea bine una langa cealalta Si inca o poza din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Cateva fotografii cu Road Eagles Focsani . Un singur comentariu - felicitari organizatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Si de la mine o parte... Nu am mai ajuns intreg aseara sa le pun Super frumos... nimic de comentat Felicitari si fotografului!! S-a descurcat super bine la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 ....si eu cu cateva ca aseara nu a vrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Sper sa mearga acum O sa mai urmeze. Editat Iunie 12, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 booboo doi metri shi 30 de chile ))))) 42. Si ca sa nu fiu chiar OT: Amintiri de la concertul care m-a lasat fara voce 2 zile (Luna Amara). Group huuuug! Group huuuuuug! PS: copyright Inger` Albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Altele....impreuna cu printesa mea si prietenii mei. Editat Iunie 12, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 P1 p2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate