turbo1300gsxr Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 salut , sunt nou membru pe site aici am cateva poze cu motocicleta mea . eu locuiesc in houston tx. probabil va intrebati ce caut aici pai ca si voi sunt un baiat inrait de motoare tunate cand vine vb despre hobby. astept parerile voastre pro si contra despre motorul meu si sa vb despre ce se intampla acolo si ce aici in comunitatea motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Pai "la voi" se pare ca hayabusele turbo exista cu adevarat, iar "la noi" ajung doar sub forma de poze Ce faci cu ea? Banuiesc ca nu i-ai pus turbo ca sa nu mai intarzii dimineata la servici... drag? ceva concursuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 ) drag nu fac aplicatia este pt autostrada. treb sa facem si noi ceva nu si asa sunt toyota supar si viper tunate la peste 1000 de cai si neavand cu cine sa faca concurs ma refer intre masini au inceput sa ne incinga pe noi. da vb ft serios o masina de peste 1000 de cai pe autostrada incepand cam de la 120 km - 300km , deci nu vreau sa jicnesc pe nimeni, ii da rusine la un gsxr1000 cu cateva masini bune in fata. asa ca nu treb sa ne lasam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 hai cu poze fratioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 (editat) hai cu poze fratioare. erau mai devreme sus cine stie o fi gresit si le-am scos. uite aici Editat Iunie 21, 2007 de turbo1300gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Misto, s-o stapanesti sanatos! Chiar ai ce face cu ea pe autostrazile alea p-acolo! Asfalt uscat si curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 Misto, s-o stapanesti sanatos! Chiar ai ce face cu ea pe autostrazile alea p-acolo! Asfalt uscat si curat! Anihilator ms ms. fac in ciuda la politie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 cat prinde nenea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_yo Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 (editat) asfalt uscat!si calatorii fara incidente! hmmm...te pot intreba cat valoreaza bestia ta?aici sau pm? Editat Iunie 21, 2007 de yo_yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 asfalt uscat!si calatorii fara incidente! hmmm...te pot intreba cat valoreaza bestia ta?aici sau pm? Pai defapt bestia lui e de vanzare /index.php?showtopic=110968 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 visul meu, ffoarte mijto motorul, bafta la asfalt uscat :welcome: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 cat prinde nenea ? nu stiu ca nu am avut inca "balls" sa merg asa repede si pe urma nici nu imi indica se opreste acul la lm la maxim cu a-5-a imi treb GPS ca sa vad yo yo, suzuki,czpiaggio2 ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 salut . ma intereseaza si pe mine un site ceva , unde pot sa gasesc un kit turbo , preturi, modele , etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 (editat) preturi 3000-5000E fara manopera.era un site romanesc, era ceva cu 400 numele.in fine turbo ala cica ridica cu 50% puterea.apropo vrei sa pui pe Ducati?eu nu am gasit pe net ducati turbo Editat Iunie 25, 2007 de Geo_pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Turbo1300gsxr cat iti consuma la suta d km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 mishto rau turbina...sa o stapanesti sanatos...is curios cum se aude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 mishto rau turbina...sa o stapanesti sanatos...is curios cum se aude... daca ai fost atent in una din poze nu am esapament numai unul ft mic care iese din turbo prin platic intr-o parte:) destul de galagioasa si de la 4-5 mii de ture in sus exact ca un motor de avion si galagie dar mai mult fluerat de la turbo SSJ Alex nu stiu ca nu ma interesat cand vine vb de performanta nu mai tin cond de consum. am incercat sa pun ceva filmulete cu turbo-busa dar cred ca sunt prea mari nu mi le ia. daca stie cineva alt mod mai usor spuneti-mi cum. nu-s asa expert in comp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 incearca sa le pui pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 This is a Monster Tare frate motoru,da in Romania nu ai ce sa faci cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 ...SSJ Alex nu stiu ca nu ma interesat cand vine vb de performanta nu mai tin cond de consum. Ai dreptate ...dar ma gandeam k poate i-ai schimbat si rezervorul ca sa faca fata .Apropo de ce o vinzi?Vrei sa ti-o iei pe aia cu 6 in linie sau un zx14r sa il modifici si p ala? ...in final:e super tare bafta si asfalt uscat:wave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 Ai dreptate ...dar ma gandeam k poate i-ai schimbat si rezervorul ca sa faca fata .Apropo de ce o vinzi?Vrei sa ti-o iei pe aia cu 6 in linie sau un zx14r sa il modifici si p ala? ...in final:e super tare bafta si asfalt uscat:wave: nu tin neaparat ca nu imi sta mototru in spinare numai am zis ca poate cine stie o sa fie intr-o buna zi turbo-busa si in ro. personal urascc zx14r sunt "funn" suzuki si la motor si la piese de schimb gasesti tot ca la nici una alta. am mers cu amundoua originale si pot spune ca nu este diferenta totul depinde de cine conduce ba chiar busa mi sa parut ca raspunde un pik mai repede la turatii joase. daca o vand tot busa o sa-mi iau, imi place gsxr1000 numai ca nu este asa confortabil pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 daca o vand tot busa o sa-mi iau, . Da nu inteleg pana la urma, asta ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo1300gsxr Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 Da nu inteleg pana la urma, asta ce are? Ma refer la modelul nou de busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 salut , sunt nou membru pe site aici am cateva poze cu motocicleta mea . eu locuiesc in houston tx. probabil va intrebati ce caut aici pai ca si voi sunt un baiat inrait de motoare tunate cand vine vb despre hobby. astept parerile voastre pro si contra despre motorul meu si sa vb despre ce se intampla acolo si ce aici in comunitatea motociclistilor uite un filmuletz q BUSSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Ma refer la modelul nou de busa La brevet de aviator te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate