vrajitorul din oz Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Ma intreb daca a supravietuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 AU! EXACT asta ma intrebam si eu, dupa ce am vazut acum ceva vreme poza asta pe alt site. Groaznic. mana, chiar si cu protectii, mi-e cam -din nou-groaza sa ma gandesc - cred k ..... Dar dupa cum se pare, celalt motor l-a lovit in cap cu partea stanga a carenei. si avand in vedere vitezele cu care se merge.... casca sau nu... Sincer sunt si eu curios. Si chiar rog pe cei ce pot aprecia mai bine, sa dea cu ochiu' si cu o parere. OMG-poor guy!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 1, 2004 Autor Share Postat Octombrie 1, 2004 Nu-i vorba numai de cap, cred insa ca ii rupe coloana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Dupa cum are capul indoit, si inca nu-l luse cu motoru, tot ce se poate Oricum, pozitita e super aiurea. nici nu-mi pot sa explic cum dreq a putut sa ajunga asa, si ma ma uit la curse (alea de 500,in general). Repet super nasol Sa asteptam si alte pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 (editat) nasol shi asta Editat Octombrie 8, 2004 de Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 de unde ai poza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 de la prietena mea ... tot trimite poze cu accidente de motocicleta ca sa conduc mai prudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 beton ma refer la prietena ta ea tot spera ca singele sa devina apa si sa te lasi de bike.... si nevasta-mea .... nasol faza cu accidentul si daca nu ma insel poza am vazut-o anul trecut pe net undeva era si urmare ... da mai bine ca nu o ai ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 primul de sus e super de cacao..ma gandesc cum i-a trecut cu scarita si schimbatorul ala prin el.... iar pe wrecked exotics gasesti si multe facaturi nu prea arata motoreta aia a motoreta accidentata la cat si in felul in e de stramba masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 (editat) iar pe wrecked exotics gasesti si multe facaturi nu prea arata motoreta aia a motoreta accidentata la cat si in felul in e de stramba masina. Poate ai dreptate, dar nu se shtie niciodata. Totushi la un impact ca ala, motoru' trebuia sa arate ca cel a lui Zsolt (Dumnezeu sa-l odihneasca). Editat Octombrie 8, 2004 de Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 da de asta ce ziceti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Motoclistu' unde e? Mai era una in genul asta pe sbz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Van Vader Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Mi le-a trimis si mie cineva, luate de pe net... Nashpa rau! nashpa.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Mi le-a trimis si mie cineva, luate de pe net... Nashpa rau! Fratioare! Sunt mai nashpa decat alea care le-a scos Dobrescu sapt. trecuta! A explodat motoru' sub ei, sau ce kakat s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 "s-a intamplat" un camion. era o poza cu camionul si casca infipta in masca. oribil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Mi le-a trimis si mie cineva, luate de pe net... Nashpa rau! Mie nu-mi merje... zice ca are crc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 prima poza de sus, de la inceput, e facatura la o marire puternica se observa o zona prelucrata prost in sona de contact a castii cu roata fata. In plus circuitul arata iesirea dintr-o curba de stanga - atunci ce cauta motocicleta de jos culcata pe dreapta, asa de aproape de interior? Nu trebuiau sa zboare si cel de jos si motorul spre exterior? Daca ar fi fost insuficient aplecat atunci cadea pe dreapta motorului si pleca pe exterior. Gresesc cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 prima poza de sus, de la inceput, e facaturaIn plus circuitul arata iesirea dintr-o curba de stanga - atunci ce cauta motocicleta de jos culcata pe dreapta, asa de aproape de interior? daca te uiti atent o sa vezi ca motorul culcat e cu spatele, poate sa rotit in alunecare, dar cred ca tot ai dreptate si e facatura poza Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate