Jump to content

Discutii Despre Orice...

kawa_z750
 Share

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hi all !

Are cineva idei de unde as putea procura un stop cu leduri pentru K1, in afara de www.piese-moto-accesorii.ro ? Merci anticipat !

http://www.louis.de/_20d090d7d0c04bc6de358b01cc6bd3d81d/index.php?topic=wgr&article_context=bikedb&wgr=412&hersteller=0&anzeige=0&typ_id=WVBD intri pe kronaumoto.ro introduci codul produsului, pret, culoare bla-bla si trimiti, poate ca au pe stoc, atunci il primesti in 2-3 zile, da nu inteleg de ce nu m-ai intrebat pe mess :)

Merci Norbyke !

Am comandat de la aia pana la urma....2 saptamani pana vine. :disappointed:

Ceva pareri sau experiente despre simeringurile de telescop Atena NOK ? Cineva ? PLS ? Alo ? :pow:

Merci Norbyke !

Am comandat de la aia pana la urma....2 saptamani pana vine. :disappointed:

Ceva pareri sau experiente despre simeringurile de telescop Atena NOK ? Cineva ? PLS ? Alo ? :pow:

:rolleyes: Eu am avut :rusinica: Se zice ca sunt bune ... dar au rata destul de mare la defecte. Depinde cum le nimeresti . Eu le am nimerit prost in 6 luni unul dintre ele a inceput sa imi curgă :rusinica:

Sal Manuuu !

Aham.....ms. Mi-am comandat originale...nu ma mai risc cu Atena. Lucrezi la FAN Curier ? :unsure:

lucrez CU fan curier..... desi dp ultimul pachet 120 roni pana la Budapesta o sa moto :angryfire: atata nu ma costa pe mine benzina pan acolo

• 3 weeks later...

salut! am si eu o intrebare,poate puteti sa ma ajutati cu un raspuns...a facut cineva comanda de pe siteul fc moto din germania,cum a ajuns coletul,si in cat timp? si cat a fost transportul? eventual niste pareri,experiente...multumesc anticipat!

Au comandat niste tovarasi....au fost multumiti.cam 3 4 zile ajunge pachetul

Salut! In perioada mai-septembrie o sa am niste musafiri din strainatate si as vrea sa va intreb daca stiti ceva cazare ieftina si cu parcare safe pt motoare in Oradea sau prin zona?

Salut! In perioada mai-septembrie o sa am niste musafiri din strainatate si as vrea sa va intreb daca stiti ceva cazare ieftina si cu parcare safe pt motoare in Oradea sau prin zona?

este ionut...pe forum doctor ooo.....are pensiune in 1 mai destul de mare...are si parcare si daca sunt motoristi cred ca te poti intelege si la pret cu el:)

PENTRU CA ZAMBETUL VOSTRU ESTE UN SEMN DE SPERANTA IN BINE,PENTRU CA AVETI MEREU FORTA SI RABDAREA DE A NE INSENINA ZILELE,TIMPUL SE OPRESTE PUTIN IN LOC,SA VA ADUCA UN OMAGIU... CELE MAI CALDE URARI DE 8 MARTIE TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR! SA PURTATI MEREU PRIMAVARA IN SUFLET! LA MULTI ANI!!! :rose: