blue_nightwishX Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 se vand: /index.php?showtopic=421697 te lasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 te lasi ? Nu pisi, genunchierele la dau ca am altele. casca pentru ca vreau alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 vinde careva manusi de vara , scurte, masura M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 eu mi`am luat geaca de la suomy(batgirl) si sunt super incantata!incearca la motorteam http://www.motorteam.ro/category.php?cat=181 sunt mai scumpe....dar eu zic ca merita Da sunt de acord cu tine. Si eu tot de acolo am luat geaca si casca. De curand am descoperit un al magazinel pe Soseaua Bucuresti Nord- continuarea strazii petricani dupa calea ferata SPrint moto uite si link http://www.olivers.ro/home?page_id=2&_...ault_olivers_ro magazinul are preturi foarte ok, si se mai poate aduce si pe comanda de la partenerii lor( Held, Nolan...etc) - au multe cataloage. Eu mi-am comandat un costum ff misto din piele 2 bucati pe care am dat 1500 lei cu dscount. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Vand geaca Probiker din textil cu protectii soft, marimea XS, purtata de vreo 4 ori. Pret 250 Ron UP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 vand manusi joe roket cleo textile , purtate de 2-3 ori. marimea S. le vand pentru ca imi sunt fixe si imi trebuie o marime mai mari. pret 150 ronMesaj completat din viteza am uitat sa trec un nr de tel: 0734107290 diana sau pm inca valabil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Vand geaca Probiker din textil cu protectii soft, marimea XS, purtata de vreo 4 ori. Pret 250 Ron UP.. negociabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 o geaca de dama,cu protectie hard de coloana si marime mica( am 1,60 si 45 de kile uda ) are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 550-600 negociabil - 0722 94 77 62 - Radu Cizme marimea 38, noi, pret 500 fix !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) Echipamente si pt sezonul mai rece: mai multe detalii in semnatura!!!! Editat Septembrie 18, 2009 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Echipament moto piele din doua piese marimea 40 stare impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 DE VANZARE CIZME DE PIELE MARCA HARLEY DAVIDSON , CULOARE MARO , MARIME NU STIU EXACT DAR 38-39 , NU ESTE NOU DAR IN STARE BUNA , PRETUL NOU IN USA ESTE 150 $ + TRANSPORT PRETUL MEU ESTE 40 $ , CU TRANSPORT INCLUS (TRIMIT CU RAMBURS ) NUMAI MAINE O SA AM APARATUL LA MINE SA FAC POZE , PANA ATUNCI O POZA DE PE NET CONTACT: 0745546580 zsak800@yahoo.com mess ID : zsak800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi001 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 /index.php?...amp;hl=20516440Pret nou , 300 Ron negociabil. Pantalonii sunt noi, cu eticheta pe ei. I-am masurat, au aprox 82 cm in talie, si s-ar potrivi la o domnisoara/doamna cu inaltimea peste 170-175cm. Ii pot trimite si in Bucuresti pentru proba, daca nu este graba prea mare. Haideti fetelor, ca vine si sezonul rece, nu o sa va fie frig cu pantalonii acestia garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 poze reale corectez marime 39-40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) Vand geaca Probiker din textil cu protectii soft, marimea XS, purtata de vreo 4 ori. Pret 250 Ron UP UP. Negociabil binenteles ! Editat Septembrie 22, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ce inaltime si cate kile ai? Sa stiu daca mi s-ar potrivi,ca fix de o geaca am nevoie acuma. Aaa...e de iarna sau de vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 vand casca shoei x-spirit top de gama model e-boz pe rosu .. tc-1 .. casca este nou nouta model american .. top de gama de la shoei marimea S .. pachet complet in cutie. 0727336136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) De vanzare Salopeta marimea S 300 Ron, noua Editat Septembrie 28, 2009 de Devilish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Vand combinezon de dama marca IXS, dintr-o bucata, protectii complete umar, coate, spate - cocoasa, genunchi, slidere intacte - ofer bonus o protectie separata pentru spate. Stare exceptionala, cu doar doua-trei mici zgarieturi superficiale pe bratul drept. Culoare alb albastra, marimea 40 sau 42. Pret 200 E negociabil 0722 94 77 62 - Radu/ mail/ sau mesageria privata (PM) - se poate vedea in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 SUPEREXTRAMEGAOFERTA: GEACA +PANTALONI GEACA DAMA: BeFast DIAMANT Geaca moto cu o croiala feminina eleganta, potrivita utilizarii zilnice, care pastreaza in acelasi timp un inalt continut tehnologic. CARACTERISTICI: * Textil Maxdura 500d * Protectii hard omologate CE coate si umeri, detasabile * Protectie soft spate * Membrana impermeabila * Mesada iarna detasabila * Intern guler plusat * Reglaje gat,maneci,talie cu velcro * Buzunare externe si interne impermeabile * Insertii reflectorizante PANTALONI TEXTILI BeFast VOYAGER LADY Pantalonii din textil maxdura garanteaza o excelenta rezistenta la abraziune si un grad inalt de siguranta datorita protectiilor utilizate. CARACTERISTICI: * Textil Maxdura 500d * Protectii hard genunchi detasabile omologate CE * Protectii soft pe solduri * Mesada de iarna detasabila * Insertii elastice pe genunchi si partea lombara * Fermoar pentru prinderea de geaca * Reglaj si fermoar cu velcro la glezna * Insertii reflectorizante * Buzunare impermeabile * Croiala specifica de dama PRET GEACA +PANTALONI: 810 RON in loc de: 1078 GEACA POATE FI INLOCUITA SI CU MODELUL =PENELOPE= (la acelasi pret) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Vand urgent geaca Neowell, marimea XS, culoare rosu-negru si casca AGV, marimea XS culoare negru. Ambele au fost purtate o singura data, deci sunt noi!!! Geaca- 350 lei Casca- 350 lei Echipamentul se poate vedea/proba in Bucuresti. Relatii: 0751.010.549 - Roxana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 vand casca shoei marimea s .. model x-spirit e boz .. culoare tc-1 .. noua noua .. pret 13 mil urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 se vand si urmatoarele... mai jos la semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Vand combinezon de dama marca IXS, dintr-o bucata, protectii complete umar, coate, spate - cocoasa, genunchi, slidere intacte - ofer bonus o protectie separata pentru spate. Stare exceptionala, cu doar doua-trei mici zgarieturi superficiale pe bratul drept. Culoare alb albastra, marimea 40 sau 42. Pret 200 E negociabil 0722 94 77 62 - Radu/ mail/ sau mesageria privata (PM) - se poate vedea in Bucuresti poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanutzaZpr Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Buna, Vand geaca piele, noua, marimea 42, pt fete. atasez poze. pret 800, usor negociabil. Dana p.s pt detalii, intrebari si vizualizare astept pm. Mesaj completat Buna, Vand geaca piele, noua, marimea 42, pt fete. atasez poze. pret 800, usor negociabil. Dana p.s pt detalii, intrebari si vizualizare astept pm. 800 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate