nichos_miki Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 o mica modificare facuta recent.....am scapat de bord mam plictisit de ea desi seara se vede frumos....tot in rosu..asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 SAlut baieti de curand...am vandut majesty-ul....si mi-am luat tzr50 pun is o poza cu ea:D...sa aud niste pareri:D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) MiCrOb, fain tzr-ul...sa ai noroc si fara incidente neplacute:P dupa ce sti mai multe, spune-ne si noua despre consum, viteza maxima si etc numai bine Editat Iulie 17, 2008 de xxm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 MiCrOb, fain tzr-ul...sa ai noroc si fara incidente neplacute:P dupa ce sti mai multe, spune-ne si noua despre consum, viteza maxima si etc numai bine Consumul nu l-am facut dar din cate vad nu consuma mult...viteza maxima e limitata ...am sa o delimitez si atunci va pot anunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Salutare , mi-am luat si eu un mbk booster din 99 , ca sa am cu ce sa ma invart pana primesc bani de la asigurari pe kymcoul meu Fata de kymco pare o jucarie usor instabila poate pana ma obisnuiesc eu. Azi am luat-o am mers cu ea 82-83 km/h maxim, acceleratie super faina de la 0-40 dupa creste constant pana pe la 70. Am citit topicul tot dar nu am vazut pe nimeni sa zica un consum la 100km , macar cu aproximatie , eu mai am oleaca pana ii fac consumul. Pt curiosi: Cat ziceti ca merita jucaria ? E in stare buna, azi i-am facut verificare la un service autorizat si e ok. Editat Iulie 17, 2008 de VooDoo3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Calul de tractiune grea de la MBK. Din cate stiu e unul din cele mai rezistente scutere si este si sprinten . Sa il stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 So stapanesti sanatos omule...multi km fara incidente.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Salutare , mi-am luat si eu un mbk booster din 99 , ca sa am cu ce sa ma invart pana primesc bani de la asigurari pe kymcoul meu Fata de kymco pare o jucarie usor instabila poate pana ma obisnuiesc eu. Azi am luat-o am mers cu ea 82-83 km/h maxim, acceleratie super faina de la 0-40 dupa creste constant pana pe la 70. Am citit topicul tot dar nu am vazut pe nimeni sa zica un consum la 100km , macar cu aproximatie , eu mai am oleaca pana ii fac consumul. Pt curiosi: Cat ziceti ca merita jucaria ? E in stare buna, azi i-am facut verificare la un service autorizat si e ok. Salut despre consum al meu consuma in jur de 3L.....numa al meu e mai noua din 2004....da motoru cred ca se aseamana mult... Editat Iulie 18, 2008 de nichos_miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Ms pt urari . Da e f sprinten 0-40km/h se apropie f mult de kymco 125cc , dupa urca incet si sigur pana la 80 constant nichos_miki tu asa l-ai luat cu ghidonul gol? sau e modificat? Editat Iulie 18, 2008 de VooDoo3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Ms pt urari .Da e f sprinten 0-40km/h se apropie f mult de kymco 125cc , dupa urca incet si sigur pana la 80 constant nichos_miki tu asa l-ai luat cu ghidonul gol? sau e modificat? nui modificata...am scapat de bord si iam pus un intaritor de aluminiu....eu lam modificat....da vreau sai pun un ghidon mai lat si alta pipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 nui modificata...am scapat de bord si iam pus un intaritor de aluminiu....eu lam modificat....da vreau sai pun un ghidon mai lat si alta pipa like mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 like mine ca aspect..e urata ...e scuteru tau faci ce vrei cu el;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 nu stiu pt unii dt voi un motor folosit pt stunt cum ar trebui sa arate......ca una de "expozitie"???cam proasta parere....si eu o folosesc pe a mea pt stunt si chiar asta imi place la ea sa fie cat mai urata .........MAD MAX stile @ doctor.....u esti preten cu Gerad asai?si el avea ghidon din asta pe aeroxu lui de cross ii asta...ii faina pipa cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 nu stiu pt unii dt voi un motor folosit pt stunt cum ar trebui sa arate......ca una de "expozitie"???cam proasta parere....si eu o folosesc pe a mea pt stunt si chiar asta imi place la ea sa fie cat mai urata .........MAD MAX stile @ doctor.....u esti preten cu Gerad asai?si el avea ghidon din asta pe aeroxu lui de cross ii asta...ii faina pipa cat ai dat pe ea? Gusturile nu se discuta ..punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) ......esti culmea omu u ai inceput cu discutia despre gusturi si amu zica ca nu se discuta.....mnoah u stii Editat Iulie 21, 2008 de nichos_miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ......esti culmea omu u ai inceput cu discutia despre gusturi si amu zica ca nu se discuta.....mnoah u stii Nu aveam chef ...sa inceapa o cearta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu aveam chef ...sa inceapa o cearta mda...daca nu-ti place macar lasa-ne pe noi in pace...nu se compara frate Romania cu Italia sau Franta...ma refer la mentalitate... de aici continuati voi ce vreau sa spun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 mda...daca nu-ti place macar lasa-ne pe noi in pace...nu se compara frate Romania cu Italia sau Franta...ma refer la mentalitate...de aici continuati voi ce vreau sa spun . Ce sa nu imi placa bah...da nu imi place scuteru tau ..si?mi-am zis parerea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Ce sa nu imi placa bah...da nu imi place scuteru tau ..si?mi-am zis parerea ... Al meu iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Ce sa nu imi placa bah...da nu imi place scuteru tau ..si?mi-am zis parerea ... N-am nevoie de parerea nimanui..Nu ma intereseaza...Mie si la cine stie ce poate ne place .(punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Eu am un yamaha neos model 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Eu am un yamaha neos model 2006 Baga pozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) Salutare.Din cauza ca nu am gasit nici un topic de vanzari in subforumul asta,am zis ca aici e locul.Vand o carena fata de Yamaha Aerox/Mbk NOUA.Pret 20 E. Editat August 30, 2008 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Salutare.Din cauza ca nu am gasit nici un topic de vanzari in subforumul asta,am zis ca aici e locul.Vand o carena fata de Yamaha Aerox/Mbk NOUA.Pret 20 E. O cumpar eu ... nu ai si pe cea de sub ea? intra pe id-ul popescu_catalin13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 o mai ai o vreau eu daca ai si carenaju de sub deci protectia de radiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate