stefanbh Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 .......... ca eu nu prea ma duc mai repede de 80 km/h, prefer 60-70. Daca iti convine, putem vorbi. ...........in prima treapta de viteza a vrt sa spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ...........in prima treapta de viteza a vrt sa spuna manu la students e net wireless? (ieri am auzit de la cineva & nu era prea sigur pe sine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 manu la students e net wireless? (ieri am auzit de la cineva & nu era prea sigur pe sine) E e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 VOTATI http://www.motoflash.ro/galerii/motophoto_...rdonare=punctaj vedeti o poza de la nunta lui Lajos si a Cornelicai burnout BOZU' si PETRE hai ca au putine voturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 /index.php?showtopic=272890 cititi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 manu la students e net wireless? (ieri am auzit de la cineva & nu era prea sigur pe sine) E pe terasa numai....si merge free numa cand vrea el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 E pe terasa numai....si merge free numa cand vrea el ! e chiar wild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 VOTATI http://www.motoflash.ro/galerii/motophoto_...rdonare=punctaj vedeti o poza de la nunta lui Lajos si a Cornelicai burnout BOZU' si PETRE hai ca au putine voturi [/quot] bai nene`...del a tin cand vedem poZe ?! ( am votat si eu poza...cea mai reusita.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 E pe terasa numai....si merge free numa cand vrea el ! ms pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 VOTATI bai nene`...del a tin cand vedem poZe ?! ( am votat si eu poza...cea mai reusita.. ) degeaba o votezi... sunt care au zeci de mi de voturi... pentru ca se poate vota non stop.. dai clean cookies si apoi iar poti sa votezi ... si asa mai departe pana votezi de mii de ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Io dau numa sarmale cu ketchup! Daca ai citit toata chestia de pe OiMR. tati mai bem o bere sau merem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 tati mai bem o bere sau merem? :) Berem! Of course! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 de la atata berem imi put picoarele ca la sharpe :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 de la atata berem imi put picoarele ca la sharpe Ti-a placut, vad ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 aleck o soti pe cezar la produs ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 aleck o soti pe cezar la produs ?! Ce produs buey!? Io nu stiu ce-i aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 las ca shtie el =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 todhierash iti vinzi motoru? ce vrei sa iti cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 il vand il vand si o sa`mi iau.. nush.. am toata iarna timp sa ma gandesc cel mai bine pt un tur de europa , aci intervenind si aspect , fiabilitate & other shit like that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) Un documentar despre APA! Foarte interesant, impresionant chiar. Recomand cu caldura. Editat Octombrie 2, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ti-a placut, vad ca... pfa or rupt tot I need more aleck o soti pe cezar la produs ?! bah tu iara vb fara tine te bagi asa cu prostiile tale k musca`n fundu calului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 gixxere ti greu sa rasp la sms? doar da sau nu tb sa scrii, nu era mult nc ca cuvinte nc ca centi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 mi-e bulit telefonu acum am vazut mesaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 bah tu iara vb fara tine te bagi asa cu prostiile tale k musca`n fundu calului aha , te`oftici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 da mah da ma oftic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate