Mr_ORL Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) maine termin, sper, cu restantele, pana la sfarsitul saptamanii sper sa termin si cu un site care e in lucru, si apoooooooi dau drumul la "capat 282 motors" o sa ies mai mereu in fata blocului sa pun rablele pe picioare(trebuie sa le termin de restaurat, acu cat am timp)...asadar, cine vrea sa vina, e binevenit... ne auzim aici pe forum... @Dezu: e valabil si pt tine, uratule... PS: imi trebuiesc doua prese...una normala, si una de rulmenti, sa dau afara niste semeringuri si niste rulmenti poate are careva Editat Iunie 4, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 n-am da te vizitez daca stiu cand esti pe "jos" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 maine termin, sper, cu restantele, pana la sfarsitul saptamanii sper sa termin si cu un site care e in lucru, si apoooooooi dau drumul la "capat 282 motors" o sa ies mai mereu in fata blocului sa pun rablele pe picioare(trebuie sa le termin de restaurat, acu cat am timp)...asadar, cine vrea sa vina, e binevenit... ne auzim aici pe forum... @Dezu: e valabil si pt tine, uratule... PS: imi trebuiesc doua prese...una normala, si una de rulmenti, sa dau afara niste semeringuri si niste rulmenti poate are careva cobori azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 cobori azi? azi am putina treaba mai paseara...daca e pana in 6.30-7, cobor....chiar vr sa vb cu tine referitor la doua actiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 dezule, te-ai facut cadou un 929 ? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 dezule, te-ai facut cadou un 929 ? :-? eu ma gandeam sa-i facem noi cadou o trotineta....ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) eu ma gandeam sa-i facem noi cadou o trotineta....ce zici? pai, l-am vazut azi calare pe`n 929 de culoare Lemonade asaa LE : pai pt el toate `s trotinete Editat Iunie 6, 2008 de OKN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ti s-a parut ma....era calare pe jawa mea, cu carene de 929 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 am vazut zilele trecute(marti dimineata devreme tare) o mandrete pe un suzuki, calarind destul de preventiv bidiviul din dotare, venind dinspre Grigore Ionescu si mergand spre Colentina pe Teiul D-nei. Pentru prima oara am reusit sa vad o parte buna a trezitului la ore foarte mici! Se sesizeaza careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 dar e adevarat ca nu prea am facut galagie cu el. de acum sper sa faci mergi cu grija, pustoaico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ba deci eu ma cracanez de ras cu voi ea iti zice scumpete, tu ii zici pustoaico... exista si serial ceva dupa episodul pilot? vine cineva din Colentina spre Targoviste? ala eu ala eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ba deci eu ma cracanez de ras cu voi ea iti zice scumpete, tu ii zici pustoaico... exista si serial ceva dupa episodul pilot? vine cineva din Colentina spre Targoviste? ala eu ala eu... la 11:00 va strangeti? daca nu va incurc vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKN Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 vine cineva din Colentina spre Targoviste? ala eu ala eu... vreau o mobra, ca vin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 da la 11 la academie vis-a-vis de casa popoului ne vedem acolo cine vrea sa mearga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 vreau o mobra, ca vin eu nu ba ca tu te dai p-o roata @kawalin: bre, erau doar forumle de adresare, atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rc_andrei Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare bre. Sunt incepator si am vazut ca ati facut la poligonul Fundeni. Am pus si eu niste intrebari pe sectiunea incepatori, daca ma puteti ajuta? Apropo cand termin o sa fiu si eu in categoria "Colentina Doamna Ghica Fundeni" Bikers daca imi iau motor cat mai repede ) Anyway ce motor e ala cu rezervorul rosu, mai chopper...nu e marauderul e celalalt....Si fac cu Patrick, super tare omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare bre. Sunt incepator si am vazut ca ati facut la poligonul Fundeni. Am pus si eu niste intrebari pe sectiunea incepatori, daca ma puteti ajuta? Apropo cand termin o sa fiu si eu in categoria "Colentina Doamna Ghica Fundeni" Bikers daca imi iau motor cat mai repede ) Anyway ce motor e ala cu rezervorul rosu, mai chopper...nu e marauderul e celalalt....Si fac cu Patrick, super tare omul. Salut! Eu am facut scoala pe poligonul din Fundeni, dupa care ne au mutat pe Ilioara. Din cate stiu eu nu se mai face scoala moto pe Fundeni. Dar du te pana acolo si intreaba. Daca vrei motor il vand eu pe asta galben din poza, asta daca iti plac vitezanele. Bafta la scoala de soferi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 sal all, in da zone. incep scoala pe maine, tre sa iau plasticu si pentru A, motoreta imediat , echipament am (full) intrebare: Dupa ce imi iau motoreta, undre dreaq sa o tin in siguranta? stau pe lacul tei, la Luk oil (blocu ala mare pe coltz) ce ma sfatuiti? pls, pls... vreo oferta in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 salutare. stau in blocu de pe coltz ( ala lung), (luk oil), lacul tei. unde imi pot tine si eu motoreta safe, in zona? tre sa fiu proprietar nu peste mult timp. ce ma sfatuiti. vreo oferta in zona are cineva? pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 salutare. stau in blocu de pe coltz ( ala lung), (luk oil), lacul tei.unde imi pot tine si eu motoreta safe, in zona? tre sa fiu proprietar nu peste mult timp. ce ma sfatuiti. vreo oferta in zona are cineva? pls. intr-o pozitie din care sa o vezi din casa, ancorata bine, cu cadrul blocat cu husa pe ea sa nu se apuce lumea de butonat sau sa atraga atentia si cu alarma cu pager in casa. la mine chestia asta tine foarte bine de vreun an si jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 asa-i ca ne-am intalnit la semafor lg sectia 7? anyway...si eu stau in zona...pe grigore ionescu...si tot vad motociclete..nu cunosc insa pe nimeni ar fi dragut daca am face si noi plimbari mai lungi, m-am saturat de traseul serviciu - acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) asa-i ca ne-am intalnit la semafor lg sectia 7? anyway...si eu stau in zona...pe grigore ionescu...si tot vad motociclete..nu cunosc insa pe nimeni ar fi dragut daca am face si noi plimbari mai lungi, m-am saturat de traseul serviciu - acasa dap acolo cu mare drag iesim. eu am mai iesit cu diverse grupuri dar nu prea mi-am gasit locul undeva anume. nr meu este 0723293773- Catalin sau catalun29 pe mess Editat Iunie 7, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 sal all, in da zone.incep scoala pe maine, tre sa iau plasticu si pentru A, motoreta imediat , echipament am (full) intrebare: Dupa ce imi iau motoreta, undre dreaq sa o tin in siguranta? stau pe lacul tei, la Luk oil (blocu ala mare pe coltz) ce ma sfatuiti? pls, pls... vreo oferta in zona? Pai ai zis singur unde sa tii motorul!!! Fara discutie il tii la benzinarie la Lukoil! Daca ii pui si alarma... esti asigurat 99%! Eu stau la rond la d-na ghica si imi e lene sa merg pana la lukoil te asteptam in zona Anyway ce motor e ala cu rezervorul rosu, mai chopper...nu e marauderul e celalalt....Si fac cu Patrick, super tare omul. Nu stiu de care vorbesti, dar al meu are rezervorul roshu in partzi, si e kawa vulcan 750. @ORL: pai datii inainte cu adresarile astea, ca parca sunteti cainele si pisica :lol Am fost azi cu Cry la Targoviste. Fain zic eu. Cel putin drumul. Ca acolo o carciuma a refuzat 30 motoare (peste 30 clienti) pe motiv ca trebuie sa comandam "Cam aceleasi mancaruri" sau ceva in genu asta ca n-am auzit decat reactiile alor nostri la mototolu de chelner, de unde am dedus ca asta ar fi fost buba!!! Deci super tare sa ti se ridice 30+ clieni de la mese ca nu esti in stare sa-i servesti... puteti vedea pozele la topicul alaturat, ala de choppere din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nu stiu daca nu ar trebui sa unificam "Colentina" cu "Tei" In fond sunt cam aproape. oricum eu sunt in mijloc, la d-na ghica care face legatura intre cele doua zone. Poate un nou topic Colentina-D-naGhica-Fundeni-Tei, sa il folosim toti ar fi mai util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 asa-i ca ne-am intalnit la semafor lg sectia 7? anyway...si eu stau in zona...pe grigore ionescu...si tot vad motociclete..nu cunosc insa pe nimeni ar fi dragut daca am face si noi plimbari mai lungi, m-am saturat de traseul serviciu - acasa gsxr 600??? te-am vazut si eu tot pe acolo, mergeai foarte incet in spatele unei masini poate ne adunam toti maine la o bere undeva daca hotarati ceva, postati si la colentinezi, ca venim si noi (eu, cel putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate