dezu. Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 si mai este si o fata cu o yamaha de 400 rosie Ana .. 600 FZR (asta daca nu ma insel si daca despre ea este vb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Ana .. 600 FZR (asta daca nu ma insel si daca despre ea este vb) un fzr rosu complet? daca da cred ca ne-am intalnit de vreo 2 ori la semafor la piata eram cu banditul de 400 atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 (editat) Ana .. 600 FZR (asta daca nu ma insel si daca despre ea este vb) clar, sunt interesat da-i link la matrimoniale ba George, las-o req de treaba....de Oreleu nu zici nimic mane? sau ala nu intra in calcul ca n-are japo? @iuvila: tare ma motoreta verde vezi cum mergi cu ea, fericit si fara neplaceri apropo....dezule tata, ai luat tarfa de la uizu? vr sa o vada si ochiu meu, si poate aduci si nevestica pt ca tre sa dea un suc(asa cum am dat si eu) @bady: mane, am primit pm-u de la tine atunci da am avut munci si griji si cam greu sa dau semne ne auzim la o bere odata, daca e timp.... PS: baaa, ia haidem la ursu joi ca se lasa cu show de karaoke Editat Noiembrie 20, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 clar, sunt interesat da-i link la matrimoniale ba George, las-o req de treaba....de Oreleu nu zici nimic mane? sau ala nu intra in calcul ca n-are japo? @iuvila: tare ma motoreta verde vezi cum mergi cu ea, fericit si fara neplaceri apropo....dezule tata, ai luat tarfa de la uizu? vr sa o vada si ochiu meu, si poate aduci si nevestica pt ca tre sa dea un suc(asa cum am dat si eu) @bady: mane, am primit pm-u de la tine atunci da am avut munci si griji si cam greu sa dau semne ne auzim la o bere odata, daca e timp.... PS: baaa, ia haidem la ursu joi ca se lasa cu show de karaoke Sa ma scuze domnu Orlando, tocmai un nume sonor ca al dumneavoastra am uitat (oricum am zis sa ma scuze persoanele pe care le-am omis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Mersi Orlene poate ne strangem intr o seara stam la discutii si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Mersi Orlene poate ne strangem intr o seara stam la discutii si ...discutii si dak suntem cu mobrele combinatia mobre + nu face bine la permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 ...discutii si dak suntem cu mobrele combinatia mobre + nu face bine la permis "Prietenii stiu de ce" =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 ...discutii si dak suntem cu mobrele combinatia mobre + nu face bine la permis Bine mane ma scuzi ... dar n am gasit 2 daia cu niste sticle de suc in mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) ...discutii si dak suntem cu mobrele combinatia mobre + nu face bine la permis teapa ca io n-am si pot sa beau ups...acu sar sacalii forumului pe mine ca ma dau fara permis ba dachiar, hai care te bagi sa ma ajuti sa imi fac si eu electrica de pe jawa? adica, voi beti si fumati, si eu muncesc, ca data trecuta Editat Noiembrie 21, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 teapa ca io n-am si pot sa beau ups...acu sar sacalii forumului pe mine ca ma dau fara permis ba dachiar, hai care te bagi sa ma ajuti sa imi fac si eu electrica de pe jawa? adica, voi beti si fumati, si eu muncesc, ca data trecuta data trecuta? cand faceai simsonul cu sculele alea speciale de repara orice (ciocanul si flexul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Te rog frumos.... Mister ORL face arta. Ciocanul represinta mana lui dreapta iar flexul mana stanga. Pacat ca nu se imbina la finete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 un add mic la lista lui George + Mariu (Piper) - R6 Barbaru - zx6r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 un add mic la lista lui George + Mariu (Piper) - R6 Barbaru - zx6r Cine e Barbaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Cine e Barbaru? unu dupa langa ceas ... are un zx6r model `98 da negru,cu toba hatch-uita se aude zici ca sa darama cartieru cand trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Ma atasez acestui grup, stau pe Bulevardul Lacul Tei, La caminul C1 arhitectura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Ce fel suna "Motoristi din Lacul Tei". Va dati cu skijeturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 /index.php?showtopic=155382 azi la ora 14:00 la piata constitutiei este ziua noastra a tuturor sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 ma mai adaug si eu in lista - Adena , zzr 400 . Te tin eu minte mr orl ca m-ai uitat:)))))Tocmai pe mine!!!!))))) (vecina cu bady)a,si pe tine bady te tin minte:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) ma mai adaug si eu in lista - Adena , zzr 400 . Te tin eu minte mr orl ca m-ai uitat:)))))Tocmai pe mine!!!!))))) (vecina cu bady)a,si pe tine bady te tin minte:)))) apai cum sa te uit draga tocmai pe tine?....pe mine ma uitasera sacalii astia dachiar breh....mai esti inca in cartier?ca io am nevoie de un update dupa alcooalele de zilele trecute ma, dat fiind ca a venit iarna, si chefurile au fost si sunt in toi, m-a lasat destul de rece lipsa de prezenta a colentinarilor fundenari la party-ul de 1 decembrie de la pow wow v-am pus absenta...maybe next time Editat Decembrie 3, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce fel suna "Motoristi din Lacul Tei". Va dati cu skijeturi? da la noi, "motociclisti din Fundeni" cum dracu suna? exista topic pt Ciorogarla? @raven: breh, io de craciun ma gandesc la un party ca ala de pe 1, dar daca sunt in Bucalescaia ma bag frumoasa initiativa Oanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Dupa o discutie extensiva cu Adena acu 3 minute revin si eu cu o intrebare, si anume unde muschiu meu e locu nostru de adunare? Zice-ti si hai sa ne vedem si noi face to face aia care ne stim si aia care nu si sa stam la o vorba sau ceva. Asta daca aveti chef Daca nu...... sau mai bine Haidi bye pipal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Eu am zis la McDonald dar daca aveti si alte idei foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 pai e ok la McDonald, poate reusim sa le umplem parcrea cu mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate