Sari la conținut

Zona Colentina - Tei

andan
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Itp da, asigurare ba...

De maine o sa incep sezonul propriu-zis, azi a fost asa,, o tura pana la garaj ~15 km, pentru pregatiri de sezon...

Voi cand scoateti bestiile la asfalt ?

Editat de Sei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am iesit cu ea acum 2 sapt (schimbat placute si verificat) dar nu am asigurare ma gandeam sa o fac undeva pe la sf lu martie sa ma tina cat mai mult spre toamna ca nu prea ma indur sa ii fac pe un an, 3-4 luni sa o tin pe bara si sa platesc asigurarea degeaba :blush:

Link spre comentariu

Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit.

Salut. Nu iesi fara casca + manusi (limita decentei), la care adaugi si o geaca cu protectii etc.

Link spre comentariu

Salut. Nu iesi fara casca + manusi (limita decentei), la care adaugi si o geaca cu protectii etc.

sid gata remodelarea? ai terminat cu ea ? :peace:

Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit.

nu te da in spectacol si nu incerca sa faci impresie (atunci o patesti) ,casca ochii bine :peace:

Link spre comentariu

Mai dureaza, astept timp, vreme buna... piese :))

O sa cam lipsesc din peisaj, permis lipsa...

Editat de SiD
Link spre comentariu

ce liniste pe aici nu cred ca ma apuca sfarsitul lui martie fara asigurare :D la ce vreme frumoasa e afara ma mananca talpa sa ies cu ea dar mi e teama de :s1993: si decat sa platesc amenda mai bine platesc asigurarea si merg cu inima impacata asa ca vreau sa va aud in ce stadiu sunteti cand aveti de gand sa spargem gheatza ? :04Biker:

Link spre comentariu

Sa se mai incalzeasca putin, sa fie si seara cat de cat cald, sau macar temperaturile pe +, si o sa stabilim si intalnirile de la circ.

Link spre comentariu

hai ca dupa ce da caldura poate trec si eu pe la voi intro zi cand va strangeti. am stat vreo 7-8 ani prin tei si mii cam dor de zona aia. vin in vizita daca ma primiti.

Link spre comentariu

te asteptam cu :hug: si dupa cum am mai spus cu cat mai multi cu atat mai bine :peace:

Te asteptam.

cu e calare Sei e bine e bine? :rock: Pana la sfarsitu saptamani imi fac si eu asigurare si in functie de ce bani iau o sa fac asigurare pe un an ca nu suport in septembrie sa raman fara asigurare si hai cu legea aia sa facem asigurare din 3 in 3 luni

Editat de jhonny_gsxr
Link spre comentariu