BAR Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 care mai aveti poze,postati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 .si de la.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_41_ Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 n am fost ca am avut altceva ...era rock fest? cine a cantat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazolo Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 more pictures... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 si inca citeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) pune-ti mai multe poze!!!am pus si eu ceva,motoru lu'adi si a lui prietenu sau si normal poza cu mine ,si un ktm mic!!!ca enduro rulz ps:sunt copilul lui marcel "tm" Editat Iulie 3, 2007 de marcel_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bypp Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 super tari frate pozele mai puneti ca sunt excelente !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 ..inca cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 FRUMOS FRUMOS, din..... mai multe motive, nu am putut ajunge. vad ca va-ti distrat oricum ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 A fost frumos dar cam putina lume cel putin de sambata de la 7 seara.Am si eu 102 poze pun cateva mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZXRDark Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 filmarile le puteti vedea la http://youtube.com/angeln1c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 ..inca ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kornway Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 A fost fain dar cam putina motoare... Bine ca nu aveam cauciuc rezerva ca il ardeam si pe ila... Voi pune poze si eu peste cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Ne-am simtit excelent,organizare foarte buna,felicitari!Si cateva poze: la parada si pe acolo la concursul de mers incet and the winner is: la cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Hai ca arunc si eu cateva poze... - casa din fash... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 supr distractie ! foarte faine pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Da a fost fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 (editat) Editat Iulie 21, 2007 de E.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 cateva poze cam tarziu dar acum mi-am facut netul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Hehehe ce fain e motoru ala verde de mai sus.... in rest...cam monotone intalnirile astea moto... nimic surprinzator... bere,mici,muzica(discutabil)ceva motoare o plimbare de parada si in rest ??? oricum,respect celor ce macar au incercat sa faca ceva,ca noi restu...doar stam deoparte si comentam. de obicei negativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Eh c sa facem....monotone nemonotone partea trista e ca eu nu am reusit sa ajung pt k mio bagat cineva prostii in rezervfor si o trebuit sa fac motoru bucati As fi vrut sa merg.Oricum la aceste intruniri nu ii vb neaparat de mici si bere e vorba sa mearga motociclisti si sa se simta bine IMPREUNA si sa discute pe tema motoareleor(si altele ). Salutari si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate