P T R Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ce`i ala IGO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Io stiu locatie de drag.. cam 600-800 de metri asfalt ca in palma Nu circula aproape nimeni pe acolo ; ai putea sami spui si mie unde este acest loc?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ai putea sami spui si mie unde este acest loc?mersi ce esti tu asa curios mah ? poate`i la el in curte nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cum mergi inspre Palota..... inainte de Palota la un moment dat faci stanga inspre Hanil Electronics(este tabla mare). De nici o saptamana or asfaltat ca in palma acolo. e STAS zic io. Peace out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 aaaaa...tiu aia care trece si peste caile ferate si duce pana in capatu satului....stiu stiu mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 @nichos_miki nop nu trece peste nici o cale ferata, nu-i drum public sa zic asa, Hanil si-a facut pt ei drumul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 A aparut Hells Angels Hungary care va organiza prima intrunire moto Hells Angels la Sarvar Ungaria in data de 1-2-3 august. http://varmeeting.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 de la ce magazin imi pot lua si eu manusi de moto? daca mi-ati da si o idee pe unde ar fi ... ar fi ok. thx . pe la ce pret gasesc ceva mai ieftin ? pt scuter imi trebuie, deci nu imi trebuie cu protectii de carbon si n'spe mii de chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) atunci ia de schi asta e pt cei pasionati de masini http://youtube.com/watch?v=3qFmIxIMpOc am fost ieri ... dar nu la liniute... Io stiu locatie de drag.. cam 600-800 de metri asfalt ca in palma Nu circula aproape nimeni pe acolo ; Editat Iulie 17, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 sunt un mare barosan am motorul vitezan cand ma vad dujmanii moare c-am viteza cea mai mare trag de gaz ca imparatu' cu doo sute baiatu' casca rossi sta pe mana sa ma vada lumea buna dar cand apare beleaua se vede ca-s cu maneaua si franez ca idiotu' si ma'mprastii in tot locul vine nightwolf si masoara frana mea cea colosala frana de baiat versat pacat ca-s si decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 sunt un mare barosan am motorul vitezan cand ma vad dujmanii moare c-am viteza cea mai mare trag de gaz ca imparatu' cu doo sute baiatu' casca rossi sta pe mana sa ma vada lumea buna dar cand apare beleaua se vede ca-s cu maneaua si franez ca idiotu' si ma'mprastii in tot locul vine nightwolf si masoara frana mea cea colosala frana de baiat versat pacat ca-s si decedat. cocalar ce esti .. se stieee!!!! http://www.youtube.com/watch?v=8YMnWimYrWw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 WTF..ce te-a apucat Aleck ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) asta e beleaaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=bWNVl_85WSw Editat Iulie 18, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cocalar ce esti .. se stieee!!!! http://www.youtube.com/watch?v=8YMnWimYrWw WTF..ce te-a apucat Aleck ?! Da' pe tine? Te dai pe WoW? Fir-ai tu sa fii!!! La ture cand mai iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 io fusai ieri la Odorhei.... si cum se zvonea ca pe ruta Oradea-Cluj is.... 7 radare fixe..... SI CHIAR IS..... EU am vazut: 2 in Izvorul Crisului 2 in Capusu Mare 2 in Poieni 1 in Paniceni cred ca 2 sau 3 m-or prins.... adica nu le-am vazut..... si plus in Cornitzel si inca vreo 3 locuri radar in masiina..... FUCK THE POLICE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 io fusai ieri la Odorhei.... si cum se zvonea ca pe ruta Oradea-Cluj is.... 7 radare fixe..... SI CHIAR IS.....EU am vazut: 2 in Izvorul Crisului 2 in Capusu Mare 2 in Poieni 1 in Paniceni cred ca 2 sau 3 m-or prins.... adica nu le-am vazut..... si plus in Cornitzel si inca vreo 3 locuri radar in masiina..... FUCK THE POLICE!!!!! Sa fii tu sanatos! Sa vezzi ce e in Valcea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Da' pe tine? Te dai pe WoW? Fir-ai tu sa fii!!! La ture cand mai iesi? Nu m-am dat ma la modu hardcore, wk trecut n-am iesit ca am avut alte trebi (not WoW related ) . Oi iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu m-am dat ma la modu hardcore, wk trecut n-am iesit ca am avut alte trebi (not WoW related ) . Oi iesi Aseara...? Pe unde umblasi? Taramuri pagane? Ia uite unde a disparut sergiukawa! P.S. Pt bucu': deci suzuki e cea mai fiabila motocicleta din lume, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu m-am dat ma la modu hardcore, wk trecut n-am iesit ca am avut alte trebi (not WoW related ) . Oi iesi vrajeala toata ziua esti in fata pc ului iar te pierdem si vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) vrajealatoata ziua esti in fata pc ului iar te pierdem si vara asta Ah...aci ereai? Am crezut ca esti in concediu. Editat Iulie 18, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) vrajealatoata ziua esti in fata pc ului iar te pierdem si vara asta Editat Iulie 18, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ma lesiati fost aseara acolo, merge sa va aplecati? Am fost...si merge. Doar ca unii au cauciuce noi si nu se pot apleca. Sau o fi din cauza burtii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Aseara...? Pe unde umblasi? Taramuri pagane? Ia uite unde a disparut sergiukawa! P.S. Pt bucu': deci suzuki e cea mai fiabila motocicleta din lume, da? ma lesi ati fost aseara acolo, merge sa va aplecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ma lesiati fost aseara acolo, merge sa va aplecati? Ti-am luat-o inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 vrajealatoata ziua esti in fata pc ului iar te pierdem si vara asta Esti culmea, pe bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate