spy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 .... ...io cred ca v-ati dilit...sau a-ti tras ceva?... ...oricum acum ca v-ait mai domolit sa stiti ca fiecare are dreptate in felul lui!!...tre sa-i intelegem si pe bucuresteni ca nici pt ei nu-i usor sa locuiasca in ruina aia de oras dar si ei tre sa inteleaga ca de acolo doar se da ora exacta nu se dirijeaza o tara si asta nu-i face cu 2 perechi de OO... ...parerea mea!..hic!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) Highlander stai sa ne lamurim . Sa inteleg ca in viziunea ta un FZ1 2006 are 150 cai si fuge de rupe este mai supersport decat un R6 din 99 care cred ca are in jur de 100cai ? Tata, daca are 500 cai nu inseamna ca e SS intelegi ? Ca daca ne dam amandoi pe circuit virajat (tehnic) iti demontrez practic ca nu ai nici o sansa cu balaurele tau si eu cu "ascutitoarea" de fz6 . La drag ma rupi in doua dar la manevrabilitate afla ca te rup pe genunchi La clasa asta nu caii conteaza si viteza maxima , ti-am mai scris si pe alt topic al aradenilor .. Pacat ca nici acum nu ai invatat ceva din ce am scris . Pentru tine nu conteaza decat "care baga mai tare " . Pacat . Asa s-a dus pe apa sambetei imaginea de motoreta suprema a busei ca sport TOURER cand unii ca tine o cumpara sa vada cand scrie 301 !!! Nu uita ca busa asta a kilarit multa lume si are o mortalitate de invidiat , mai ales in randurile celor care nu o folosesc in scopul pt care a fost construita . ps : ai grija cu numele tau cum il interpretezi .. mai bine o iei ca cel din tara de sus .. scotian .. si NU nemuritor !!! Busa aia cu 200cai si 400/h poate sa te contrazica .. oricum ma bucur nespus ca ai scos topicul asta din "Arad" si l-ai dat in toata tara Asfalt uscat si mult succes !!! Editat Iunie 29, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Highlander stai sa ne lamurim . Sa inteleg ca in viziunea ta un FZ1 2006 are 150 cai si fuge de rupe este mai supersport decat un R6 din 99 care cred ca are in jur de 100cai ? Tata, daca are 500 cai nu inseamna ca e SS intelegi ? Ca daca ne dam amandoi pe circuit virajat (tehnic) iti demontrez practic ca nu ai nici o sansa cu balaurele tau si eu cu "ascutitoarea" de fz6 . La drag ma rupi in doua dar la manevrabilitate afla ca te rup pe genunchi La clasa asta nu caii conteaza si viteza maxima , ti-am mai scris si pe alt topic al aradenilor .. Pacat ca nici acum nu ai invatat ceva din ce am scris . Pentru tine nu conteaza decat "care baga mai tare " . Pacat . Asa s-a dus pe apa sambetei imaginea de motoreta suprema a busei ca sport TOURER cand unii ca tine o cumpara sa vada cand scrie 301 !!! Nu uita ca busa asta a kilarit multa lume si are o mortalitate de invidiat , mai ales in randurile celor care nu o folosesc in scopul pt care a fost construita . ps : ai grija cu numele tau cum il interpretezi .. mai bine o iei ca cel din tara de sus .. scotian .. si NU nemuritor !!! Busa aia cu 200cai si 400/h poate sa te contrazica .. oricum ma bucur nespus ca ai scos topicul asta din "Arad" si l-ai dat in toata tara Asfalt uscat si mult succes !!! Wow .. stai ca nu inteleg .. ce cauta aci un FZ1 care e naked ? .. cred ca ai incurcat borcanele .. iar cat despre pista, te invit oricand la Arad sa ne facem pe pista .. ultima oara am tinut busa deodata cu R1 care intradevar este conceputa pentru piste .. despre imaginea busei, cred ca ramane intacta si ca SPORT si ca TOURER .. (care tourer mai are performantele busei? ) (sau care sportiva ?)(top speed, demaraj, siguranta si manevrabilitate) .. iar cu "kilaritul" cred ca nu motorul e de vina daca pica cineva ci riderul sau altii din trafic .. ps. .. cat despre "nick"-ul meu .. lasa-ma sa-l iau cum cred ca mi se potriveste .. si cu FZ6 poti crapa oricand si oriunde .. ti-am mai zis .. nu motorul te ucide ci neatentia ta sau a altora .. Asfalt uscat .. si te astept la Arad .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Amin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 busa for laif! eu imi iau din aia din 2009 cu 300 hp, sssc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Fraierilor deja ne-am imprietenit . Ba sincer eu nu aveam unde sa dorm cand treceam prin Arad spre UE , si m-am bagat in seama cu voi m-am certat ca sa ne impacam , si sa ne imprietenim ps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) Tata repet : NU CONTEAZA ACCELERATIA SAU TOPSPEED ca sa fie SS intelegi ? La tine daca are putere si fuge tare e supersport . Pe curbe stranse rau ( serpentine ) unu cu 125 face pishu pe noi intelegi ? ca e mai manevrabila . La iesirea din viraj ii da gaz BLANA . Tu daca ai facut asta .. esti istorie . Tata NU le ai . Daca le aveai nu scriai tampenii pe forum . Daca ai stat in spatele la R1 pe care mergea unu care nu avea vreo treaba .. Pe un circuit foarte strans cilindreea mica este avantajata . Pe amkart de ex 125 e mai fast ca 600 si mult mai fast ca 1000. Cu cat o mobra e mai usoara o arunci pe succesiuni de viraje mult mai usor . Nu inteleg ce e asa grei de nu pricepi . Te pup dulce si crede-ma ca o sa dau curs invitatiei tale si cum vin prima data in Arad te caut sa ne dam pe circuit . Editat Iunie 29, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 las ca te punem noi sa dai de baut cand vii prin Arad...numa sa poti duce tu cu adusul berilor la masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) Fraierilor deja ne-am imprietenit . Ba sincer eu nu aveam unde sa dorm cand treceam prin Arad spre UE , si m-am bagat in seama cu voi m-am certat ca sa ne impacam , si sa ne imprietenim ps acu iar o sa t-o iei! Editat Iunie 29, 2007 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Schuberth, eu cred ca te plictisesti tare de tot. De fapt e normal, e vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 lasa sa se plictiseasca...daca da de baut la toata lumea...eu nu am nici o treaba...voi aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Schuberth, eu cred ca te plictisesti tare de tot. De fapt e normal, e vineri... Cred ca nu pot sa te contrazic . Am dat o tura dimineata pana la Targoviste si m-am intalnit cu un amic care zicea de un accident cu motorul pe centura . Zicea ca au murit 2 soti si am venit fast acasa sa citesc . Pana in momentul asta nu se confirma si de bucurie m-am luat la brice cu lumea cu busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Mai bine iesim diseara la o plimbare, da-l dracu' de net. Tu nu stai langa scoala aia noua a lui Vanghelie? Parca ti-am vazut motorul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Mai bine iesim diseara la o plimbare, da-l dracu' de net. Tu nu stai langa scoala aia noua a lui Vanghelie? Parca ti-am vazut motorul acolo. Stau pe aproape . Acolo sta sora mea . Hai sa-ti vad the ultimate hooligan bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 mah plm,miticii posteaza plimbari la noi pe forum...da noi ce dreq pazim?noi nu futem o plimbare amu sara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 mah plm,miticii posteaza plimbari la noi pe forum...da noi ce dreq pazim?noi nu futem o plimbare amu sara? Te tine sa ne vedem la jumatatea drumului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Te tine sa ne vedem la jumatatea drumului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) alta customizare VA PLACE????? Editat Iunie 29, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 STILL KAWA RULES... sorry lotzy...... din 2008 mai vb cu HAYABUSA SPARGE BUSZA )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 STILL KAWA RULES... sorry lotzy...... din 2008 mai vb cu HAYABUSA SPARGE BUSZA )))))))) IN MY HEART BUSA RULES....FOR EVER......SORRY JVC........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ne plac motoarele , avem acceasi pasiune, nu ne luam motoare sa impresionam pe vecinu... asa ca peace Asta spuneam si eu... . Ma rog, sub o alta forma..., pentru cine are capacitatea sa inteleaga. Dar cand citesc sfaturi de genul "sa aveti minte" si alte chestii de la unii care se cred destepti numai pentru ca sunt "de la capitala" imi creste tensiunea arteriala. Nu vreu sa jignesc pe nimeni , dar unii ar trebui sa-si vada lungul nasului. Subiect inchis. .... ...io cred ca v-ati dilit...sau a-ti tras ceva?... ...oricum acum ca v-ait mai domolit sa stiti ca fiecare are dreptate in felul lui!!...tre sa-i intelegem si pe bucuresteni ca nici pt ei nu-i usor sa locuiasca in ruina aia de oras dar si ei tre sa inteleaga ca de acolo doar se da ora exacta nu se dirijeaza o tara si asta nu-i face cu 2 perechi de OO... ...parerea mea!..hic!... Giv-ule, Ma dezamagesti... . Tu nu stii ca ora exacta se da de la Londra ci nu de la Bucuresti ( e un ceas vestit acolo pe malul unei ape, nu stiu cum ii zice , ceva cu ... Big ... si nu mai stiu cum...) Desi am zis ca nu are vreun sens sa iti raspund , totusi o sa-mi calc pe inima si o sa o fac . Altii mai pasionati de VITEZA nu de motociclism au 1000 RR si R1 si Gsxr1000 da ? Nu am luat Desmosedici RR ca NU am nevoie de asa ceva . De ce trebuie sa arunc 55 000 euro daca eu merg mult in orash cu 50km/h ? MUlti cumpara motorete dupa cum arata si nu pentru ce au nevoie . NU este cazul tau . Referitor faptul ca "astia din provincie nu isi permit" afla prietene ca ai o problema .. Daca erai mai atent inainte de a scrie asta erau si 2 citate adica vorbeam si eu cu 2 persoane . Daca tu interpretezi gresit si generalizezi eu nu am cu ce sa te mai ajut ! Referitor la "capitala tarii" afla ca era o figura de stil ca doar nu eram (cuvant urat) sa cred ca nu stii care e capitala tarii in care locuiesti . Figura de stil era folosita cu nobilul scop de a sugera TRAFICUL INFECT in care tu cu greu vei face fata .. Am mers destul de des in Arad si zici ca sunt pe Magheru la 3 noaptea .. LIBER !!!! CIVILIZAT !!! Ca voi ardelenii asa sunteti civilizati . In capitala tarii tale sunt foarte multi INFECTI care nu au nici o treaba cu traficul . Referitor la "buzunarele pline de $ " nu are rost sa comentez .. Referitor la Capitala afla ca fac pisu pe ea cu bolta si cu jet . Daca tu crezi ca sunt fericit ca locuiesc aici inseamna ca ai vazut Bucuresti'ul numai in poze . Trebuie sa nu fii sanatos sa iti placa orasul asta .. mai ales ca motociclist . Va pup si asfalt uscat !!! ps: ma scuzati ca nu am observat ca topicul e trecut la comunitati - Arad , in general dai la new posts si am vazut asta cu noua busa si adio kawa .. M-a luat valul si am intrat peste voi . Sorry Asa parca mai vii de acasa... Te iertam cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 [...] Te iertam cu totii. ete nah ... mie prima oara bautura , dupaia mai vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate