Sari la conținut

Echipamente Pentru Fete(bursa)

pisi
 Share

Postări Recomandate

Vand geaca de piele AJS, dama, marimea 34, in stare buna, intretinuta, protectii soft la coate/umeri/spate. Are un singur defect: o zgarietura pe cotul drept. Nu prezinta rupturi si niciun alt defect.

Pret 130 lei

Mai multe detalii PM

Buna,

Cam pentru ce dimensiuni ar veni, prietena mea are ~1.60, 50-52kg ar fi ok, daca da, unde se poate proba? Pielea e mai moale sau mai "batoasa"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vand costum moto dama, din piele, HEIN GERICKE, model Celtic, marimea 38 (se potriveste unei persoane de 1.60-1.70m si 50-60kg), protectii full hard (coate, umeri, coloana, genuchi), fermuar de cuplare a gecii la pantalon. Costumul este in stare perfecta, fara zgarieturi sau julituri. Pret: 500 lei.

Buna! mai este valabila oferta de vanzare costum?Daca da as dori sa il probez deoarece eu am 173 cm si 68kg dar la haine marimea este M.

Link spre comentariu

VAND CIZME DE DAMA LA SUPER PRET 250 LEI NOI NOUTE ! DAINESE SI IXS ! DETALII AICI - /index.php?/topic/687921-cizme-dama-ixs-x-gtx-sina-gore-texpret-romanesc/ SI AICI /index.php?/topic/688072-vand-cizme-si-ghete-dainese-modele-2013-barbati-si-femei/

200 lei perechea ! mega oferta ! detalii in semnatura !

Salut

Dainese - 36 sau 37 mai ai pe stoc?

Mulumesc :)

Link spre comentariu

Vand geaca de dama BERING din piele,protectii FULL-HARD detsabile,(geca se poate folosi si ca geaca de seara) ,captusala detasabila,marimea M,stare perfecta(ca noua) a fost purtata foarte putin.Detalii la telefon : 0745854810

pozele le gasiti aici :http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=184924&selpic=0&zoom=1#foto

Link spre comentariu

Casca Shoei Raid Invader, marime XS, casca este aproape noua ( a fost purtata de 2 ori,), viziera clara fara zgarieturi , interiorul impecabil, exteriorul imaculat fara urme, casca are si saculet .

Pret 580 ron neg

Info vlad_muresan2003@yahoo.com 0741888657

Link spre comentariu

Are cineva de vanzare un costum de dama marimea 38?...

Salut! Pentru ce inaltime/greutate?. Eu am luat de aici unul dainese(cauta 2 pagini in urma-devilish) pentru pietena si o deranjeaza la solduri. Are 1,70 parca si 56 de kilograme si o deranjeaza la talie si la spate din ce am inteles de la ea(fiind pasager sta mai cocotata si de asta crede ea ca o deranjeaza).

O zi buna!

Link spre comentariu

La ce buget?Doresti costum sau separat geaca /pantaloni? Am eu o geaca de piele marimea M si pantaloni tot pt marimea asta,geaca o dau cam cu 150 de lei si pantalonii cam cu 100.Geaca este in staer foarte buna si pantalonii sunt ca noi..Daca esti interesat le voi face poze.

Eventual daca dispui de mai multi bani mai am costumul ACESTA ,ai masurile in poza.

/index.php?/topic/693176-okaziecombinezon-mtech-nepurtat-marimea-48-250-eurosuperb/

Link spre comentariu

Salut! Pentru ce inaltime/greutate?. Eu am luat de aici unul dainese(cauta 2 pagini in urma-devilish) pentru pietena si o deranjeaza la solduri. Are 1,70 parca si 56 de kilograme si o deranjeaza la talie si la spate din ce am inteles de la ea(fiind pasager sta mai cocotata si de asta crede ea ca o deranjeaza).

O zi buna!

Multumesc, tinem legatura direct.

La ce buget?Doresti costum sau separat geaca /pantaloni? Am eu o geaca de piele marimea M si pantaloni tot pt marimea asta,geaca o dau cam cu 150 de lei si pantalonii cam cu 100.Geaca este in staer foarte buna si pantalonii sunt ca noi..Daca esti interesat le voi face poze.

Eventual daca dispui de mai multi bani mai am costumul ACESTA ,ai masurile in poza.

/index.php?/topic/693176-okaziecombinezon-mtech-nepurtat-marimea-48-250-eurosuperb/

Multumesc pentru raspuns, am vazut deja costumul din link insa nu s-a "calificat" din punct de vedere estetic... daca poti trimite-mi te rog poze cu geaca si pantalonii disponibili.

Are cineva de vanzare un costum de dama marimea 38?...

Cred ca ar fi trebuit sa mentionez si "detaliile specifice", inaltime 1.73m si greutate 63kg, constitutie cu forme "generoase".

Link spre comentariu

Multumesc, tinem legatura direct.

Multumesc pentru raspuns, am vazut deja costumul din link insa nu s-a "calificat" din punct de vedere estetic... daca poti trimite-mi te rog poze cu geaca si pantalonii disponibili.

Cred ca ar fi trebuit sa mentionez si "detaliile specifice", inaltime 1.73m si greutate 63kg, constitutie cu forme "generoase".

Am eu costum si am exact 1.73 si 63 kg. Se poate proba in Constanta.

Link spre comentariu

Posibil sa repun costumul la vanzare. Motivul este ca fetei i se pare ca vine prea fix. Momentan este in Pitesti costumul. Daca este cineva interesat : 0765433789 Madalin.

O zi buna!

Salutare! Costumul se pune la vanzare deja. Prietenei ii vine fix (are 1,70 m inaltime si 56 de kilograme.). O deranjeaza la talie. Eu m-am indragostit de el dar decat sa nu il poarte...

post-40717-0-43748700-1365791512_thumb.jpg

post-40717-0-04758300-1365791530_thumb.jpg

post-40717-0-12666400-1365791694_thumb.jpg

Pana si pisica s-a indragostit de el dar ii este mare masura :)

post-40717-0-79136900-1365791737_thumb.jpg

Link spre comentariu