braindamaged Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 pacat R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) R.I.P. Condoleante familiei indurerate. Pacat de viata tanarului. Editat Iulie 6, 2007 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 E groaznica zona aia, dimineata e un haos incredibil si un melanj de masini, basculante, autobuze, scutere, chiar si carute. Am vazut acum la Realitatea, au spus ca soferul auto nu a dat prioritate si ca multi motociclisti au murit anul asta din cauza asta... Odihneasca-se in pace! Aveti grija de voi!! si prin melanjul ala si purghy ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 RIP....Condoleantze familiei tanarului....Dupa parerea mea rabele astea ar trebui casate de mult....nu e de ajuns ca te omoara cu fumul lor cand asteptzi frumos sa le depasesti, nu au semnale nici stopuri care sa functioneze.....uitatziva si voi la aia!!!!!......ala e camion fratzilor???....bai cum isi obtzin astia ma nene ITP-ul ala periodic.....asa e o gramada de fiare ruginite....care pe deasupra mai este si condusa de un ruginit......daca il cautatzi in cabina gasitzi sticla de UNIREA sigur in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrONy Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 trist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P ...no more coment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P. saracutule scuterist Cand vad un scuter din asta micut facut praf parca imi pare mai rau decat cand vad un motor facut praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Urata soarta... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Accident teribil vineri dimineață în BucureÂşti. Un tânăr care conducea un scuter a murit, după ce a fost lovit frontal de o basculantă. Ora 7 dimineața, ÂŞoseaua Berceni. ÂŞoferul nu s-a asigurat Âşi a făcut dreapta pe o stradă lăturalnică. Nu a observat că din sens invers venea un scuter. O bubuitură puternică Âşi câteva minute de liniÂşte. Tânărul de pe scuter a fost proiectat sub camion. N-a avut nicio Âşansă. Tânărul a murit pe loc. Rudele victimei au venit la locul accidentului. PolițiÂştii au început imediat să facă masurători. Varianta Âşoferului, care susține că s-a asigurat, este infirmată de dovezi. ÂŞoferul basculantei este cercetat acum pentru ucidere din culpă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 interesant. mai e un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P Nu inteleg d c romani nu sunt obisnuiti cu vehiculele p 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 am vazut si yo de dimineatza.......eram in drum spre servici........m-a cutremurat....greu de suportat o asemenea imagine pozele sunt facute de mine si sper k fiecare dintre noi sa invetze ceva din ele........ foarte trist....RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csati Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Ingrozitor!!! Saracul!!! Dumnezeu sa il ierte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 R.I.P. Condoleante familiei si prietenilor!!... Cate "crime" de astea trebuie sa se mai intample pana isi vor da seama berbecii astia ca si cei pe doua roti merita sa traiasca si ca au aceleasi drepturi ca si ei?? M-am saturat de pedepse cu suspendare pentru astfel de cazuri..Cand stii ca te pasc ani grei de puscarie, cu siguranta esti mult mai atent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 socant Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Dumnezeu sa-l ierte .. Adevarul este ca Romania mai are de muncit pana sa ajunga la stadiul tarilor din occident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 interesant. mai e un topic Si ce te-ai gandit: Hai sa dau o lectie! Cu un raspuns care probabil tii mortis sa-ti scoata in evidenta caractererul. Nu vezi ca oamenii isi pling prietenul amicul de langa ei...Nu am vazut topicul si nu cred ca am facut o cirma cum ala cu camionul dar asta e ...Calul moare de drum lung si....grija altora. Asfalt uscat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veterinaru' Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 R.I.P. Dumnezeu sa-l ierte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate