werewolf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) U u mai primiti unu, VTR1000 rosu doamna Ghica cu colentina adica acolo unde era avionu Editat Iunie 26, 2008 de werewolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 bey decide-te. ori Dac ori (AVE) Caesar! ) a mai inviat topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 si eu tot in colentina stau, foarte aproape de poligon (fundeni).unde va "ancorati" motoarele peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Bre uratilor colentinezi ) ... plecare la Mare (2 mai - Vama Veche) maine seara .. adica VINERI SEARA ... care se baga ? Facem grup ? Sunt si masini ... alte motoare .. deci se pleaca organizat. Hai si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 e o varianta asta a ta. alta e a noastra a chopperistilor: spre Ruse sambata dimineatza (vezi topicul "Intalnirea chopperistilor Bucuresti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Bre uratilor colentinezi ) ... plecare la Mare (2 mai - Vama Veche) maine seara .. adica VINERI SEARA ... care se baga ? Facem grup ? Sunt si masini ... alte motoare .. deci se pleaca organizat. Hai si noi. Eu merg, da' din lipsa de fonduri o sa plec cu yamanu si zanu cu masina. Editat Iunie 26, 2008 de psycho_vox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Eu merg, da' din lipsa de fonduri o sa plec cu yamanu si zanu cu masina. STF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cica Dezu si io va asteptam in Bikers Matei Voievod (aka Ursu) diseara dupa ora 19:00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cica Dezu si io va asteptam in Bikers Matei Voievod (aka Ursu) diseara dupa ora 19:00! La scandal ... cu din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hai mai bine la constitutiei, la meci.....canta cargo dezule, io as veni, da n-am foande....mai bine ma duc la ziua panterei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hai mai bine la constitutiei, la meci.....canta cargo dezule, io as veni, da n-am foande....mai bine ma duc la ziua panterei WTF ,.......... CARRRGOOOOOOO !?!!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 STF! schimbare de plan. S-ar putea in final sa plec tot cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 schimbare de plan. S-ar putea in final sa plec tot cu mobra Tot TF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) ia uite cine-i aici 3 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 3 Members: catul, ninja_skija, Yaman hai mama, ia-ti inima-n dinti si hai diseara la o bauta Editat Iunie 26, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am fost in bikers n-a venit decat dezu si cry. ba maaare lenea pe colentinar sa moara trei gandaci! dezu s-a dus la cargoooooooo si noi la meeeeeeeci oricum castigul a fost ca l-am cunoscut pe dezu mare om... mare caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) mare om... sa stii bre, io am baut cu @krane si am mesterit la doo scutere ale unor amici curieri, in fata blocului...chiar n-am avut cum sa ajung @dezu: bre, am auzit ca a reusit cracky sa se ridice cu tine pe roata din fata cum asa? Editat Iunie 26, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 am fost in bikers n-a venit decat dezu si cry. ba maaare lenea pe colentinar sa moara trei gandaci!dezu s-a dus la cargoooooooo si noi la meeeeeeeci oricum castigul a fost ca l-am cunoscut pe dezu mare om... mare caracter Astia au ajuns si ei la Cargo la concert , la intoarcere am fost iar in bikers cam inca 1 ora. Revin ... PLECARE LA MARE IN SEARA ASTA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 duminica cred ca imi aduc si eu jucaria la Bucuresti .ar fi doritori de o plimbare nocturna duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharQue99 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Bre uratilor colentinezi ) ... plecare la Mare (2 mai - Vama Veche) maine seara .. adica VINERI SEARA ... care se baga ? Facem grup ? Sunt si masini ... alte motoare .. deci se pleaca organizat. Hai si noi. cred ca mam trezit prea tarziu...mergeam 100% daca citeam mai devreme.... APP: eu stau pe grigore ionescu...si nu cunosc pe nimeni cu motor in zona asta...daca mai e careva in situatia mea SharQue99 este id meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Geo!! eu eu !!! ...vin cu placere dar sa nu fie foarte tarziu..stii tu, babele expirate adorm devreme! SharQue...that's my street to incotro stai...catre lizeanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Hop si eu (Stefan cel Mare, langa Circ), m-am dat 2 ani pe scutere(aprilia sonic si rally-negru cu toba fisurata ), intr-o saptamana cu permisul in buzunar, calare pe o moto de 150cc. Daca va adunati pe undeva, anuntati-ma si pe mine ID ymess: matran_vlad_shtefan Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Geo!! eu eu !!! ...vin cu placere dar sa nu fie foarte tarziu..stii tu, babele expirate adorm devreme! SharQue...that's my street to incotro stai...catre lizeanu? bun si pe cine mai luam cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 pai aici e buba... ca da, s-au daramat inclusiv in spatele blocului meu toate garajele.spilul e locatia... e in capu` blocului, un mic-mare C format din zidurile blocului. trebuie sa inchidem C-ul cu o poarta tzapana (stalpii ii avem deja infipti... trebuie doar poarta in sine) si sa mai punem un acoperis sa nu se pipi de la balcon pe noi. acu te-am luminat? :kali: singura problema e aprobarea scarii... pe care sper sa o iau, si nevoia de zgomot cat mai putin ca sa nu ne punem locatarii in cap si sa ne dea afara. mane, o amica ce are functie la astia cu saltatul garajelor si altor nebuneli de pe domeniu public tocmai a devenit cioparista cu carnet si motor, si am apucat sa vb cu ea referitor la treaba cu garajul de te bate gandul sa-l faci...din pacate, tot ce e pe domeniul public se darama...chit ca e in acel U al blocului singurul spatiu care nu are treaba cu primaria, este acea poteca de 1 metru de langa bloc(am uitat cum ii zice), iar pt a construi acolo un minigaraj pt motor, trebuie sa ai semnaturi ca toata lumea, dar absolut TOATA lumea din bloc sa fie de acord...daca unul nu e de acord, adios...deci, e cam aiurea rau cauta undeva la curte in a[propiere, si va bagati mai multi si platiti chirie..e cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 acusica picai si eu din vama.. mah..multeeee motoare pe acolo..tre sa ajung si eu cu calutu acolo..dar as vrea sa merg pe drumul vechi...eventual cu bacul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ce vama frate! te bate soarele-n cap, iti intra nisip in slip, gagici dezBracate indecent... La Brasov a fost misto! Daca nu ploua nu era fain! Si cand s-a lasat si noaptea a fost exceptional pe DN1 ne dadeam cu barca! Pasagerii au adormit si visau ca-s pe dunare cu jet-skyu` sub clar de luna ascunsa dupa nori! Unora le-a fost si putin frig... ce invide ma rodea cand ii vedeam cu tricourile groase pe sub armuri! Voi nu stiti unde-i dicstractia maxima Pacat ca s-au terminat bateriile la aparatele foto, ca va aratam si fulgerele de pe cer... o frumusete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate