iNaddd Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 gixxxer ... tu esti acilea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 gixxxer ... tu esti acilea? Ala-i Demian...nu e Gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Cine?!?!? Jimmy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Unde e articolul asta pe bihon.ro ? Nu il gasesc nicaieri MirceaRM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNaddd Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 acesta? http://www.bihorstiri.ro/index.php/actuali...tiera-accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 acesta? http://www.bihorstiri.ro/index.php/actuali...tiera-accidente Da! Deci suntem considerati niste "salbatici"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNaddd Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 voi ..ca eo inca n`am cu ce =)))) Mesaj completat Cunoasteti pe cineva care are Yamaha YZF R125 / Kawasaki Ninja 250R ? Stiti ceva magazin unde as putea sa le vad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 waaaaaaaaaaaa de ce apar asa posturile?..nuuuuu nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 waaaaaaaaaaaa de ce apar asa posturile?..nuuuuu nu! Pune pe STANDARD !! uita-te in screenshotul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ah ups..mersi frumos...nu stiu de ce mi.au aparut altfel pentru ca nu am facut nimic (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 /index.php?showtopic=525568 Super aventura... astia au ce povesti cand se intorc inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 /index.php?showtopic=525568 Super aventura... astia au ce povesti cand se intorc inapoi Ceva asemanator visam si eu acu' cativa ani!Bafta si sper ca certurile care vor aparea inevitabil intre cei doi sa nu le "bruieze" tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 NU VRETI SA MERGETI LA LOUIS MEHA SHOP Munchen??????????? alegeti ce va place PROBATI .... foarte important! vedeti cum va sta... ideea e ca vreau sa-mi aduc un motor de enduro si as imparti cu cineva costurile asa ca am 5 locuri libere in masina 1 loc ar costa 35 euro ( dus intors ) 0745547974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 baietii.. ...care imi puteti imprumuta o geaca pe data de 28?defapt unui prieten i.ar trebui.o pentru examen ca cica nu il poate da fara geaca?..va rog..careva?tipu` are in jur de 90 kg si 1.75-1.80 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ii trebuie doar pentru examen? In caz ca ia carnetul nu ii mai trebuie? Am eu una de vanzare la vreo 8 mil negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 pai normal ca ii va trebuii si dupa ce ia carnetul daca il va lua..dar na acu pana da examentu ii trebuie ..pe viitor ma gandesc ca isi va lua deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 gixxxer...fa ceva cu mumushummus asta ca isi bate joc de noi cu ineptiile lui...numa sa faca posturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Apropos de nr. de posturi?Care-i faza,se da vreun premiu pt. un nr. cat mai mare de posturi/zi/luna/an sau ce primejdie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 mda...la peste 500 de posturi va scrie super membru in loc de membru langa nickname...atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 JOS CENZURA!!! Lasati omul sa scrie ce vrea, atata timp cat scrie la subiect. E forum public, nu e nici al meu, nici a lui yoyo_man, nici a lui gixen. Daca e pana acolo, sunt o gramada care scriu prostii. Ce o sa facem? Le dam warn/ban/kick la toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Eu credeam ca e forumul de literatura si poezie.Multi scriu intregi esee,mai ales pe cel national.Io ma distrez cand se corecteaza unii pe altii,cu aura unor oameni invatati,cand in spatele monitorului sunt toti cu carnea in gura.Oi avea timp de "culturalizare" cand m-oi retrage la casuta din munti,pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 si deka cand ai super mmbru acolo...esti un zeu pe sosele...si o ai mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 deci tu d`aia te grabisi sa ajungi super membru ? vroiai si tu "cric" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 A postat si el ca toata lumea... are tot dreptul.Oricum daca nu va convine ceva este butonul de report. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Si eu care credeam ca primesc un premiu.Apropos de posturi aiurea si asfalt uscat,la Stana de Vale ninge si s-a depus de un deget omatul.Un ski pe weekend careva? Editat Mai 18, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate