Ride Safe Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cine o fo cocalaru ala? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 ia uitati ce gest nobil a facut paul newman.. http://www.bihon.ro/stiri/oameni/articol/p...080929-12402843 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cine o fo cocalaru ala? :) cine? cu i ia ti tras o? poze?ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 nu cred ca ar fi o prviliste prea frumoasa sa vedem cum "a luat-o`n c|_|r" Cezar(a) .. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cezarica vezi dc nu fu fratele tau sa te apere si sa le o tragem noi la c a cau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 nu te-ai gandit ca poate . . . o vrut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cezarica vezi dc nu fu fratele tau sa te apere si sa le o tragem noi la c a cau n`ai avut cu cine mah am fo cu tactica DOWN si nici aleck no mai venit, am incercat yo cu zurbau ceva da no iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 n`ai avut cu cine mah am fo cu tactica DOWN si nici aleck no mai venit, am incercat yo cu zurbau ceva da no iesit trebuia sa faci un dush inainte..sa te speli pe dinti....sa fii mai atractiva`... poate asa reushai =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 LA MULTI ANI D-NU ' vladps ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 LA MULTI (b)ANI !!! Vlad sa ne traiesti si sa te vedem in sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 LA MULTI ANI D-NU ' vladps ' LA MULTI (b)ANI !!! Vlad sa ne traiesti si sa te vedem in sha Multumesc!! Sper sa ne vedem cat de curand la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 LMA man! Sa ne traiesti! Si stii tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 LMA man! Sa ne traiesti! Si stii tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi Aaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 la multi ani vlade... always a friend no matter what. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) LMA man! Sa ne traiesti! Si stii tu... La multi Aaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!! Vlad la multi ani vlade... always a friend no matter what. Multumesc tuturor!!! Zilele astea tre sa ne vedem la o bere, numai sa apara si calatorul de Aleck de la Iasi, da un semn man cand ajungi. Editat Octombrie 1, 2008 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Multumesc tuturor!!! Zilele astea tre sa ne vedem la o bere, numai sa apara si calatorul de Aleck de la Iasi, da un semn man cand ajungi. Pe sambata asa, zic eu. Mai vbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 era vb ca vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 era vb ca vineri Pai da...da' am o presimtire ca ajung tarziu vineri, si si-asa ma rupe sinuzita asta. Deci mai bine o lasam pe sambata/duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 bah tot incapatzanat esti ... dc nu iei medicamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 bah tot incapatzanat esti ... dc nu iei medicamente ce medicamente ia? in forma de inimioara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 bah tot incapatzanat esti ... dc nu iei medicamente Iau ma, iau! Nu mai urla...nu mai am trai nici cu tine? ce medicamente ia?in forma de inimioara? Nu, is d-alea, cum se numesc? A, da..."don't kill bucu' " parca scrie pe ele...cica-s calmante, da' io n-as sari calu' in locu' tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Iau ma, iau! Nu mai urla...nu mai am trai nici cu tine? cu mine traiu bun si nesimtirea ... numa vad k tu nu mai stii da o sarma dak yo nu te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Iau ma, iau! Nu mai urla...nu mai am trai nici cu tine? Nu, is d-alea, cum se numesc? A, da..."don't kill bucu' " parca scrie pe ele...cica-s calmante, da' io n-as sari calu' in locu' tau! k k iti tb calmante deja? esti tinerel dc te pot ajuta cu ceva, stii is prietenul tau apeleara la orice ora, oricand cu cea mai mare placere te tzuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cu mine traiu bun si nesimtirea ... numa vad k tu nu mai stii da o sarma dak yo nu te sun Io dau numa sarmale cu ketchup! Daca ai citit toata chestia de pe OiMR. k kiti tb calmante deja? esti tinerel dc te pot ajuta cu ceva, stii is prietenul tau apeleara la orice ora, oricand cu cea mai mare placere te tzuc Bandit! Mai bine iau calmante decat sa iau pilule albastre! L.E.: Va recomand cu mare caldura site-u' asta! Io m-am cracanat de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate