paul_biker Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Dupa un an de Honda Dominator , motor deosebit care nu m-a lasat niciodata la greu, am schimbat total clasa. Sunt fericitul posesor al unei motorete Honda CB 600 F Hornet E din 98, are 96 de caluti, 19.000km si arata impecabil. Schimbarea a venit in primul rand datorita nevoii de mai multa putere si stabilitate la drumurile lungi dar si pentru ca clasa naked a fost prima mea pasiune. (pe domi l-am luat din motive practice si pt ca eram incepator) Multumiri speciale SprintMotors Iasi Editat Iunie 13, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 sa il stapanesti sanatos si fara incidente.... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Felicitari Paul! sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea din plin, si fara incidente! asfalt uscat si bani de benzina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Hai sa o stapanesti cu placere si fara incidente ! Ai grija cu herghelia sa ramai tu deasupra Eu raman tot la TDM Bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matanay Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 super tzava motor ma bucur pt tine , mai ales ca este ceea ce tzi-ai dorit tare bafta in continuare ai grija de tine condu cu grija hai ca vin si eu acusica in tzara si o sa punem km pe ea , eu cu "dnepra " desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Inca un motiv sa imi sucesc gatul prin oras Din punctul meu de vedere Hornetul e cel mai frumos naked (parerea mea si a multora cred). Bafta cu ea si multi km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 foarte frumos !sa ai parte de el si mult asflat uscat si fara gropi ! curand s-ar putea sa imi iau si eu unu asta daca nu ma opresc la un cb 500! apropo cat a facut jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 foarte frumos !sa ai parte de el si mult asflat uscat si fara gropi ! curand s-ar putea sa imi iau si eu unu asta daca nu ma opresc la un cb 500! apropo cat a facut jucaria? Multumesc tuturor pentru urari! Hornetul e 3500e (pret final). Dupa prima suta de kilometri imi place f mult, imi place cum sta in curbe pe drum european, imi place cum trage motorul f liniar si mai jos in ture decat cbr-ul, suspensia e destul de ok pt un street, in general o impresie foarte buna. Sper sa mai rezolv ceva cu vantu care ma bate tare la 100+ cu un deflector mediu. Oricum is f bucuros de alegerea facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 felicitari!!! stiam de la Mihai ca ai luat Hornet dar inca nu ti-au iesit numerele. acum ca ai terminat... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 felicitari!!! stiam de la Mihai ca ai luat Hornet dar inca nu ti-au iesit numerele. acum ca ai terminat... asfalt uscat merci, i-am pus ieri si un gemulet de touring, deja e mult mai bine la viteze peste 100. vreau sa ii mai pun toba carbon si inele reflectorizante pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 frumoasa horneata... sa o duci si sa te duca in pace fara evenimente neplacute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Felicitari! dar nu duci lipsa caprei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 Felicitari! dar nu duci lipsa caprei? Sincer...in oras da. Dar duc doar lipsa suspensiei. Acum simt ca am motor, iar in afara orasului nu se compara. NU regret alegerea si sunt f bucuros. Si eu am avut temeri daca o sa fac fata..si iti zic ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate