floricel Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 Am auzit ca ar fi avut accident pe drumul spre Tg. Mures. Cine are amanunte, sa posteze. Va rugam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 Da, a avut o intalnire nefericita cu un caine ciobanesc d-ala cat vitelu' la iesirea dintr-o curba inainte de brasov...cainele a murit iar Cata_M s-a ales cu o atela gipsata la picior pentru 20 de zile. Nu e ceva grav gen fractura, dar s-au dislocat niste oase, nu tocmai placut. L-am lasat in Sinaia pentru o perioada de recuperare, cand am plecat il ingrijeau 3 gacici ,cred ca nu ii e prea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 cand am plecat il ingrijeau 3 gacici ,cred ca nu ii e prea rau Deci e pe maini bune Am vazut io un film d'asta: ii zicea Sexy Nurses 2. (numa' sexy nu era dar ... astea sunt amanunte) Sper sa se faca bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Am vazut io un film d'asta: ai vazut cam multe filme varule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Sanatate lu' Cata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 A ajuns in Bucale. L-a luat Andrei de la autobuz. Ia zi, Cata, pe ce te mai dai vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Tocmai am vorbit cu Cata la telefon ..e bine si cu moralul bun ..el spera sa mai tina vremea ploioasa inca 20 de zile ...si cred ca il vedem vineri la bar daca ne intilnim din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Ia zi, Cata, pe ce te mai dai vineri? Vineri o sa vin la bar,s-ar putea sa fiu pasager pe un Suzuki... nu scapati nici cu ghipsu' la picior de mine . Vreau sa le multumesc celor care au fost langa mine cand am avut beleaua si celor care s-au interesat de starea mea...Multzumita lor am avut moralul destul de ridicat in ciuda durerii insuportabile la picior. De-acum incolo nu o sa mai feresc cainii, l-am ferit pe asta si degeaba, s-a indreptat exact in directia in care il ocoleam..ghinion, s-a blocat roata, motoreta s-a culcat pe partea dreapta si eu si pasagera ne-am trezit in mijlocul drumului.Noroc ca au oprit 2 masini care treceau pe-acolo, m-au ajutat sa ies pe marginea drumului moment in care a sosit si Adrian cu masina si am plecat la spital.Amandoi avem entorsa la piciorul drept, eu ceva mai grav ca a trebuit pusa atela pe care trebuie sa o tin 21 de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 29, 2004 Admin Share Postat Septembrie 29, 2004 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 L-am lasat in Sinaia pentru o perioada de recuperare, cand am plecat il ingrijeau 3 gacici ,cred ca nu ii e prea rau Multumesc pt. urari ...si eu sper sa nu dureze prea mult. Da..recunosc..asa e.Am fost retinut pana luni acolo, as mai fi stat , dar una din fete trebuia sa plece la Bucuresti, asa ca am plecat cu ea iaca si cateva poze...aici inainte cu 10 min. sa cad...remarcati ce sosea e...cum naiba sa nu-i dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 mai imi trebuie inca una si m-am facut de cizme de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 nu stiu de ce eram asa vesel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 iaca si o parte din prietenii care au stat langa mine,(AndreiM, Gabi-Axa si Daniel) unii erau pe-afara(Roger, Bogdan-INX), unu filma (Adrian-Adolphino) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 si tin sa mentionez ca n-am intalnit un agent de politie mai cumsecade ca cel din Sacele...ma ajutat cu deplasatul prin spital, m-am tinut de el pana la masina ( el a insistat)si tot timpul a fost f. amabil...daca toti ar fi ca el s-ar schimba imaginea proasta a politiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 (editat) asta s-a intamplat sambata...asadar sa dam filmul inapoi si sa vedem ce s-a intamplat vineri la Etrusco ...fara pagube sau raniri. daca ma ajuta Dobrescu, punem si filmuletul Editat Septembrie 29, 2004 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Cu ghips - fara ghips vino vineri sa bem (o) bere la Etrusco. Insanatosire grabnica, Ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Cata, si ce am filmat eu saptamana trecuta unde e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Cata, la bereee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 omule, intoarce-te la cbr ca te-a blestemat insanatoshire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 insanatosire grabnica! Daca pot sa te ajut cu ceva (referitor la picior) sa spui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Insanatosire grabnica Cata_M si sa mai vii pe la Prejmer!! Mai da si tu un semn de viata pe messenger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 @Cata_M ... bem o bere la etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate