tud0r Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) cei care fac drumuri prin tzaa ...cum se prezinta calitatea drumului intre targu-jiu -- gura humorului -- valcea ?! am zis sa postez aici ca sa nu ma ideschid aiurea topic ...tocmai am vazut pe pro tv o filmare cu 2 motociclisti surprinsi de radar cu X km/h ... dupa filmare sunt luati din fatza ...cica le-a luat permisu` bla bla bla... a patit cineva vreodata sa fie luat din fatza ... sa faca contestatie si sa castige ? si invers...sa fie luat din fatza si sa faca contestatie si sa piarda ? ... un raspuns va rog baieti p.s. : uitati linku` http://www.protv.ro/stiri/eveniment/pana-u...-pana-la-d.html Editat Mai 30, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 ce nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) nu ma ajutati cu un vopsitor bun sa mi faca biku respsol? si sa fie serios sa nu mi le tina prea mult stikerele le rezolv eu inainte sa dea cu lac e urgent ca ma arde de plimbare Editat Mai 31, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 incearca la Alice ala cu tatuajele, ca el mai facea si pe masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) salut! am si eu o intrebare, pt ca oricum se discuta despre orice, sper sa ma ajutati cine stie cat dureaza pana iau cat.A1, adica toti pasii pe care trebuie sa-i fac, cam cat ma costa? cat timp dureaza tot? pls help pt ca nu mai am rabdare si prefer sa fiu informat din timp sa stiu cu cata rabdare sa ma inarmez salutare! Editat Mai 31, 2008 de bogdy_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 eu acum 2 ani cand l`am facut am platit 1 mil 50 de mii scoala si apoi analizele + psihologicu... trebe sa mergi la orele de condus si la orele de legislatie, dupa care tra sa dai iesirea din scoala, iti faci programare la politie, dai si acolo chestionar si condus si ai permisu:D dureaza in jur de 1 luna 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) salut!am si eu o intrebare, pt ca oricum se discuta despre orice, sper sa ma ajutati cine stie cat dureaza pana iau cat.A1, adica toti pasii pe care trebuie sa-i fac, cam cat ma costa? cat timp dureaza tot? pls help pt ca nu mai am rabdare si prefer sa fiu informat din timp sa stiu cu cata rabdare sa ma inarmez salutare! Din cate stiu yo.....scoala tine tot atat ca si cum ai face A......de costat costa in jur la 1mil+analizele care mai is in jur de 80roni....tre sa faci 4 ore de legislatie....dai un fel de examen ca la iesirea din scoala.....si dupa aia incepi orele de condus...8-uri....dupa care iar dai iesire din scoala...si cu politia in final....si cam atat :Paaaaaa...sa nu uit... si bani de benzina care ii inca vreo 500 Editat Mai 31, 2008 de nichos_miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 incearca la Alice ala cu tatuajele, ca el mai facea si pe masini ai nr lui ca in accident mi am spart telefonul si nu mai am numere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 da am uite aici 0745 286 128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 da am uite aici 0745 286 128 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Sunt tare curios cum o sa iasa motorul lui bucu!!! Aleck, o sa il rog eu pe bucu sa te lase sa iti faci o poza cu motorul lui...sa ti-o pui la avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Sunt tare curios cum o sa iasa motorul lui bucu!!!Aleck, o sa il rog eu pe bucu sa te lase sa iti faci o poza cu motorul lui...sa ti-o pui la avatar. tare mare domn alek te ajut dc vrei ce naiba, doar prietenul meu esti Editat Iunie 4, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Sunt tare curios cum o sa iasa motorul lui bucu!!!Aleck, o sa il rog eu pe bucu sa te lase sa iti faci o poza cu motorul lui...sa ti-o pui la avatar. mah, chiar la avatar nu o va pune, de gura noastra, dar sunt convins ca in portofel, langa poza cu nevasta si copiii are una si cu honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 mah, chiar la avatar nu o va pune, de gura noastra, dar sunt convins ca in portofel, langa poza cu nevasta si copiii are una si cu honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 poza din semnatura e a motociclete cu care te-ai dat in seara asta? de ce nu te lauzi cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 poza din semnatura e a motociclete cu care te-ai dat in seara asta?de ce nu te lauzi cu asta? da da scuze asta seara m-am dat cu baietii cu un repsol TOP GUN. boboc biku' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 mircea ... uite ceva pt tine... sai fi in trend cu bucu hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 vb cu vopsitorul micea??? se rezolva bani sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Cum au inceput sa sar baietzi pe tine cum te-ai inmuiat....nu pot sa imi masor cuvintele eu prima data actzionez si dupa aia gandesc..asa sunt eu Va rog sa mutai aici discutiil de pe topicul Poze di iesirile Oradenilor!!! Va multumesc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Va rog sa mutai aici discutiil de pe topicul Poze di iesirile Oradenilor!!!Va multumesc!!!! k sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 grr....dak ai curajul sa te mai legi de mine...scrie si tu aici pe topicul asta Poate nu ai vazut ce scrie la mine sub poza de la avatar??? E aiurea, ca Manu a postat niste poze faine...si acuma nimeni nu o sa le vada ca noi am postat deja 2 pagini cu discutii amicale despre...habar nu am despre ce Aleck...bucu...check my club :-p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @BMW RIDER roger copy over @mirceaMR Ei na .. pozele cine .. le vrea le gaseste..... iar tu ..... ESTI MEGA EXTRA SUPER HIPER GIGA TERA incepator... dah nu conteaza bike sa ai ca musca pitzipoancele..... Club-erilor Gixxxer vezi ca ii trecut de 10 tre sa fii in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) @BMW RIDER roger copy over @mirceaMR Ei na .. pozele cine .. le vrea le gaseste..... iar tu ..... ESTI MEGA EXTRA SUPER HIPER GIGA TERA incepator... dah nu conteaza bike sa ai ca musca pitzipoancele..... Club-erilor Gixxxer vezi ca ii trecut de 10 tre sa fii in pat micutu u esti? ne-am turat ici de pomana e micutzu care chef de sto micutu u esti?ne-am turat ici de pomana e micutzu care chef de sto sau cosmin??? Editat Iunie 5, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate