Sari la conținut

Discutii Despre Orice...

kawa_z750
 Share

Postări Recomandate

deci daa...sunt Fata.in niciun caz barbat :ph34r: .....

Shemale/Female... ce mai conteaza in ziua de azi? :lol: Vezi ca ti-a lansat careva o invitate la intalnirile de vineri. Nu te bagi? :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

intalnirile astea de vineri..cum sunt?si unde? :lol:

Sunt numeroase si beroase. De obicei in Iosia, alternant mai nou cu Felix/Universitate. Mai multe... :ph34r: Gaseste-l pe cel cu invitatia si pbbil vei afla mai multe :P

Link spre comentariu

deci acilea fenomenu motociclisti se pare ca incepe cu " blow job for a ride" :ph34r:

Bah, tot e mai bine decat sa stai sa vezi la mare tot felu' de cocalari, cu hartia A4 lipita de parbriz: 20 LEI/plimbarea". :lol:

Link spre comentariu

cred ca fata a fost la mare si a vazut chestiile astea si s-a gandit ca poate aci gaseste oameni cu suflet care se simt singuri si tristi in sha si bineintzeles s-a ganditi si la shelele :ph34r:) , da oricum .... trist

Link spre comentariu

intalnirile astea de vineri..cum sunt?si unde? :P

De obicei se anunta vinerea locatia...nehotarati sunt la greu :ph34r:

Faza cu baiat vs muiere e o treaba comuna pe acest frum....au mai fost cazuri...

Profilul nu l ai completat.....cati ani ai 15 sau 48...88 ? :lol: , ..bine zice art PASIUNEA CONTEAZA , alceva e pe locul 2

Link spre comentariu

O fi aia cu hartia A4 cu 20 de lei cocalari.....dar cred ca si eu m-as numara printre ei daca ar fi vorba de bani.....adica sotto e vorba de bani.....dar la mine e ca drogu.....prima data pa gratis dupa aia platesti ca nu te mai poti lasa:)..................................

deci vorbim de motoare nu?

pac pac!

picpalac hahaha asta ii buna

Link spre comentariu

stefan de ce intrebi varsta daca conteaza doar PASIUNEA ? vrei sa vezi daca intrii la corupere de minori sau te vei lupta cu ridurile , protezele si eventual perucile ? :ph34r:

Esti incorijibil .....cred ca o vrei la B U C I !

Link spre comentariu

Chiar exista asa ceva??? :ph34r:

exista da , si subiectul a fost dezbatut pe larg undeva pe forum , unii laudau ideea si admirau inventivitatea , altii blamau , pareri impartite si totusi ... a dat roade si continua sa dea furori printre doritorii de senzatii tari , lungi si groase.

Mesaj completat

Asa ceva?????????? a venit o gajica(buna sau nu) si v-a pus sangele in miscare......hai ca-mi place poate fata isi aduna prietenele si va scoate la o tura mai baietii mai;)

pac pac!

la o tura on the disco stick sau cum :lol:)

Mesaj completat

Esti incorijibil .....cred ca o vrei la B U C I !

cu credintza la biserica :P

Link spre comentariu

exista da , si subiectul a fost dezbatut pe larg undeva pe forum , unii laudau ideea si admirau inventivitatea , altii blamau , pareri impartite si totusi ... a dat roade si continua sa dea furori printre doritorii de senzatii tari , lungi si groase.

Mesaj completat

Bag sama ca doritorii nu au nevoie de casca sau echipament de protectie :ph34r:

Link spre comentariu

saru`mana dom`profesor...asa sa faci sa nu mai patam imaginea motociclismului si sa pierdem membrii consacrati , grei ai pasiunii , legende vii , sosii din motogp si alte VIP`uri de genu =))

Link spre comentariu

Tudorel :ph34r: ma faci sa zambesc.daca stau sa ma gandesc e evidenta frustrarea ta neavand motocicleta.Lasa ca vine vremea cand o sa treci si tu la motor mai mare

Asa ca te las sa iti faci posturi ca pt tine conteaza.

Biciul e al vostru! am vb deja cu stefan. si cred k va leaga de aceeasi pereche de catuse :lol:

:P

p.s. that would be fun :P

Editat de Ooops
Link spre comentariu