roxa Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Chiar ai vorbit serios cand ai zis ca nu te mai urci pe moto? f.serios. am decis sa-mi mai pastrez doar rucsacul si o pereche de manusi primite cadou de la Raducu(alea nu se dau ever).restul lucrurilor oricum au zburat,iar pt manusi deja m-a contactat persoana care le doreste ...au mai ramas casca si genunchierele nu mai dau casca.imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) Vand geaca Dainese ,textil,marime M ,protectii coate si umeri ,mesada detasabila,nou noutza ,purtata de maxim 7 ori.Se potriveste la inaltimea 1,70 1,75 ,greutate 55 , 65 kg pret: 500 RON negociabil,am dat pe ea 800 RON in perioada reducerilor ,pretul ei este de 900 RON. MOTIV: mi'am luat de curand un nou echipament Informatii la tel :0765 605 411 Editat Iulie 1, 2011 de Merishor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Adica te-ai ingrasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Adica te-ai ingrasat? Nu ,motoru meu va fi in curand albastru si nu se asorteaza cu rosu ,stii cum suntem noi fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Inca mai am de vanzare o geaca de piele si o pereche de pantaloni: /index.php?/topic/660945-vand-geaca-vanucci-si-pantaloni-piele-cafe-racer/page__p__2852965#entry2852965 Aveti idee de un croitor bun de piele ca sa le stramtez ? Multumesc mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinner2406 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 vreau sa cumpar ghete moto nr.39,negre,aveti careva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maricica Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Vand geaca Ret Bike,din piele,protectii full,purtata o singura data,marimea 38, pret 3 milioane,pretul normal este de 5 milioane,o dau la acest pret, pt ca nu mai am motocicleta si n-am ce sa fac cu ea. Vand casca Airoh,nou nouta,neutilizata,pret 3 milioane,pretul initial a fost de 5,dar ne mai avand motocicleta,n-am folosit-o,am cumparat-o de la Smaeb anul acesta de la reprezentanta,este impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Vand geaca textil Berik RX3, protectii coate si umeri medii omologate CE, 100% polyester, captuseala detasabila, marimea L, 200 lei. Geaca este unisex. Constanta 0723294818 Ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 salutar, cumpar un set de protectii ptr genunchi cat si o pereche de manusi(marime s) ,ambele de dama;nu vreau chinezarii dar nici un brand de top. in cazul in care aveti si second hand ma intereseaza dar numai cu conditia sa fie intretinute ps:in cazul in care aveti si protectii ptr coate si doroti sa va descotorisiti de ele,dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 salutar, cumpar un set de protectii ptr genunchi cat si o pereche de manusi(marime s) ,ambele de dama;nu vreau chinezarii dar nici un brand de top. in cazul in care aveti si second hand ma intereseaza dar numai cu conditia sa fie intretinute ps:in cazul in care aveti si protectii ptr coate si doroti sa va descotorisiti de ele,dati un semn am eu o pereche de manusi vanucci, sunt marimea xs dar merg la un s ca mie imi sunt mari. nu le-am purtat niciodata. http://www.louis.de/_106feae55550ab798b04f66996f7576d51/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=201265 le dau cu 130 lei.am dat pe ele 60 euro anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 salutar, cumpar un set de protectii ptr genunchi cat si o pereche de manusi(marime s) ,ambele de dama;nu vreau chinezarii dar nici un brand de top. in cazul in care aveti si second hand ma intereseaza dar numai cu conditia sa fie intretinute ps:in cazul in care aveti si protectii ptr coate si doroti sa va descotorisiti de ele,dati un semn sarut mana si multam de oferta, nu vreau sa te ofensez(este dreptul tau sa ceri cat vrei pe un lucru ce ti apartine) dar la un calcul simplu:130+20-25lei curierul (la profil scrie ca esti din drobeta)ies la un cost de 150lei in conditiile in care ele, noi sunt cca 170lei in cazul in care esti dispusa sa negociezi pretul,da mi un pm multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 sarut mana si multam de oferta, nu vreau sa te ofensez(este dreptul tau sa ceri cat vrei pe un lucru ce ti apartine) dar la un calcul simplu:130+20-25lei curierul (la profil scrie ca esti din drobeta)ies la un cost de 150lei in conditiile in care ele, noi sunt cca 170lei in cazul in care esti dispusa sa negociezi pretul,da mi un pm multumesc ti le trimit prin posta romana si costa 5 lei. si ale mele sunt noi atat ca nu mai au eticheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Vand pantaloni piele DAMA marime 38,piele 2mm,negrii,protectii soft la genunchi,fermoar la picior+snur. Sunt noi,nepurtati! 200 lei. Editat August 3, 2011 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 poze .. se cer poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) nu am cu ce pe moment dar promit ca revin...eventual cu tel.... hai pe privat: add: tamas_09 Editat August 3, 2011 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) Vand: Cizme nepurtate IXS - modelul din poza atasata. Sunt marimea 38, dar este posibil sa se potriveasca cel putin pentru o marime mai mica. Sunt culoarea albastra, si ofera un nivel ridicat de protectie prin materialele si solutiile alese in constructia lor. - 200 RON 0730 393 393 Poze reale. Editat August 3, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Am revenit cu poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Poate cineva sa imi dea si mie cateva sugestii de magazine cu echipamente moto pentru fete in Bucuresti? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Poate cineva sa imi dea si mie cateva sugestii de magazine cu echipamente moto pentru fete in Bucuresti? Multumesc. Sunt mai multe,depinde ce vrei, pentru tine ca pasager sau pilot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Si, si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Sunt mai multe,depinde ce vrei, pentru tine ca pasager sau pilot? Ha?? Wtf..mie nu mi-a cerut nimeni permisul cand am intrat in magazinele de specialitate... Nu gasesc relevanta intrebarii tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 anutza .. neutralu se gandeste ca daca esti pasager poti sa-ti iei un echipament mai prost ..sau poate mai putin .. oh well .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Asa..si? Nu-mi zice..echipamentul de pasager/a il iei de la anticariat...ca nu trebuie d'ala profi..right?! Nu mai zic de ideea asta idioata cum ca un pasager nu are nevoie de echipament profi..ca el planeaza pe asfalt la o eventuala cazatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Slidere astea sunt bune si in trafic, asa-i?! Mai ales cu pasager in spate..sunt un "must in fashion", right? Mai sangerete..viata fara tine "e pustiu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) you two get a room .. a chatroom ca vad ca va placeti doar pe forum ca sunteti offtopic si am crezut ca se mai vand diverse pe aici Editat August 10, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate