Bucu' Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) eu vineri ies cu motorul daca e vreme buna...stiu ca poate suna aiurea... dar ma duc la real si imi cumpar costum de mosh.si apoi merg sa fac o donatie unei familii sau cuiva.daca mai vrea cineva sa mi se alature e bine venit. Mesaj completat si scuteristii sunt bine veniti ti ai luat gume cu tinte? sau kit de iarna Editat Decembrie 21, 2009 de Bucu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Au zis peste 10 grade.... daca nu ploaie eu ies macar il misc putin.. imi este dor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Cu dedicatie, pt Luci: FILM Mesaj completat Si asta pt Ooops: FILM 2 (cred ca stie ea de ce ) Mesaj completat O matza! Mesaj completat Mai aveti pofta de carne de broasca? Mesaj completat Si inca ceva, gustos pare-se! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 cine are o motocicleta alba (honda daca imi amintesc bine) parcata pe Str. Stefan cel Mare aproape in intersectie cu Zimbrului (sau ce strada e)... am si eu o intrebare... Frate, nu ti-e mila de ea? in fiecare zi trec pe langa ea cu masina si oricat de frig sau ploios sau cu zapada a fost, nu ai avut si tu bani de o husa cat de cat... mi-e mila mie de motocicleta aia....n-as avea suflet sa o las asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 cine are o motocicleta alba (honda daca imi amintesc bine) parcata pe Str. Stefan cel Mare aproape in intersectie cu Zimbrului (sau ce strada e)... am si eu o intrebare... Frate, nu ti-e mila de ea? in fiecare zi trec pe langa ea cu masina si oricat de frig sau ploios sau cu zapada a fost, nu ai avut si tu bani de o husa cat de cat... mi-e mila mie de motocicleta aia....n-as avea suflet sa o las asa... gixeren tu parca il cunosti pe tip..i.a vorbeste cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 gixeren tu parca il cunosti pe tip..i.a vorbeste cu el da il stiu pe tip.stiu si motoru . motoru e varza iar pe tip nu il intereseaza ca motorul e in starea asta.nu a facut nici un schimb de ulei etc.pt el e doar o bucata de metal care tre sa mearga intr-o roata asta e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 naspa. o sa ii fac si o poza sa o vada toata lumea...poate pe viitor o pune de vanzare si zice ca e super-intretinuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 naspa. o sa ii fac si o poza sa o vada toata lumea...poate pe viitor o pune de vanzare si zice ca e super-intretinuta!!! nu o vinde..la primavara am auzit ca vrea sa faca motoru..sa speram ca pe viitoar o sa aiba grija de el..pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) naspa. o sa ii fac si o poza sa o vada toata lumea...poate pe viitor o pune de vanzare si zice ca e super-intretinuta!!! treaba lui ce face cu el... din partea mea poate sa ii dea foc.crede-ma ca daca cineva vrea sa cumpere o motocicleta la cate baiuri are motorul ala si daca esti orb iti dai seama Editat Decembrie 27, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 da il stiu pe tip.stiu si motoru . motoru e varza iar pe tip nu il intereseaza ca motorul e in starea asta.nu a facut nici un schimb de ulei etc.pt el e doar o bucata de metal care tre sa mearga intr-o roata asta e.... da e varza motorul..dar fiind prieten cu el eu zic ca ar fii bine si dragut din partea ta sa vorbesti cu el.poate totusi il baga undeva:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 dodo ce stii tu despre motor de spui ca e varza ? ca`l tine afara ? ca-s sparte carenele ? sau ce spun unii si altii ? ce ar fi daca si-ar vedea fiecare de "motoru" lui si fiecare in parte sa si`l ingrijasca cum stie/poata si sa nu se mai uite in curtea altuia ... ca poate intra ceva in ochi...si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Eu stiu ca nu e bine sa te bagi ca musca in ......dar can vad asa atac la persoana ....ma simt nevoit sa sar in apararea lui dodo.......jos CU LABELE de atac de pe dodo ca va fac varza.....si da e iubita mea.......care comenteaza sparg la el gura...pe bune! pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 dodo ce stii tu despre motor de spui ca e varza ? ca`l tine afara ? ca-s sparte carenele ? sau ce spun unii si altii ? ce ar fi daca si-ar vedea fiecare de "motoru" lui si fiecare in parte sa si`l ingrijasca cum stie/poata si sa nu se mai uite in curtea altuia ... ca poate intra ceva in ochi...si nu numai maii tudor...nu.i vorba ca ma uit in curtea altora..dar petre fiind prieten cu acet tip era frumos sa vorbeasca cu el..cel putin eu asa consider. poate imi intra ceva in ochi..haha wha`? Mesaj completat @ art iti multumesc pentru aparare ..dar cu oameni de.astia ma descurc si singura:) no offecne tudor.numai bine Mesaj completat offence* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 maii tudor...nu.i vorba ca ma uit in curtea altora..dar petre fiind prieten cu acet tip era frumos sa vorbeasca cu el..cel putin eu asa consider. poate imi intra ceva in ochi..haha wha`?Mesaj completat @ art iti multumesc pentru aparare ..dar cu oameni de.astia ma descurc si singura:) no offecne tudor.numai bine Mesaj completat offence* touche!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Doamne ce zi frumoasa . . . mi-au dat lacrimile cand am citit ca in sfarsti fata lu tata` si`a ras prima oara mustata fara sa se taie , art datorita interventiei a salvat mica printzesa si se pare ca v-a avea parte de tratament special tonight ( go planet go !! ) iar sexsimbolul satului a invatzat un cuvant nou . . . va iubesc !!! ( pe toti.....pe rand) p.s.: partea proasta e ca mecanicii de pe forum si politia comunitara a forumului nu s-au sesizat si inca o zi cand vom trece pe langa motorul acela vom plange de mila lui si vom vedea cat de crzui pot fi unii oameni de`si lasa parasite motoarele ...e demn de NO COMMENT pe euronews . Editat Decembrie 29, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 dodo ce stii tu despre motor de spui ca e varza ? ca`l tine afara ? ca-s sparte carenele ? sau ce spun unii si altii ? ce ar fi daca si-ar vedea fiecare de "motoru" lui si fiecare in parte sa si`l ingrijasca cum stie/poata si sa nu se mai uite in curtea altuia ... ca poate intra ceva in ochi...si nu numai nici tu nu esti mai altfel, la fel observi si tu si comentezi cum a observat si ea si a comentat...asa k drop it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) nici tu nu esti mai altfel, la fel observi si tu si comentezi cum a observat si ea si a comentat...asa k drop it! busted , astept exemple elocvente in caz ca formulez un recurs in apararea mea , ca vad ca pe mine nimeni nu ma apara Editat Decembrie 29, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Doamne ce zi frumoasa . . . mi-au dat lacrimile cand am citit ca in sfarsti fata lu tata` si`a ras prima oara mustata fara sa se taie , art datorita interventiei a salvat mica printzesa si se pare ca v-a avea parte de tratament special tonight ( go planet go !! ) iar sexsimbolul satului a invatzat un cuvant nou . . . va iubesc !!! ( pe toti.....pe rand) p.s.: partea proasta e ca mecanicii de pe forum si politia comunitara a forumului nu s-au sesizat si inca o zi cand vom trece pe langa motorul acela vom plange de mila lui si vom vedea cat de crzui pot fi unii oameni de`si lasa parasite motoarele ...e demn de NO COMMENT pe euronews . da o zi extraordinara.nu e necesar sa dramatizezi atat de mult.tudor..noi te intelegem,poate esti neglijat si singur off cat de trist dar nu cu asa ceva iti capeti atentia.sincer tu cred ca ai o problema..dar o mare problema.ti.as recomanda eu un doctor bun pentru asta dar..poate iti revii:)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 nu fii modesta , am chiar mai multe probleme dar ca sa le intzelegi trebuie sa cresti mare pana atunci intoarcete la acadelele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 pana atunci intoarcete la acadelele tale prefer ciocolata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) busted , astept exemple elocvente in caz ca formulez un recurs in apararea mea , ca vad ca pe mine nimeni nu ma apara Te-as apara eu, dar cum am realizat de mult ca intelectul majoritatii care populeaza acest mirific habitat virtual nu depaseste nivelul gimnaziului nu-mi voi irosi argumentele . P.S. Nu ca nu te poti apara f bine si singur dupa cum am avut placerea sa citesc . Editat Decembrie 29, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Te-as apara eu, dar cum am realizat de mult ca intelectul majoritatii care populeaza acest mirific habitat virtual nu depaseste nivelul gimnaziului nu-mi voi irosi argumentele . P.S. Nu ca nu te poti apara f bine si singur dupa cum am avut placerea sa citesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Doamne ce zi frumoasa . . . mi-au dat lacrimile cand am citit ca in sfarsti fata lu tata` si`a ras prima oara mustata fara sa se taie , art datorita interventiei a salvat mica printzesa si se pare ca v-a avea parte de tratament special tonight ( go planet go !! ) iar sexsimbolul satului a invatzat un cuvant nou . . . va iubesc !!! ( pe toti.....pe rand) p.s.: partea proasta e ca mecanicii de pe forum si politia comunitara a forumului nu s-au sesizat si inca o zi cand vom trece pe langa motorul acela vom plange de mila lui si vom vedea cat de crzui pot fi unii oameni de`si lasa parasite motoarele ...e demn de NO COMMENT pe euronews . bine ca te-ai autosesizat tudor all mighty the forum needs you tipic pt forum... atata agitatie pentru un nimic Editat Decembrie 29, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate