2 Psycho Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bine ma manule! Pozele le-am vazut pe youtube , sectiunea WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 In viitorul apropiat catva de pe forum vom merge in ungaria sa cumparam caucicuri. Daca mai doreste cineva sa mi scrie modelul si marimea gumelor. Aici e oferta: http://www.r17.hu/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ALECK!!!! SA NE TRAIESTI asteptam berile sa curga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 LMA Aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La Multi (b)ANI !!! Tati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 multi ani serifu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 CLICK AICI!!! CE VESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La multi ani Scotianului si Popandaului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Petre e facatura ) ai facut tu ceva in photoshop... normal originalu ii cu honda rulz da nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Multumesc tuturor de urari! S-aveti parte numai de bucuri si plimbari frumoase cu motoru', macar pe atat de frumoase pe cat au fost ale mele din ultimii doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La multi ani Aleck, toate cele bune si asfalt uscat la drumuri lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 azi mi-am pus rim stripes... desi am inghetat pana le-am pus singur dar a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 A auzit cineva de S.C. MOTORSMITH S.R.L. de pe strada Barierei....care habar nu am unde e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 A auzit cineva de S.C. MOTORSMITH S.R.L. de pe strada Barierei....care habar nu am unde e ? nu dar str Barierei ii pe calea Clujului in zona podului CFR vezi http://www.oradea-online.ro/strazi/ Voi aveti probleme cu intrare pe forum, postare/editare mesaj? caci postarea unui mesaj pt mine e chiar un miracol in ultimii ~ 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Multumesc ZoZo Eu unu am avut probleme la incarcatul unor poze... si nu din cauza ca erau prea mari sau ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) Multumesc ZoZoEu unu am avut probleme la incarcatul unor poze... si nu din cauza ca erau prea mari sau ceva ... cu cea mai mare placere la mine ii un pic mai ciudat, de la lucru ma log-ez, ma delog-ez ies de pe site si daca intru de acasa atunci apar pe lista de membru prezent pe site (in momentul acela eram delogat) ... posturi doar cu greu am putut sa adaug, iar acum cand pot sa postez, editarea e total aburita (modific textul si dupa acordul editarii imi apare tot mesajul original si un post nou cu un singur " . " exemplu la topicul cu sondaj) grrr... informatica asta test. acum is function Editat Februarie 19, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) Cum treci pe sub podul CFR de la Lukoil de pe Cjului, in sensul de mers spre Plastor, chiar pe colt pe partea dreapta am vazut cateva motoare expuse (pbbil de vanzare), pe un trotuar inalt. Poate acolo e...check it out Editat Februarie 19, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 iep acolo cred k ii ... si yo am vazut motoarele scoase la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Care ati fost azi pe pod la continental ? .. era acolo unu ... imbracat frumos costum tot alea alea ... cu un kawasaki ninja ceva dinasta nou ... prima oara cand am vazut am zis ca ii nebun ... apoi am vazut ca facea poze erau cu echipa pt poze si cu duba duceau motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 yo eram... si aia care`mi faceau erau paparazzi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 yo eram... si aia care`mi faceau erau paparazzi ... excitatule ai vrea tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 yo eram... si aia care`mi faceau erau paparazzi ... Ai vrea tu Avea ala un echipament pe el ... sa mori incet nu altceva si motoru .... aoleu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 adica la mine te referi ... ce bah vi ciuda k am si voi n`aveti? .... AM CU CE MAH )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 nu stiti un site din italia cu motoare de vanzare? sau pe cineva care are un speed bike de vanzare.....pana in 1200E..(ma intereseaza sa fie motoru in stare buna,carene nu prea conteaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 moto.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate