Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 salutare colegi...avand in vedere ca stau in zona obor mai exact pe aleea avrig banuiesc ca aici trebuie sa postez sa intru si eu in gasca nu ?momentan nu am motor sunt un incepator timid din toamna fara experienta in trafic dar cu ajutorul vostru ma gandesc ca din primavara-vara sa iesim la "joaca" )) cine mai sta pe la avrig,chiristigii,mecanica fina,dimitrov??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 salutare colegi...avand in vedere ca stau in zona obor mai exact pe aleea avrig banuiesc ca aici trebuie sa postez sa intru si eu in gasca nu ?momentan nu am motor sunt un incepator timid din toamna fara experienta in trafic dar cu ajutorul vostru ma gandesc ca din primavara-vara sa iesim la "joaca" )) cine mai sta pe la avrig,chiristigii,mecanica fina,dimitrov??? bine ai venit printre noi gangsterik da aici si intalnirile saptamanale se fac in parcarea de la circ intrarea de pe stefan cel mare dar pana incepe sezonu stam ascunsi la barlog si mesterim la vacutele noastre si tu pe cand preconizezi ca intri in posesia unui motor? la ce te ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 pai in functie cum strang banutii...nu vreau "avioane" un zzr 400 imi face cu ochii o honda f2 sau un srad....cam astea sunt preferate...daca cunoasteti pe cineva ca are ceva va astept cu recomandari...pe unde le aveti parcate?sunt garaje prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 eu anu trecut in martie am dat zzr u meu dar era de 600 sunt ok pentru un incepator si e plin forumu pe aici de motoare ...bani sa fie a mea e bagata la garaj personal (stau la curte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) eu anu trecut in martie am dat zzr u meu dar era de 600 sunt ok pentru un incepator si e plin forumu pe aici de motoare ...bani sa fie a mea e bagata la garaj personal (stau la curte) nici de 600 nu m-as supara daca ar fi...vb ta bani sa fie Editat Februarie 12, 2013 de Gangsterik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Bine ai venit printre noi ! Sezonul ''intalinirlor'' la circ va incepe cand se mai incalzeste (martie-aprilie). Pentru motoarele de 400 cmc nu gasesti piese. Daca stii ca te poti stapani, poti sa iti iei un motor de 600, pentru care gasesti piese mai usor, si e mai accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Te aspteptam la intalniri ! Ziua si ora o vom stabili peste cateva saptamani, in functie de vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei zx6r Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Salut, stau pe grigore ionescu , aproape de intersectia cu otesani , daca vreti as vrea si eu sa vin la intalniri am un kawasaki zx6r 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Salut, stau pe grigore ionescu , aproape de intersectia cu otesani , daca vreti as vrea si eu sa vin la intalniri am un kawasaki zx6r 2007 te asteptam cu cea mai mare placere cu cat mai multi cu atat mai bine sa vina caldura mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Eu maine scot motoru' ! Intr-un final... Abia astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Eu maine scot motoru' ! Intr-un final... Abia astept ! Fericitule ) asigurare itp totul in regula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Itp da, asigurare ba... De maine o sa incep sezonul propriu-zis, azi a fost asa,, o tura pana la garaj ~15 km, pentru pregatiri de sezon... Voi cand scoateti bestiile la asfalt ? Editat Februarie 27, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 am scos=o acum 2 saptamani. am ajuns cu mainile inghetate pana la coate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 eu am iesit cu ea acum 2 sapt (schimbat placute si verificat) dar nu am asigurare ma gandeam sa o fac undeva pe la sf lu martie sa ma tina cat mai mult spre toamna ca nu prea ma indur sa ii fac pe un an, 3-4 luni sa o tin pe bara si sa platesc asigurarea degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit. Salut. Nu iesi fara casca + manusi (limita decentei), la care adaugi si o geaca cu protectii etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Salut. Nu iesi fara casca + manusi (limita decentei), la care adaugi si o geaca cu protectii etc. sid gata remodelarea? ai terminat cu ea ? Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit. nu te da in spectacol si nu incerca sa faci impresie (atunci o patesti) ,casca ochii bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Mai dureaza, astept timp, vreme buna... piese ) O sa cam lipsesc din peisaj, permis lipsa... Editat Februarie 28, 2013 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Mai dureaza, astept timp, vreme buna... piese ) O sa cam lipsesc din peisaj, permis lipsa... auci imi pare rau sa aud asta asta inseamna ca nu ne onorezi cu prezenta la deschiderea sezonului si intalnirilor la circ? cu cartonu ce ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 am scos=o acum 2 saptamani. am ajuns cu mainile inghetate pana la coate ) scrie de 10 ori "handle bar muff" tre sa vii la policlinica la doamna ghica daca vrei sa vezi cum arata live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Stiu cum arata ))) dar am scos=o la o tura de 10 minute. am zis ca o plimb putin dar nu m-am putut abtine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 ce liniste pe aici nu cred ca ma apuca sfarsitul lui martie fara asigurare la ce vreme frumoasa e afara ma mananca talpa sa ies cu ea dar mi e teama de si decat sa platesc amenda mai bine platesc asigurarea si merg cu inima impacata asa ca vreau sa va aud in ce stadiu sunteti cand aveti de gand sa spargem gheatza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 la mine mai dureaza cautarile...banii vin greu ...daca ma vrea careva pasager sa strige ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 pfff imi pare rau sa aud asta gansterik stiu cum e anu trecut in primavara am trecut si eu prin asa ceva ce sa zic bafta iar ca pasager daca aveam 3 locuri pe moto mai stateam de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 punem bani pentru un atas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate