R_MARCE Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 (editat) Ne intilnim si VINEREA asta pt inca "un suc, o bere, o tequila la metru, o atentie.... o bomboana" ? Ce ziceti de o noapte in discoteca Twice dupa ce in prealabil am facut deschiderea la o terasa (eventual tot Etrusco). Sau propuneti alte variante originale ... PS am facut topic nou ca sa fie mai usor de citit si accesat ..o noua intilnire - un nou topic Editat Septembrie 28, 2004 de R_MARCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 da ce ziceti de-un foc pe plaja dupa o incalzire la etrusco ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 da ce ziceti de-un foc pe plaja dupa o incalzire la etrusco ? Sorin eu vreau cu sunca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Oricum putem face discoteca si din etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Nu conteaza unde, distractie sa fie. Si chiar daca s-ar ramane la Etrusco, tot bine ar fi. Waiting the Friday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Si io vin sigur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Citesc ce planuri va faceti voi pentru week-end-uri si despre intrunirile voastre de "la Arc" si imi vine sa cine p...alaria mea ma pus sa ma mut din Bucuresti ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Citesc ce planuri va faceti voi pentru week-end-uri si despre intrunirile voastre de "la Arc" si imi vine sa cine p...alaria mea ma pus sa ma mut din Bucuresti ?!?! @Bazil ... oriunde ai fi daca ai o gasca cat de mica ..te poti simti foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 aici sunt cativa motociclisti de "duminica" care motiveaza: "-nu ma lasa mama" sau "- ma vede iubita si se supara pe mine" sau "-nu ies cu motorul ca vreau sa beau o bere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 @Bazil ... oriunde ai fi daca ai o gasca cat de mica ..te poti simti foarte bine. am 2 camarazi pe cinste motociclisti adevarati dar stau rau la capitolul finante si nu prea ies la plimbari mai lungi ca nu au bani. si atunci ma resemnez si mai ies de unul singur dar nu-i misto daca nu-i o gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 nu ies cu motorul ca vreau sa beau o bere" ce e rau in a nu vrea sa mergi baut pe motoreta? poate fiecare stie cat il tine bibilica si poate dupa o bere nu mai apreciaza distantele bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 ce e rau in a nu vrea sa mergi baut pe motoreta? poate fiecare stie cat il tine bibilica si poate dupa o bere nu mai apreciaza distantele bine..... si mie imi place berea si beau mereu cate una, doua sau chiar trei dar STELA "fara alcohol". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Eu o sa vin cu motoru' fiindca eu oricum nu beau de obicei. Nu sunt de acord cu consumul de bere in general si ma bucur sa realizez ca nici prietenii mei nu sunt mari amatori de bere.....fara alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Am si eu o intrebare !!! Imi pare foarte cunoscut numele dar nu stiu de unde !!! Unde este ETRUSCO ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 mergem la etrusco, bem un suc, mancam o prajitura, si dupa aia mergem la cea mai apropiata plaja, facem foc bem si dormim acolo revenim cand avem kef. cine se baga ? nimeni... numa pensionari... etrusco e un everst mai mic Sorin "daca ploo macar flame sa fie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Unde este ETRUSCO ??? In spate la Springtime Alba Iulia, pe Teodor Sperantia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Ahaaaa gata stiu !!! Si pe la ce ora va intalniti voi acolo ? ma primiti si pe mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 (editat) Ahaaaa gata stiu !!! Si pe la ce ora va intalniti voi acolo ? ma primiti si pe mine ? NUUUUU! Sa nu cumva...!!! Evident ca oricine e binevenit! dupa 8 seara... cred. Editat Septembrie 29, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Yo vreau tot la Etrusco. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Vremea de vineri in Buc Deci scoateti motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Si eu vreau tot acolo ca mi-a placut tare mult si va rog sa anuntzati aici ca vin si eu Merci frumos, Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 (editat) si io vin sa nu ocupati scaunul cu "Rezervat pt. invalizi" Editat Septembrie 29, 2004 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Deci astia sintem toti? Sper sa iasa si mai bine decit data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 si io vin sa nu ocupati scaunul cu "Rezervat pt. invalizi" Pot sa te filmez eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 vin si eu si aduc si SBZ-ul. cine este domnisoara aceea draguta cu motor care a venit data trecuta ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate