Florin Daniel Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) De vanzare Geaca textil pentru vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670) Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com ] Editat Februarie 18, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu am luat aseara de la Fabio geaca + pantaloni si sunt super.Materialele sunt de calitate si pretul e ok. In poza geaca se vede gri, dar de fapt e neagra si se asorteaza la fix cu pantalonii Sa le porti sanatoasa!!!! Si la cat mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) De vanzare Geaca textil pentru vara SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori (pasagera), practic noua 400 lei (pret magazin 670) Geaca recomandata pentru sport, naked sau touring. Model nou 2008, extrem de tehnica si practica. Cu membrane H2OUT . Materiale:Cordura tratata cu Teflon si Tenax in zone speciale. Contact Florin 0749 158 068 sau mess vf_daniel@yahoo.com Editat Februarie 20, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Se vand pantaloni moto IXS, marimea DS, purtati de vreo 2 ori, pret 100 euro http://www.ixs-fashion.com/images/L/Z7379.jpgInfo: Trousers made of 600D & 300D polyoxford and 500D AIRGUARD® · soltoTEX® lining membrane with water barrier · Removable thermo lining · 2 pockets Pantaloni moto Polo, Firefox Hosen, marimea 36, noi-nouti, pret 110 euro. up pt calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Buna fetelor super oferta de primavara!!!!!!!!!! + geaca + pantalon numai 139 euro in loc de 235euro!!! pentru informatii: PM sau fabio75t@libero.it sau mess fabio75t ciao Fabio ATENTIE OFERTA E VALABILA NUMAI PANA LA SFARSITUL LUI MARTIE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) NOU: Geaca Befast PENELOPE Tesut Maxdura 500-d Mesada termica removibila Membrana impermeabila transpiranta Protectii rigide removibile coate si umeri Suport protectiv elastic removibil spate Elastic in talie Buzunare incapatoare interne si externe Insertii reflectorizante Prize de aer ateriore pentru o aerisire perfecta Pret: 89,oo euro in loc de 119,oo euro Editat Februarie 26, 2009 de strom75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Saliu! Hai sa-mi incerc norocul si aici. Am de vanzare ASTA, si ma chinui de ceva vreme s-o marit. Daca se stie careva cu bibilica mica (mai mica decat a mea ) sau daca stie pe cineva, dati de stire. S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 ATENTIE !!! PENTRU FETELE MOTOCICLISTE SAU PASAGERE o super geaca originala din piele de calitate superioara fina cumparata de pe louis 180 euro pt prietena mea drept urmare este mare de ea daca are cineva nevoie si o vrea o dau in 4 milioane urgent... este noua in punga sigilata eticheta pusa ne folosita ne purtata nici macar o data .. este marimea 44 are PROTECTII spate coate umeri fermoar pt pantaloni.0727881292 maniac_biker_46* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Vand casca Uvex Bos 530 Sport, neagra, marimea XS (se potriveste pt marimile S si XS), purtata o luna. Viziera antifog - super antiscratch, supravision, fumurie - heliomata. • Material: Polycarbon • Visor: uvex super anti-fog supravision® single shield smoke - made of makrolon® • Lock: Comfort Monomatic chinstrap lock • Ventilation: Double forhead and tohead ventilation • Airstream chinand visor ventilation • Helmet ventilation with ventury effect • Features: integrated Down Force Air Flap • anti-allergic, absorptive, removable and washable inner lining Pret: 300 lei Tel: 0721 201 452 Diana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Vand casca Uvex Bos 530 Sport, neagra, marimea XS (se potriveste pt marimile S si XS), purtata o luna. Viziera antifog - super antiscratch, supravision, fumurie - heliomata. • Material: Polycarbon • Visor: uvex super anti-fog supravision® single shield smoke - made of makrolon® • Lock: Comfort Monomatic chinstrap lock • Ventilation: Double forhead and tohead ventilation • Airstream chinand visor ventilation • Helmet ventilation with ventury effect • Features: integrated Down Force Air Flap • anti-allergic, absorptive, removable and washable inner lining Pret: 300 lei Tel: 0721 201 452 Diana. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Imi vand manusile Alpinestars SMX2 marimea S purtate sezonul trecut. 30 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Se vand pantaloni moto IXS, marimea DS, purtati de vreo 2 ori, pret 100 euro http://www.ixs-fashion.com/images/L/Z7379.jpgInfo: Trousers made of 600D & 300D polyoxford and 500D AIRGUARD® · soltoTEX® lining membrane with water barrier · Removable thermo lining · 2 pockets Pantaloni moto Polo, Firefox Hosen, marimea 36, noi-nouti, pret 110 euro. Geaca Buse, marimea S, 130 euro. Editat Februarie 28, 2009 de btbw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Si eu renunt la primul echipament, e din piele foarte bine intretinut si am fost singura proprietara dar nu are sens sa il mai tin nu l-am mai purtat de mult. Nu stiu exact masura, dar e ok pentru cineva de 1.70 inaltime si 70-80 kg. Pret 350 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Imi vand manusile Alpinestars SMX2 marimea S purtate sezonul trecut. 30 Euro vandute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Damn, am intrat tarziu...Cumpar si eu manusi XS sau S cu protectii, dar lungi, nu model scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 vand si cizmele ALPINESTARS SMX PLUS marimea 39-40, rosii - 120 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator crystal77 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Buna fetelor super oferta de primavara!!!!!!!!!! + geaca + pantalon numai 139 euro in loc de 235euro!!! pentru informatii: PM sau fabio75t@libero.it sau mess fabio75t ciao Fabio E super geaca si pantalonii sunt la fix. M-i le-a adus pe comanda si fara sa ceara nimic inainte apelati cu increde are marfa de calitate si e serios. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Geaca Buse, marimea S, 130 euro. Se mai duc cate 10 euro de la fiecare produs. Au mai ramas geaca buse si pantalonii IXS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 vand si cizmele ALPINESTARS SMX PLUS marimea 39-40, rosii - 120 euro Hmmm ... m'ar interesa ... se poate un nr de tel sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Hmmm ... m'ar interesa ... se poate un nr de tel sau ceva? Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Editat Martie 12, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sal...eu zik sa mai astepti pana la salon....eu mi-am luat anu trecut geaca piele..aveau si textil..din prisma..al 2 lea eveniment cu showroom...preturi ff ok..si ieftine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nu va-ngramaditzi! le dau si desperecheate sa s-ajunga la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nu va-ngramaditzi! le dau si desperecheate sa s-ajunga la toata lumea vandute... impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Genunchiere SUPER SHIELD NE-23K KNIE purtate doar vara trecuta, stare impecabila - 72 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate