Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Na bravo, il duceti pe aleck la muieri, ai?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Na bravo, il duceti pe aleck la muieri, ai?! Nu, da' de unde. E meciuri saptamana asta. Hai Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Nu, da' de unde.E meciuri saptamana asta. Hai Romania Hai ca mi-ai placut ps: daca tot mi s-a vorbit despre voi, nu faceti si voi o plimbare pana la sibiu, peste 2 saptamani?! Eu o sa fiu acolo cu motorul, in vizita fortata la un prieten din Germania. Ar fi nice sa veniti si voi, va plimbati...si...il mai vad si eu pe aleck Editat Iunie 5, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Ii un pic offtopic, fiindca nu-i sctrict legat de motociclism. In data de 24. Mai era un concurs de biciclete de trial in Oradea pe P-ta Unirii. A fost facut filmultet, care daca va intereseaza puteti descarca de pe aici: http://tv.isg.si/site/filebrowser/SaintTri...&order=Size Click dreapta pe "Trial Jam 6.avi" si Save Target As. Are 340 mb, dar se descarca repede si sunt cateva miscari interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Care are alarme moto de vanzare?Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Aleck a zis ca vrea sa plateasca abonamentul cu un pachet (inceput) de tzigari. Ce zici? Mere? M-as baga si eu cu o conserva de ton si un pate superior de pork dak e ok !111!!!! Hai ca mi-ai placut ps: daca tot mi s-a vorbit despre voi, nu faceti si voi o plimbare pana la sibiu, peste 2 saptamani?! Eu o sa fiu acolo cu motorul, in vizita fortata la un prieten din Germania. Ar fi nice sa veniti si voi, va plimbati...si...il mai vad si eu pe aleck Daca se merge si nu ploua I'm in ! Forja ftw ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Care are alarme moto de vanzare?Astept oferte. Salut, Pe forum il gasesti cu nick nameul: ocs (click pe name & poti sa si trimiti PM) Asfalt uscat. Editat Iunie 6, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Am auzit ca bucuresteanu' vrea sa-si vopseasca mobra Rizla Suzuki din cauza asta, e invidios P.S. Bine ma Aleck, deci succese alea alea si tu faci pe neprihanitu ?! ha ha hahaha LAS' CA LA ALECK SI LU MIRCEA LE FAC ABONAMENT MIERCUREA LA MINE LA STUDENT'S PLACE , LE AM SPUS CA LE REZOLVA CU 1 BORCAN DE ZACUSCA SI 2 PUNGI DE SEMINTE cd lucra fomoia tine mi si mie un loc ms Na bravo, il duceti pe aleck la muieri, ai?! tot timpul sper sa nu suparam pe cineva....... Hai ca mi-ai placut ps: daca tot mi s-a vorbit despre voi, nu faceti si voi o plimbare pana la sibiu, peste 2 saptamani?! Eu o sa fiu acolo cu motorul, in vizita fortata la un prieten din Germania. Ar fi nice sa veniti si voi, va plimbati...si...il mai vad si eu pe aleck dc nu vor asti iti promit ca ti fac poze cu el la costum si ti le trimit pe mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 tot timpul sper sa nu suparam pe cineva....... ete ma supar, macar sa nu il duceti des ca se invata cu narav si ma trezesc cu pretentii dc nu vor asti iti promit ca ti fac poze cu el la costum si ti le trimit pe mail de ce la costum?! de unde stii?! Dar sper sa veniti, pe langa faptul ca va plimbati vremea o sa fie super, am citit eu in roata de la motor Daca se merge si nu ploua I'm in !Forja ftw ! Daca nu poate aleck, voi tot puteti sa veniti Asa ca fiti optimisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 intotdeauna a avut succes la pitipoance de genu Da? Damn... nu mi-am dat seama. LAS' CA LA ALECK SI LU MIRCEA LE FAC ABONAMENT MIERCUREA LA MINE LA STUDENT'S PLACE , LE AM SPUS CA LE REZOLVA CU 1 BORCAN DE ZACUSCA SI 2 PUNGI DE SEMINTE Mare domn! mare domn...Manuvezi ca miercurea viitoare vrem sa ne rezervam o masa mai pe la mijlocul salii, ca acolo e mai cald. Aleck a zis ca vrea sa plateasca abonamentul cu un pachet (inceput) de tzigari. Ce zici? Mere? Si tu la fel... mare de tot! Dar sper sa veniti, pe langa faptul ca va plimbati vremea o sa fie super, am citit eu in roata de la motor Daca nu poate aleck, voi tot puteti sa veniti Asa ca fiti optimisti! Deci de asta mi-esti? Nu-i bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Deci de asta mi-esti? Nu-i bai! E hai, de cand ai devenit asa suparacios?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) E hai, de cand ai devenit asa suparacios?! D'aia: Ma scoate si pe mine la un suc careva? Editat Iunie 6, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 hai pe ibsen si`ti fuck yo un suc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ploaie ploaie si iar ploaie ..... ce la cluj pina acuma .. dah bike-ri tot erau pe drum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 hai pe ibsen si`ti fuck yo un suc ) aleck te ia la misto????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ce'nvirtiti seara asta domnilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 neshte ptzipoance, cel mai probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ce'nvirtiti seara asta domnilor? eu am treaba .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu am treaba .... lool, dak taceai...filozof ramaneai neshte ptzipoance, cel mai probabil... ce pitipoance? vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 lool,dak taceai...filozof ramaneai ce pitipoance? vin si eu de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Buuun, vad ca prestati , io ma gindeam, bere sau sa fiu cuminte ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 intotdeauna a avut succes la pitipoance de genu Pe Aleck nu il ducem cu noi Nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 daca totu merge ok ne vedem in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pai nu ziceai ca ai treaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate