Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Da' rotile? Rotile ai aflat cum se umfla corect? E neaparat nevoie de compresor? Sau se poate si cu pompa de mingi? Nu ...am intrebat ieri si nu mi-a spus nimeni, nu pot gasi nici o informatie utila pt ca umpleti voi forumu' cu prostii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Nu ...am intrebat ieri si nu mi-a spus nimeni, nu pot gasi nici o informatie utila pt ca umpleti voi forumu' cu prostii . Mah, io am aflat ca e buna si pompa aia cu care umfli salteaua. Ca ieri m-au dat unii afara de pe forum si a trebuit sa-mi umflu salteaua gonflabila si papusa gonflabila... si cum dadeam io de zor la pompa tocmai ce trecea unu cu hayabusa si m-a rugat sa-l las' sa-si umfle si el rotile...si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Mah, io am aflat ca e buna si pompa aia cu care umfli salteaua. Ca ieri m-au dat unii afara de pe forum si a trebuit sa-mi umflu salteaua gonflabila si papusa gonflabila... si cum dadeam io de zor la pompa tocmai ce trecea unu cu hayabusa si m-a rugat sa-l las' sa-si umfle si el rotile...si a fost ok. Multumesc mult pt info! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Multumesc mult pt info! Asfalt uscat! Ms! Puteai sa urezi si tu "cauciuc umed"! Doar ti-am spus ca mi-am umflat papusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Deci nu mai inteleg nimic..hahahah asa ceva?nu se poate......haos total..am si eu o intrebare de ce mai intrati pe forum?sa va bateti joc unul de celalalt?Oricum va stiti unul pe altul si va puteti intalni...dar sa ieisit in evidenta stricati forum poate cineva chiar cauta o informatie....in fine i am out.pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Deci nu mai inteleg nimic..hahahah asa ceva?nu se poate......haos total..am si eu o intrebare de ce mai intrati pe forum?sa va bateti joc unul de celalalt?Oricum va stiti unul pe altul si va puteti intalni...dar sa ieisit in evidenta stricati forum poate cineva chiar cauta o informatie....in fine i am out.pac pac BAH! Tu te tragi pe poponeatza tumna acu'? Nu ma asteptam la asa ceva tocmai din partea ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Deci nu mai inteleg nimic..hahahah asa ceva?nu se poate......haos total..am si eu o intrebare de ce mai intrati pe forum?sa va bateti joc unul de celalalt?Oricum va stiti unul pe altul si va puteti intalni...dar sa ieisit in evidenta stricati forum poate cineva chiar cauta o informatie....in fine i am out.pac pac Luci, some help here! Pe mine m`ai sfatuit corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Ms! Puteai sa urezi si tu "cauciuc umed"! Doar ti-am spus ca mi-am umflat papusa! loooool Deci nu mai inteleg nimic..hahahah asa ceva?nu se poate......haos total..am si eu o intrebare de ce mai intrati pe forum?sa va bateti joc unul de celalalt?Oricum va stiti unul pe altul si va puteti intalni...dar sa ieisit in evidenta stricati forum poate cineva chiar cauta o informatie....in fine i am out.pac pac Nene Art, vezi si tu ca astea sint topicuri de biza ("discutii", "aleck bucu & co" etc), oricum n-ai ce informatie gasi aici . Ce naiba pe tine te-am vazut cu simtu' umorului . E ca si cind sintem la cafa si facem misto de bucuresteanu' (uite ce ocazie buna sa-l impung putin), nu discutam teoria metamorfozei fuziunii cosmice. Fa si tu katerinka de noi ca nu ne suparam Luci, some help here! Pe mine m`ai sfatuit corect! Gata, uite ca am bagat wall of text cu informatii si tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 loooool Nene Art, vezi si tu ca astea sint topicuri de biza ("discutii", "aleck bucu & co" etc), oricum n-ai ce informatie gasi aici . Ce naiba pe tine te-am vazut cu simtu' umorului . E ca si cind sintem la cafa si facem misto de bucuresteanu' (uite ce ocazie buna sa-l impung putin), nu discutam teoria metamorfozei fuziunii cosmice. Fa si tu katerinka de noi ca nu ne suparam Gata, uite ca am bagat wall of text cu informatii si tot Ioioiioio tovarase luc nu mai am voie sa fac din astea ca ma dau astia afara....oricum m-au data deja si am promis ca nu mai vorbesc urat......hm baza?Cu asta ma pot lauda oricum ia vezi cine crezi ca este gigi contra pe bihor?Cafa o lasam pe mai tarziu pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Da si mie reteta mane ca ma chinui sa fiu banat de 1 an si tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ce stie cel mai bine rromanu?sa injure si sa scuipe.....acuma scuipat virtual nu este sau cel putin nu stiuu eu dar injuraturi..am deja 20% sau ce?oricum ma distrez bine aici numai o problema este..nici vorba despre motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 E ca si cind sintem la cafa si facem misto de bucuresteanu' (uite ce ocazie buna sa-l impung putin), nu discutam teoria metamorfozei fuziunii cosmice. Fa si tu katerinka de noi ca nu ne suparam Desi, intuitia imi spune k pare a fi un subiect interesant. Deschidem un topic? Gata, uite ca am bagat wall of text cu informatii si tot Fb! Informatia e cheia avansarii pe scara ierarhica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 E ca si cind sintem la cafa si facem misto de bucuresteanu' (uite ce ocazie buna sa-l impung putin), nu discutam teoria metamorfozei fuziunii cosmice. Fa si tu katerinka de noi ca nu ne suparam Desi, intuitia imi spune k pare a fi un subiect interesant. Deschidem un topic? Gata, uite ca am bagat wall of text cu informatii si tot Fb! Informatia e cheia avansarii pe scara ierarhica parca, din cat imi aduc aminte, de alek facem sto ca se abtine cd esti u si l putem executa mai usor mie eventual imi 'faceti sange rau' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 voi astia care va credeti importanti pe forum Manu Sergiu Raita terminati cu prostiile cu datu peste nas si alte chestii k numa ma enervati mai rau ... va dau adresa dak vreti Spaliul Crisanei nr 9 Bl A3 et 3 Ap 13 Et 3 cand sunteti jos dati un bip si cobor sa`mi dati peste nas k v`am stricat MINUNATIA de forum F*t*m*s in el [/quote REPSO IS BACK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Te-an enervat ghiocelule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 parca, din cat imi aduc aminte, de alek facem sto ca se abtine cd esti u si l putem executa mai usor mie eventual imi 'faceti sange rau' Eh cacao! Cine se abtine? Sau ce, tu esti imun? De tine nu se poate face shto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 voi astia care va credeti importanti pe forum Manu Sergiu Raita terminati cu prostiile cu datu peste nas si alte chestii k numa ma enervati mai rau ... va dau adresa dak vreti Spaliul Crisanei nr 9 Bl A3 et 3 Ap 13 Et 3 cand sunteti jos dati un bip si cobor sa`mi dati peste nas k v`am stricat MINUNATIA de forum F*t*m*s in el Din pacate singurul care isi da importanta esti tu ! Urmeaza sfatul lui Petre fa la*a si relax mai fa una daca nu ti a trecut, si inca una, lubrefiaza ghipsu dc nu iti iese din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 whooooooosaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 whooooooosaaaaaaaa Acu' BIHORU' e fruncea! Suntem urmariti de ADMIN in persoana... Vb-a cuiva: "Cezar, u did it again". Ne-ai facut faimosi, ... virtual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 aici dragilor imi dati voie sa postez?.... auzind de ce sa intamplat ieri, Obama nu si`o facut cont si k suntem in top accept si flori si banii doar cash ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Acu' BIHORU' e fruncea! Suntem urmariti de ADMIN in persoana... Vb-a cuiva: "Cezar, u did it again". Ne-ai facut faimosi, ... virtual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si a mai aparut un topic! Nush daca e am-pulea...sau chiar ar trebui sa terminam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Acu' BIHORU' e fruncea! Suntem urmariti de ADMIN in persoana... Vb-a cuiva: "Cezar, u did it again". Ne-ai facut faimosi, ... virtual! adevaru-i ca cezar a facut ce-a facut,da io am fost piriciosu si l-am chemat pe admin acii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate