queen Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Daca vrea, ii si fac ei cadou "viespea". Cu acte in regula: ori trecem jucaria pe numele ei, ori pe ea pe numele ... motorului Ma deranjeaza papusica aia . Eu sunt BRUNETA Dar la urma urmei. . . ce primeeeeeesc? ha? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Ma deranjeaza papusica aia . Eu sunt BRUNETA Dar la urma urmei. . . ce primeeeeeesc? ha? ha? Stiu ca esti bruneta, doar suntem prieteni (pe facebook) La urma urmei si motorul meu (pardon...al tau) e galben !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Stiu ca esti bruneta, doar suntem prieteni (pe facebook) La urma urmei si motorul meu (pardon...al tau) e galben !!! Da. ne-am vazut de cateva ori si la intalniri . Asa DA! Motorul meu e galben, ne completam una pe alta. Aoleuuuuuuu. . . hai ca eu am iesi! Merg la legislatiee! . boring. Mirciulicaa, imi vreau blonda. ACUM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Da. ne-am vazut de cateva ori si la intalniri. Asa DA! Motorul meu e galben, ne completam una pe alta. Aoleuuuuuuu. . . hai ca eu am iesi! Merg la legislatiee! Mirciulicaa, imi vreau blonda. ACUM! Care Mirciulica, bre??? Ca eu sunt mare si voinic Gata orele de legislatie ? Blonda e ca si a ta...dar ce faci cu ea pana iti iei carnetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Da, pe ziua de azi gata. Mai am mana joi apoi gata! N-ai tu treaba de fac cu ea . Stam la o barfa ca intre fete EEEh... pai daca e ca si a mea, ar fi trebuit deja sa o am in fata casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Abia am inceput scoala de soferi. uraaa! Sa inteleg ca vei fi sofer pe motocicleta?! Adica nu ai nici permis nici jucarie? No bafta fata me... L.E. unde primejdie ai fost vineri? Editat Iunie 28, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Daca vii cu mine...te las pe tine sa stai in fata . (Daca tot ai permis ) mirceee yo cred ca stiu la ce te refereai aici ) sa numere turatiile pana unde sare acu?> TUDI ) da ce facusi cu permisu il dadusi la militzie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 EEEh... pai daca e ca si a mea, ar fi trebuit deja sa o am in fata casei Nici macar nu stiu unde stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Nici macar nu stiu unde stai se lasa dreq si cu o cine romantica PS: mirciu zii sa`ti dea bani ca platesti tu nota ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Sa inteleg ca vei fi sofer pe motocicleta?! Adica nu ai nici permis nici jucarie? No bafta fata me... L.E. unde primejdie ai fost vineri? Permisul si-l face acum. Jucaria i-o dau eu. Tu ai vazut ce frumoasa e fata??? Pai cum sa nu ii dau eu mobra...daca ma lasa sa ma uit la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Jucaria i-o dau eu. Hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Da-o dreaq de treaba dom'le Ai vazut ca nu am pus nici ghilimele nici Italic (ca altii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Ai vazut ca nu am pus nici ghilimele nici Italic (ca altii) Cand revii pe plaiuri bihorene?Vineri se tine cea de-a treia editie a intalnirilor de vineri la Cetate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Cand revii pe plaiuri bihorene?Vineri se tine cea de-a treia editie a intalnirilor de vineri la Cetate? Vorba era ca sambata ma intorc in Oradea. Dar daca prietena mea preferata (de pe facebook) vrea sa ii duc motocicleta mai repede...vin si acuma seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 se naste o idila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Noah,vineri iar numai cu Tudor si Zurbau,mai fira-ar sa fie,nu v-am vazut de atatea luni...nu stiu cine sa fie de vina,au spart astia firava comunitate din judet. Revenind la un subiect mai serios,da un semn cand ajungi acasa,duminica poate facem o iesire moto iar spre seara o bere doua,vor canta cei de la Taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Revenind la un subiect mai serios,da un semn cand ajungi acasa,duminica poate facem o iesire moto iar spre seara o bere doua,vor canta cei de la Taxi Eu intotdeauna sunt serios, indiferent de subiect Ok, va sun duminica. Iesirea moto si apoi o bere doua suna bine. Taxi nu imi place. Sunt innebunit insa dupa Queen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) ... Sunt innebunit insa dupa Queen. Care din cei trei ramasi in viata ? God save the Queen ...ca sa nu mai fie dubii legate de intentiile mele http://www.youtube.com/watch?v=IQP0A9wJq3A Editat Iunie 28, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 bai baieti .... voi iara o luati la laba cu martori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 bai baieti .... voi iara o luati la laba cu martori ? Ohhh nu...numa Tud0r nu trebuia sa apara Care din cei trei ramasi in viata ? God save the Queen ...ca sa nu mai fie dubii legate de intentiile mele ...ca sa nu mai fie dubii legate de intentiile mele: queen, cu q mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 cred ca pe mircea l-am prins in actiune ad se lua cu spanu la tranta .... mda, evident ca e suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 bai baieti .... voi iara o luati la laba cu martori ? Mai Tudor,citeste printre randuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dar ce se intampla? Toata lumea sare pe fata?si tu dora nu zici nimic ca ia prieten....nu iti e rusine? Relatia noastra a luat sfarsit sa sti ca nu mai vrea sa te vad. ps unde mergeti duminica?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 ps unde mergeti duminica?) Nu-i decis inca.Stiu doar ce vom face sambata,duminica poate un GuraHont la o pizza sau o zama la Negreni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Cand revii pe plaiuri bihorene?Vineri se tine cea de-a treia editie a intalnirilor de vineri la Cetate? Ce-i la Cetate? Vorba era ca sambata ma intorc in Oradea. Dar daca prietena mea preferata (de pe facebook) vrea sa ii duc motocicleta mai repede...vin si acuma seara Da, prietena ta preferata ( de pe facebook) vrea sa vi in seara asta . Mirciulicaaa, daca vi sambata. . . inseamna ca vineri nu te vad la intalnire :( .oooooooooooooof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate