Sari la conținut

Discutii Despre Orice...

kawa_z750
 Share

Postări Recomandate

poate pe broaste fripte ca mici din parti mai art

:laugh: :laugh:

Eh nu tovarase Pierroo.....daca ma stiu roman jet bejet atunci duc cu mine mici,bere,lemne de foc si facem o kermeze acolo langa pista ca naiba?Daca vine unu si zice ceva ii sbargem capul.......hahahahahhaha cu o bere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va mai aduceti aminte , voi , era unul aici pe forum care traia din posturi , le manca , le digera si ingurghita... stai cum ii zice , .......... aha repsol honda , ce mai face vipera aia...

Sta in banca lui ?

Nu cred , isi cauta cumva hayabusa ? sau invata cumva pentru teza unica pe tara la matematica ?

Link spre comentariu

Va mai aduceti aminte , voi , era unul aici pe forum care traia din posturi , le manca , le digera si ingurghita... stai cum ii zice , .......... aha repsol honda , ce mai face vipera aia...

Sta in banca lui ?

Nu cred , isi cauta cumva hayabusa ? sau invata cumva pentru teza unica pe tara la matematica ?

repsol sapa cu motor

Link spre comentariu

Sta in banca lui ?

repsol va urmareste din umbra :laugh: :laugh:

Link spre comentariu

Buna treaba cu ICE (In Case of Emergency), asa dc ratezi o curba si nu te vede nimeni,....atunci cand iti vor gasi cadavru descompus pe juma,cu rugina pe motor de nu i se mai vede culoarea si mobilu incalcit miraculos in bornele bateriei cu mesaju ,,Fulll battery'' sa poata suna cineva sa anunte :laugh: , lasand gluma la o parte e o treaba buna care ar trebui promovata si la Tembelizor.

Da parca cineva a ineput o cearta groaznica.......care a esuat lamentabil :laugh: .

Link spre comentariu

Vai Tudor , acel om , doamne fereste si ne pazeste , , hristoase ce dumnezeu faci baiete ?

de obicei fetele sunt cu "vai tudor" :laugh:...

tu incerci sa pui paie pe foc mai nene ? :laugh:

Link spre comentariu

Buna treaba cu ICE (In Case of Emergency), asa dc ratezi o curba si nu te vede nimeni,....atunci cand iti vor gasi cadavru descompus pe juma,cu rugina pe motor de nu i se mai vede culoarea si mobilu incalcit miraculos in bornele bateriei cu mesaju ,,Fulll battery'' sa poata suna cineva sa anunte :) , lasand gluma la o parte e o treaba buna care ar trebui promovata si la Tembelizor.

Da parca cineva a ineput o cearta groaznica.......care a esuat lamentabil :laugh: .

Si eu sunt curios ce mai e cu cearta aia?.......m-as baga si eu ..nu de alta :laugh:))))

Link spre comentariu

Ma plictiseam si io la scarbici! Notice smth interesting? :laugh:

post-17074-1229090622_thumb.jpg

Ma plictiseam si io la scarbici! Notice smth interesting? :laugh:

The End of the World is coming!!!

Daca va uitati mai atent, supermembrii sunt dispusi in forma de cruce intoarsa....:)

Link spre comentariu

aleck ma pui intr-o lumina mai proasta :laugh: ... chiar ca te plictisesti la lucru...

o sa porti usturoi cu tine cand ne intalnim ha?:laugh:

Editat de gixxxer
Link spre comentariu

Am gasit undeva pe forum un link catre un site unde erau o gramada de manuale pt o gramada de motoare, dar nu mai stiu unde... :smoke: Care stiti ceva, PM please!

Link spre comentariu

Am gasit undeva pe forum un link catre un site unde erau o gramada de manuale pt o gramada de motoare, dar nu mai stiu unde... :D Care stiti ceva, PM please!

http://www.tanga-moteurs.ro/service/ :smoke: ai si PM

Link spre comentariu