SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 a cam inceput sa-ti placa .. ma vad nevoita sa cer drepturi de autor Aliooo, n-ai postat pe zona ta, s-ar putea sa ne datorezi o cola ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 tu esti de vina .. de ce mi-ai dat link-ul? ma provoci si te astepti sa nu-ti spun nimic? am stat si prin colentina asa ca am o scuza .. so Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Eu nu stiam ca e regula doar daca esti din Colentina ai voie in grupulet, ideea principala era sa veniti la "intalnirea din Colentina" din orice colt al tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 A, te-ai scos cu zona. Ce drepturi de autor ..ce alea? Cu pee-wee? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 cu whiny bimbo ce pee wee zici tu acolo? multam zyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sunt inca mahmur, daca ajung la circ si e pustiu ne suparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CloudStrife Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Carevasazica: @Zyb: multumesc pentru precizari, am inteles, s-a notat, deci: stock..check, pasaje...check, forja nu..check, mahmur da..check... dar nu in acelasi timp cu pilotajul...check . Multumesc si pentru poze, chiar daca nu prea se intelege mare lucru din ele @SiD: relax, oricum nu am inteles care-i care din acele poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Am ajuns home cu bine, urmeaza comentariile lor. Pai eu sunt ala mai ciudat, mai extraterestru.. Cunoscuram pe Niko, hi hi hi (multumesc inca o data pentru fisierul ala) ..si rechinulalb Stai ca vor urma postari curand. Eu raman la parerea mea, cei cu ducati nu prea saluta colegii in trafic si pun genunchiu jos cand se afla la semafor Si pazea ca vor urma si pozele terifiante. Editat Octombrie 9, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Am ajuns acasa... Ne-am intalit la Circ, in jur de ora 20:20 cu grupul. Eu eram acolo de la 19:15, nerabdator . In jur de ora 20:00 apare SiD, stam la un pahar de vorba 5 minute, apare Niko. Stam pana la ora 21:00 sa asteptam poporul... vedem ca nu mai vine nimeni si plecam sa dam o tura. Cam 15 minute ne-am plimbat. Circ-Victoria (nimeni in parcare )- Romana-Universitate-Mosilor- Obor si fiecare acasa. E frig deja... Sezonul e pe sfarsit... Martea viitoare va asteptam in numar cat mai mare. Daca este la fel de frig ca azi, doar ne intalnim la un pahar de vorba, nu dam nici o tura. Speram sa se mai incalzeasca putin, macar luna asta. @SiD am vorbit cu Andrei, el nu prea poate in cursul saptamanii. E baiat constiincios . Ca sa fie clar, locul de intalnire este in fata Circului, casei de bilete, intrarea in parc, dinspre Stefan Cel Mare, marti ora 20:15 ! Azi au fost 6 motociclete si 2 baieti fara motor. Cine vrea sa vina, sa vina, chiar daca are sau nu motor. Asfalt uscat . Editat Octombrie 9, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pam pam...alte poze cu jegul de telefon. Frumoasa iesire in seara asta chit ca ma simt ca un bosorog la 80 de ani cu frigul in oase, a fost de mare senzatie ca am ocupat tot bulevardul cu motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Ma crezi? Eu n-am vazut niciodata atatea motoare acolo. Lipseste (...) ca sa fie cu de toate Clar tb sa mai vina si Luci, tind sa cred ca ne intelegem la mers. Editat Octombrie 9, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Ce pui ''....'' Lipseste Virago, Hornetu, Gs500S si mai sunt cateva :-w Sa auzim ... ? Scuzele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Nu avem domnisoare motocicliste la intalnire, aia e problema, azi a fost un inceput bun, azi una...maine doua si dupa care sa vezi cum vine lumea marti cu mobrele proaspat spalate si cu benzina in rezervor Azi cel putin 3 eram pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sa nu fie, pentru ca nu pot tine pasul cu noi. Eu pun des genunchiul jos si pe forum si botul la vrajeli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sambata seara in jur de 21:30, se baga cineva la o victoria??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Mai bine mergem aici, /index.php?/topic/685019-city-run-bikers-party-by-draculas-mc/page__pid__3250669#entry3250669 , eu ma gandesc serios sa particip si cred ca imi iau si pasagera cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 @ZYB: da, suna interesant, eu o sa incerc sa comit ce am promis de acum 2 zile. Imi place sa-mi tin cuvantul si etc Bafta @Sei: posibil ca malasorte sa nu apara, poate restul. Ultima tura de la victoriei mi-a displacut, am mers cam stii tu. Tari video cu sariturile din spatiu. Noi avem o fatuca aici aproape, dar ii plac Ducati CLAR ! De ce el mereu le are pe toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Clar, aici mergem ! Poate ne adunam si noi, grupul Colentina-Tei-Obor.. Cine se baga? @ SiD, ti-a displacut ? Ma faci sa rad Daca el a ars-o cu viteza, asta nu inseamna ca si tu trebuie sa o arzi la fel. Ei 2 se duceau in fata, ne asteptau... Vorbim noi pe la jumatatea sezonului viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 ..te urasc? Totusi m-am inteles ok cu Luci la mers ..ma mai gandesc. Overall intalnirea a fost prea ok si mica plimbare, iar m-ati prostit! Dar voi de unde ati aparut, ca nu v-am mai vazut la nicio intalnire! Sa ne mai vedem cu bine si alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 a fost si niko? a venit cu mobra sau cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) a fost si niko? a venit cu mobra sau cu masina? Cu masina, alaturi de ufff, posibil sotia lui.. nu stiu exact. Pt. mine a fost o onoare sa-l cunosc (copilas entuziast eu) Editat Octombrie 9, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Cu masina a fost... Am vorbit cu el, a zis ca nu ii place sa mearga cu mobra prin oras... Se pregateste de o tura in Bulgaria weekendul urmator. DA si pentru mine a fost o onoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Cred ca luam taxa pentru outsideri ) Ei ei ei aloooo... Editat Octombrie 9, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) @ SiD Nai de ce sa ma urasti Stiu ca ti-a placut, DAAR, faci tu pe nebunul si nu vrei sa recunosti... ------------------- 1 litru de gaz, fiecare nouvenit -taxa Editat Octombrie 9, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare, mi-a parut bine de cunostinta! Pacat ca nu am trecut pe acolo in sezon poate mai ieseam la o plimbare ceva. Pentru mine sezonul e ca si gata, poate mai bag o iesire acum duminica la Veliko si cam atat, pun motoreta in cui pana in martie-aprilie viitor. a fost si niko? a venit cu mobra sau cu masina? Repede cu caterinca, sa faca ea misto de conservari! Tz tz tz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate