kombinatoru Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Un coleg de munca se deplasa din directia Penitenciarului Rahova spre Piata Rahova.....la intersectia cu soseaua Magurele.....ii iese o proasta in fatza cu un citroen cu numere de italia....si colac peste pupaza ii mai si franeaza in fatza de frica..... Concluzia...tipul sare vreo 7 metrii in sus.....este ridicat....transportat la spital....are ceva la picior si la mana...in rest...arata bine...nush mai multe detalii poze am facut cat mi-au permis militzienii....si confratzii femeii... same old story.....buhuhuhu....muci , plansete....sa moara mama daca l-am vazut.....venea prea tare.....etc martorii de pe margine spun ca avea cel putzin 100 la ora cu chestia aia de 49cc nu prea am stat mult ca treaba se cam ingrosa si au aparut fratzii muierii in cauza...la bustul gol...cam bronzatzi...si cand sa fac o poza la masina in cauza....am fost luat ca paparatzii cand incearca sa-i faca o poza lui BUSH cat despre militzienii nostrii daca ar veni astia sa-mi constate mie vre un accident sa nu scrie in procesul verbal ca am o mobra marca "spidi"....din cauza abtzipildului de pe rezervor cam atat....la final mai dau un citat din intersectie: "ba muta asta de aici ca numai nenorociri facetzi" Am parasit locul accidentului impacat ca motociclistul e cat de cat ok...dar cu un gust amar rau in gat Avetzi grija oameni buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 lista neagra cu masinile implicate in accidente cu motociclisti si dupa ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Bine ca a scapat cu atata.insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 nu stiu ce se intampla, da' am vazut in ultima vreme multe masini conduse de doamne de etnie rroma ... nu prea imi explic acest fenomen... pe vremea lui ceasca nu prea aveau carnet din cauza ca f multi nu aveau nici 4 clase. acum, sincer ma mir cum au luat atatia carnet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 doamnele rrome nu au cazieru asa de gros si le permite legea sa dea de carnet. domnii rromi circula fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gianny Geamgiu Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 nu stiu ce se intampla, da' am vazut in ultima vreme multe masini conduse de doamne de etnie rroma ... nu prea imi explic acest fenomen... pe vremea lui ceasca nu prea aveau carnet din cauza ca f multi nu aveau nici 4 clase. acum, sincer ma mir cum au luat atatia carnet . pai ce sa se intample, lumea interlopa e din ce in ce mai prolifica, politia din ce in ce mai incapabila, oameni din ce in ce mai prost pregatiti si normal k se dau permise la oricine stie cui sa dea telefon. dupa parerea mea si permisu de cat A se da mult prea usor in comparatie cu ce trafic exista si caruia vrand nevrand trebuie sa ii facem fatza. citeam undeva pe net k in vest examenu pt motocicleta e o adevarata proba de concurs. probabil k o sa mai treaca destul timp pana o sa se schimbe si la noi ceva. Insanatosire grabnica accidentatului si urari de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Nu e foarte urat busita gilerica aia. Avea peste 100 la ora la fel de bine cum prinde Minsku meu 459 de kilometri. Pe secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 propun ca examenul sa fie semnat cu numele in clar astfel incat analfabetii sa fie prinsi cand pun degetul mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 nu stiu ce se intampla, da' am vazut in ultima vreme multe masini conduse de doamne de etnie rroma ... nu prea imi explic acest fenomen... pe vremea lui ceasca nu prea aveau carnet din cauza ca f multi nu aveau nici 4 clase. acum, sincer ma mir cum au luat atatia carnet . Nu te mai mira asa de mult ca este cam evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Un coleg de munca se deplasa din directia Penitenciarului Rahova spre Piata Rahova.....la intersectia cu soseaua Magurele.....ii iese o proasta in fatza cu un citroen cu numere de italia....si colac peste pupaza ii mai si franeaza in fatza de frica..... Concluzia...tipul sare vreo 7 metrii in sus.....este ridicat....transportat la spital....are ceva la picior si la mana...in rest...arata bine...nush mai multe detalii poze am facut cat mi-au permis militzienii....si confratzii femeii... same old story.....buhuhuhu....muci , plansete....sa moara mama daca l-am vazut.....venea prea tare.....etc martorii de pe margine spun ca avea cel putzin 100 la ora cu chestia aia de 49cc nu prea am stat mult ca treaba se cam ingrosa si au aparut fratzii muierii in cauza...la bustul gol...cam bronzatzi...si cand sa fac o poza la masina in cauza....am fost luat ca paparatzii cand incearca sa-i faca o poza lui BUSH cat despre militzienii nostrii daca ar veni astia sa-mi constate mie vre un accident sa nu scrie in procesul verbal ca am o mobra marca "spidi"....din cauza abtzipildului de pe rezervor cam atat....la final mai dau un citat din intersectie: "ba muta asta de aici ca numai nenorociri facetzi" Am parasit locul accidentului impacat ca motociclistul e cat de cat ok...dar cu un gust amar rau in gat Avetzi grija oameni buni ''ba muta asta de aici ca numai nenorociri facetzi''. si io cand zic ca are dreptate oamenii aia ca suntem ''niste elemente care deranjeaza linistea publica si facem nenorociri'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 (editat) insanatosire grabnica... si ochii peste tot nu numai in 4 ca nu e de ajuns cat despre ce cred prostanii nu imi pasa. Noi sa fim sanatosi. ca nu am vazut cai sa moara de gura cainilor. Editat Iulie 5, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 doamnele rrome nu au cazieru asa de gros si le permite legea sa dea de carnet. domnii rromi circula fara offtopic: Ce doamne shi domni?? Doamne shi domni sunt parintzii noshtri. la ciorile astea spunetzi-le pe nume sunt doar nishte tzigani boratzi puzshi pe furaciuni de oriunde se poate. Pun pariu ca mashina aia implicata in accident au gasit-o prin italia shi au luat-o cu ea acasa ontopic: Cum pana mea sa ajunga scuteru' ala la 100 la ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 nu stiu ce se intampla, da' am vazut in ultima vreme multe masini conduse de doamne de etnie rroma ... nu prea imi explic acest fenomen... pe vremea lui ceasca nu prea aveau carnet din cauza ca f multi nu aveau nici 4 clase. acum, sincer ma mir cum au luat atatia carnet . Dar cum au ajuns taximetristi,sau chiar politisti,te-ai intrebat!E foarte trist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 ce as bate-o io pe aeriana aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergio Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 insanatosire rapida motociclistului cat despre cum de au atatia carnet, ieri eram in masina cu instructoru, opresc sa stea de vorba cu un colorat care scoate din portofel o copie dupa buletin si peste 500 euro (nu m-am uitat prea insistent deci e posibil sa fi dat mai mult) pe care ii da instructorului iar acesta suna si vorbeste cu un politai, il intreaba daca e ok si gata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj RzN Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Insanatosire grabnica si era... era o GILERA DNA :X:X:X Pacat, oricum sanatatea conteaza cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Insanatosire cat mai rapida pentru motocicilst......... In acest haos de Bucuresti nici nu va imaginati cati analfabeti isi iau permise luate pe $$ asa ca mare atentie la prosti fratilor in trafic. Din pacate Politia actuala a ramas tot militia de altadata. Pacat ca nimeni nu ia masuri ca sa combata acest trafic de influenta la nivel inalt... Bafta la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 dupa parerea pietonilor orice vehicol care se deplaseaza pe baza motor are cel putin 100km/h. asa ca pastrati distanta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 No halo mancat'as . . . io fusai fratili lu Hesmaralda, ce te hei de hea vere? Zbine cah no fost Pardailan haici ca va homora pi toti. Ce faci vereeeeeee, lasa cahmera no mai lhua peh soharmea in cahdru cah te homor sa moahra puradeii lu regina mahgihei halbe. Cred ca muream de ras daca eram acolo, adica radeam si ma omorau tiganii ca de ce rad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Mai in gluma mai in serios, dar in unele zone ti-o mai si furi, dupa ce te matura una cu masina pe sus... Daca tot suntem vanati, nu putem macar sa ne alegem noi locul unde sa se intample ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 offtopic: Ce doamne shi domni?? Doamne shi domni sunt parintzii noshtri. la ciorile astea spunetzi-le pe nume sunt doar nishte tzigani boratzi puzshi pe furaciuni de oriunde se poate. Pun pariu ca mashina aia implicata in accident au gasit-o prin italia shi au luat-o cu ea acasa Mare dreptate ai. Tigani borati si nu o mai dati pe dupa plop cu rrrom si alte chestii. De cand sunt n-am auzit si eu un lucru bun facut de ciorile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate