Ciprian Maior Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 cum, necum e clar ca a facut autoaprindere pentru ca omul a zis ca a scos fisele si motorul ii dadea inainte intr-o veselie, deci ceva initia arderea; tu zici ca merge 5 minute fara greturi cu uleiul din carter; care ulei din carter? or mai fi ramanand el ceva ulei pe pereti dar sigur n-ajunge pentru 5 minute, mai ales cu motorul turat in draci pe autoaprindere. Cat despre amestec proaspat care sa raceasca camera de ardere: again, care amestec... cel mai probabil vreun simering puscat si pe langa el isi tragea aer si benzina asa mai putin pe langa pistonas, deci mai mult ca sigur amestec foarte sarac care nu numai ca raceste ci mareste excesiv temperatura in camera de ardere... de unde si autoaprinderea; de altfel cand ziceam de pete fierbinti pe piston ma refeream la calamina, careia nu-i trebuie 5 minute sa ajunga la incandescenta. La benzina 2 luni nu conteaza poate foarte mult in ecuatie, dar e sigur ca mai buna nu o face timpul, ca alte lichide tari. Important e, zic eu, ca motorul pare ca a scapat teafar si mai apuca sa paraie o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 pana la urma a scapat cu bine... i am dat o mare forja azi si parca e si mai vanos )) poate ca nu am mentionat dar motorul il am pus pe un crosskart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Maior Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Iarta-mi ignoranta, dar vitezele cum le schimbi la masinaria asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 pai nu le schimb .. )) glumeam printr un sistem de parghii ce pleaca de la pedala si ajunge la o maneta, ti am pus ceva sa ti faci o idee ca nu am poza pe moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Nu era mai ușor sa pui motorul în dreapta ca la un kart normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 mai usor da...practic nu, pentru ca pinionul motorului venea pe exterior si transmisia (lantul) era foarte aproape de roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Maior Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 pai nu le schimb .. )) glumeam printr un sistem de parghii ce pleaca de la pedala si ajunge la o maneta, ti am pus ceva sa ti faci o idee ca nu am poza pe moment 20160610_211608.jpg Ma gandeam eu ca in poza e inca neterminata constructia. Pe fata vad ca foloseste telescoapele originale de Jawa, dar pe spate? E ceva telescop de ATV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 da, un amortizor de quad honda trx am deschis un topic cu constructia daca esti curios /index.php?/topic/727007-cross-kart/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Maior Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Jawa 673 Racer; 350 cm3, 4 cilindri in V, 2 timpi, turatie max. 14000 rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Frunzele galbene, o alta toamna .. » Post actualizat in 26 Oct 2016 13:13https://www.youtube.com/watch?v=kOLpSLQD6KU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 salutare, amortizoare de jawa 350ts gasesc si eu pe aici ?sau o indrumare, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Vand furca de Jawa Ts 350 , poze si pret la cerere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Vand furca de Jawa Ts 350 , poze si pret la cerere . Ce model de Jawa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Ce model de Jawa este? Asa cum am scris cred ca este de Jawa TS din anii ''90 ..... am sa fac o poza maine si postez aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Te intreb, pentru ca TS-ul are doua variante de furca. Una ptr frana cu tambur, alta cu etrier. 638 vs 639,640 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Furca este pentru frana cu tambur , trebuie revizionata . Asa cum se vede 50 lei daca e ok pentru ce-ti trebuie tie . O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Cine are de vânzare un cric lateral pt Jawa 638? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judastpriest72 Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Salutare! Am nevoie de un CARBURATOR motocicleta JAWA 350 TS 12V . Sa-l cumpar bineinteles. Dati-mi un semn daca stiti pe cineva!! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Cred ca am pe-acasa unul rezerva, nu stiu exact starea lui fiindca nu l-am montat niciodata pe Jawa (nu a fost nevoie, functioneaza bine cel existent pe ea), cand ajung si-l gasesc iti dau de stire! Pret...un plin de benzina pentru CZ-u'! In lei, vreo 50 lei fara transport. Asta daca arata cat de cat bine si este complet. » Post actualizat in 16 Mar 2017 08:18Asta este piesa! Nu stiu ce-i in maruntailele ei ca n-am avut timp ieri de disectii, am observat doar ca socul nu sta...probabil nu are arc sau habar n-am ce-i lipsa la interior. Daca il vrei asa cum se prezinta, da-mi de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judastpriest72 Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Il vreau. Un singur lucru ma intereseaza la el, sa aiba bun scaunul cuiului pontou. Daca ai putea verifica asta ti-as fi recunoscator. Tel meu 0765 615 132. Da-mi un semn! Te salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Da, pot verifica asta dar numai in weekend, adica sambata, ori duminica. Daca nu-i graba, se rezolva! Atunci il cracanez si verific tot, scot sobolanii din el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judastpriest72 Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Este OK! Astept raspunsul tau si stabilim cum procedam. Week-end placut! Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Desfacut carbu'! Ai poze detaliate, presupun ca uzurile sunt minime, iar problema cu socul care nu statea tras am rezolvat-o. Singura lipsa observata fara sa fac prea multe sapaturi si investigatii este lipsa totala a garniturii! Filetele sunt bune si nu am observat fisuri sau altceva care sa-l faca fier vechi! Gata, am lalait-o cam mult cu un fier ieftin! Daca iti place de el si-l accepti in lumea ta asa cum se vede, lasa-mi adresa pe PM plus numar de telefon si ti-l trimit prin FanCourier (exclus posta, fiindca nu are cine sa puna coletul in orele lor de program, care coincid cu orele mele de serviciu). Ca sa nu includem rambursul (lucru costisitor si inutil), poti pune banii in contul meu si platesti doar transportul. Astept semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Stie cineva vreun site unde putem gasii paleta culorilor originale pentru Jawa 175, 250, 350 ? » Post actualizat in 02 Apr 2017 20:28Stie cineva vreun site unde putem gasii paleta culorilor originale pentru Jawa 175, 250, 350 ? » Post actualizat in 02 Apr 2017 20:30O duminica cu efect terapeutic pentru urechile mele produs de sunetul ei mult iubit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Caut galerie admisie inel cauciuc si maruntaie pentru carburator java Cine ma ajuta sa comand de aici: http://www.rmayer.hu...s/2100000122493 http://www.rmayer.hu...c-2000000021294 » Post actualizat in 04 May 2017 09:08Am indentificat carburatorul. Este un Jikov precum cel pentru Jawa 350 - 638 dar are insa jiclor principal si de ralanti mai mic decat cele de pe Jawa pentru ca acest model Jikov 2861 a fost montat din fabrica si pe Voshod, dupa aia au trecut la k65. Cu aceste noi informatii stie cineva unde gasesc jicloare pentru acest model Jikov 2861, plutitor si galerie admisie de cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate