Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 aha sa te cred ) nu alta... si daca tot nu prea iesi cu el unde il tii totusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 in garaj, numa de aia mai caut inca unu ca motoru daca il aduc nu mai incape in asta unde ii masina si nu vreau sa`l las peste noapte in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 da mah da ..... TOT NU TE CRED =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 crezi ce vrei, ce sa zic eu amu nu crezi nu crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 si inca o intrebare de baraj ) cat ati avut? adica cat ai avut k tu erai in fatza bine dak zici k tu erai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) mai mult decat merge derbi`u in orice caz Editat Mai 13, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 hai lasa amu tu derbi ca ala ii no limit:)) .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 am avut destul nu conteaza acuma cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 noah dak nu zici nu cred k ai fost tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu crede, ce sa`ti fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 bine noah hai k ti cred k deja`ti dau lacrimile )) apropo nu ti so luat coorentu de la atatea minciuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 esti incredibil copile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 tot timpu am fo mai special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Mda.......discutii inteligente intre motociclisti.....iara am dat pe mouse la greu si.....am vazut ..nimic.Bravo mai baieti pac pac Ma rog motociclisti de tastatura.....nu offence...sau daca vreti offence,oricum nu aveti ce sa-mi faceti.hahahha pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 nush ce vrei sa gasesti aici ... is discutii despre orice asa k NO OFFENCE ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 fuck meseriase rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) stiu o poveste cand o tipa dintr-un anumit bar de strip din oradea ,a dansat asa smechereste La bara... dar ea fiind mai multa a rupt bara si a cazut peste clenti Editat Mai 14, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 stiu o poveste cand o tipa dintr-un anumit bar de strip din oradea ,a dansat asa smechereste La bara... dar ea fiind mai multa a rupt bara si a cazut peste clenti "Stii o poveste?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 aste s si mai criminale si piesa de rezistentza TOP TEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ajunsei si eu in bucuresti, am mancat am luat motoru si am mers la plimbare ... mo speriat de cateva ori da apoi am inceput sa`l potolesc ) si dadui si`o forja pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 hy Ma puteti ajuta cu numele unor firme care fac oferte de reparatie pentru asigurari in urma unui accident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 hy Ma puteti ajuta cu numele unor firme care fac oferte de reparatie pentru asigurari in urma unui accident... vb cu alek sa ti dea nr lui radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 ajunsei si eu in bucuresti, am mancat am luat motoru si am mers la plimbare ... mo speriat de cateva ori da apoi am inceput sa`l potolesc ) si dadui si`o forja pe autostrada norocosule p.s.: ati vazut ca au acoperit camerel ixe cu saci de gunoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 da... sacii sunt folositi exact pentru ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate