Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Am o problema mare de tot cu busonul de la rezervor, care a avut o cheie rupta in el, .........etc etc, vreau sa il schimb dar nu am de unde sa fac ros de altul. Eu am o honda CBR 400 RR din 1993. Mai am o alta mare curiozitate, cum pot face dupa aia sa am aceeasi cheie si la contact si la buson??? sau dispare orice sansa??/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 si ca tot vebi vorba as mai avea nevoie si de 4 bujii noi, un filtru de aer, si pe cineva care sa imi regleze si mie carburatoarele si sa-mi schimbe gumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Si sa-mi goleasca si toba de filtre ca ma deranjeaza putzin linistea din jurul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 O cheie se poate fabrica dupa cea rupta (prietenii stiu de ce ). Daca o mai ai. Daca nu, du-le bushonul si or sa-ti faca ei una dupa modelul acela. Orice se poate. Numai ca este destul de scump (comparativ cu o cheie obisnuita), mai ales ca necesita un tip deosebit de cheie bruta. Te poate duce in jur de 200.000, in functie de calitate si complexitate. (nu neaparat in ordinea asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Sunt de acord dar ideea este ca busonul trebuia sa il deschid cumva si ca atare am recurs la metoda bormasinei cu acumulatori care a scos si cheia si catzeii. Dar acum o saptamana s-a blocat iarasi busonul si abia l-am deschis, si nu mai vreau sa experimentez asa ceva... Asa ca daca ai idee da-mi o sugestie de unde as putea lua.. nu neaparat nou!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Cu toba te pot rezolva eu, si eventual o sincronizare a carburatoarelor.Pt restul, trebuie sa vad intai despre ce e vorba. 0721489412 sau vorbim diseara la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 salve axa, cred ca am citit postul cam tarziu asa caaa nu am apucat sa te vad aseara. oricum te sun si vin undeva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 oameni buni avetzi miilaaa de mine si vindetzi-mi si mie un bushon amarat. ca ma trezesc draq ca imi pune vreunul motorina sa vada daca paraie mai taree decat cu f. plumb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 te-as ajuta cu placere, numai sa te mai linistesti putzin , dar nu am cum.... Tin sa te felicit pt motocicleta si pt numeroasele posturi de pe forum. La mai mare si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Sunt de acord dar ideea este ca busonul trebuia sa il deschid cumva si ca atare am recurs la metoda bormasinei cu acumulatori care a scos si cheia si catzeii. Daca sarea in aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 mah, cumva trebuia sa il deschid dar nu cred ca era cazul de sarit in aer. ca nu am dat gaura prin bushon, ci doar am omorat catzeii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Ai gasit butuc pt buson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Vere cand oi gasi un buson d'ala spune si mie ca si mie mi-e frica de nemernici care nu stiu ce inseamna sa ai un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 mah nici butuc nu am gasit dar ma duc pe la tomina ca sigur gasesc la ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 am inteles ca pe la una din benzinariile astea cunoscute se gasesc busoane de rezervor la 400 mii. problema e ca am uitat la care zicea omul. cine pleaca in cercetare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Si zici ca nu pleaca nimeni in cercetare ca ma intereseaza Al meu e fara cheie de original si nu pot sal fac cu cheie asa ca imi trebuie altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Nu prea cred eu sa gasitzi busoane de rezervor pt motociclete la peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 haha asta este o caterinca totala iar pt cel ce zicea sa caut acolo am o intrebare: Esti frate cu studentu' ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 haha asta este o caterinca totala iar pt cel ce zicea sa caut acolo am o intrebare: Esti frate cu studentu' ???????? si daca gasesc ce iti fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 My friend, serios vorbind, tu chiar asteptzi sa te creada cineva ca tu o sa gasesti bushon de benzina pentru Honda CBR 400 RR in benzinarie?? Atunci chiar tind sa cred ca esti frate cu Studentu'. No offense! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Si daca gasesti intr-adevar, esti tare prietene, (dar ai grija sa nu te alerge vreunu sa ii dai bushonul inapoi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 ...Daca zici ca e caterinca îndeasa o cîrpa pe gaura rezervorului. Daca intreba cineva ce e aia spui ca ala e buson tzaranesc a la C.A.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 ...Daca zici ca e caterinca îndeasa o cîrpa pe gaura rezervorului. Daca intreba cineva ce e aia spui ca ala e buson tzaranesc a la C.A.P. Sa intzeleg ca tu tzi-ai pune la ZZR-ul tau bushon d-ala de la benzinarie, d-ala de 100K din plastic obosit de care au toate daciile. Sunt curios cum arata zzr-ul. Auzi ai cumva si bord de CN la ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate