Baiazid Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Pt ca motorul meu suna ca o dacie si in trafic nu ma auzea nimeni ... am pus bormasina pe tobe. YAM YAM. Acum suna binisor .. aduce a 2 Timpi (nu stiu de ce) .. dar se aude!!! Am dat 8 gauri in fiecare toba (in jurul evacuarii principala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Acum suna binisor .. aduce a 2 Timpi (nu stiu de ce) .. dar se aude!!! Am dat 8 gauri in fiecare toba (in jurul evacuarii principala) Buey...de ce nu te-ai adresat tu la tatuka aici pentru un reglaj fin al sunetului?Daca vrei sa scoti un dum-dum-dum decent nu faci strecuratoare acolo, sunt niste principii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 Buey...de ce nu te-ai adresat tu la tatuka aici pentru un reglaj fin al sunetului?Daca vrei sa scoti un dum-dum-dum decent nu faci strecuratoare acolo, sunt niste principii Daca azi dimineata la 10 mi-a venit ideaa .. am pus mana pe bormasina... si DRILL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 (editat) Dom'ne vice-presedinte , dar numa paici stai? Hai ca iti recomand eu niste tobe : Modelul "SPORT" pt Dacie .Putzina sudura si devotament si... te tine minte pana si varu' cox Haida norocc! Editat Octombrie 15, 2004 de adolphyno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Bravo bre baiazide. Io stiu sa apreciez ideile frumoase si te felicit pentru realizarea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 (editat) daca veneai pana la iasi itzi "tunam" io tobele ...imi spuneai cum vrei sa se auda si le faceam sa se auda gros, subtire..etc Editat Octombrie 15, 2004 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 o sa imi fac shi io nishte gauri la toba...se se auda shi la mine mishto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 o sa imi fac shi io nishte gauri la toba...se se auda shi la mine mishto!!! Lasa-o asa! La un 2 timpi nu te joci la tobe cum vrei tu,au si ele un rol in functionarea motorului , nu doar sa reduca zgomotul.Anyway, dintr-un 2t nu scoti un sunet prea grozav pana nu duci motorul in 10.000 ture macar...ceea ce la minsk e de-a dreptul pur si simplu PS: Am auzit aseara cum suna mestereala lu' Baiazid. Va trebui sa punem mana de la mana sa-l ajutam cumva Un simson se aude perfect pe langa motocositoarea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 (editat) Bai, lastzi baietu-n pace, conteaza daca-i place lui nu voua. Baiazide sa vi negreshit azi la Etrusco sa o auzim shi noi. Editat Octombrie 15, 2004 de Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Am auzit aseara cum suna mestereala lu' Baiazid. Va trebui sa punem mana de la mana sa-l ajutam cumva Un simson se aude perfect pe langa motocositoarea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 Tre sa va dezamagesc: SUNA NASPA si am astupat gaurile. Se aude la fel ca inainte! Numai hannibal poate ghici cu ce am astupat 16 gauri de 0.7 date cu bormasina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Tre sa va dezamagesc: SUNA NASPA si am astupat gaurile. Se aude la fel ca inainte! Numai hannibal poate ghici cu ce am astupat 16 gauri de 0.7 date cu bormasina Cu kakat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Numai hannibal poate ghici cu ce am astupat 16 gauri de 0.7 date cu bormasina 1. cu guma de mestecat? 2. cu guma arabica ( otomane!) 3. KAKAT nu pot sa mai zic ca mi-a luat-o Placebo inainte 4. ai sudat tabla peste tobe 5. ai inlocuit tobele 6. cu silicon 7. cu garnituri de raba (?!?!?) asa cum voiam sa fac io. 8. totul a fost o teapa ca sa ne tii pe noi in suspans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 @Hannibal: 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Acum ca tot te-ai bagat cu sculele in japoneza, ai astupat gaurile cu silicon, te simti ca pe vremea cand aveai comunista, numa' ca atunci trebuia sa faci de nevoie. Da' acum, lucru manual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 te simti ca pe vremea cand aveai comunista SA STII..... ii duce dorul Neprei il mananca in cuvantul ala urat ( cenzura) si nu are cu ce sa se scarpine.. asa ca da gauri in motor.... maine, poimaine, in amintirea vremurilor bune va face un pui de enduro sau va urca scarile cu honda (aia proaspat spalata ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 Buey...de ce nu te-ai adresat tu la tatuka aici pentru un reglaj fin al sunetului?Daca vrei sa scoti un dum-dum-dum decent nu faci strecuratoare acolo, sunt niste principii daca veneai pana la iasi itzi "tunam" io tobele ...imi spuneai cum vrei sa se auda si le faceam sa se auda gros, subtire..etc Ia ziceti ma totusi, asa in mare, cam cum s-ar face o customizare d-asta a sunetului? Bine-nteles ca e vorba de un dum-dum gros , ca doar nu e nimeni tampit sa vrea sunete de drujba ruseasca (ma refer la chiar la drujbe, nu la sublimele IJ-uri, Voshoduri sau Minskuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 ma refer la drujbe, nu la sublimele IJ-uri, Voshoduri sau Minskuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 (ma refer la chiar la drujbe, nu la sublimele IJ-uri, Voshoduri sau Minskuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 si chiar asa cum se face acea "customizare a sunetului"?????? in mare nu in amanunt!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate