P T R Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 nu ma mai risc, nu va faceti probleme! asa arata cauciucul pe fata cand am venit de pe transfagarasan. era el cam, "copt" dar nu arata asa. acuma astept de o saptamana sa vina ala nou si bela asata ma tot combina... cristina-nevasta mea a vrut sa imi faca o surpriza sa il schimbe ea pe cand vin eu din timisoara saptamana trecuta si ea a vb cu el si acuma n-am ce face astept...dar nu stiu pana cand... de ce de la bella?daca iti este urgent stim noi de unde sa iti iei si unde sa il schimbi si chiar sa il si echilibrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Salut... Nu stie careva daca gasesc ceva firma in Oradea care inchiriaza moto??? As vrea sa imi inchiriez pentru un week-end... Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 in oradea nu prea ai sanse sa gasesti moto de inchiriat ... un prieten are ceva ATV`u da ii fix pix ... spor la cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Salut baieti. Tot in legatura cu gumele am niste nelamuriri... Ma mir Claudiu cum ai mers asa cu el..fara sa ai o explozie/pana. Eu am gume bune(intr-adevar am rotile mici)si aseara la vreo 85-90 la ora,mi-a fugit spatele rau de tot,am intrat in voblaj...si probabil trebuia sa fiu la spital la ora asta. M-am dat jos,am inceput sa rad(de idiot ce am fost)..si,aaa eram la 16 km de Oradea ,la care un "domn" beat...zice"Nu rade ca n-ai rezerva" . Noroc cu dubele astea de firma. Ideea ii ca faceti in situatii d-astea?Am inteles ca is ceva firme specializate in depanari pe loc(eurotyres,sau ceva de genul,aveti ceva numere de telefon???) Pana acum nu m-am gandit serios la chestiile astea,dar daca circumstantele erau altfel,ma dadeam cu capul de pereti ... Ati patit-o careva ?cum ati procedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=07xNhFc6V0s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 de ce de la bella?daca iti este urgent stim noi de unde sa iti iei si unde sa il schimbi si chiar sa il si echilibrezi. E interesat un prieten... Ceva info, un nr de telefon? Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 (editat) E interesat un prieten... Ceva info, un nr de telefon? Multumesc... e in debrecen,si o sa fac rost de nr daca te intereseaza.Au preturi bune la cauciucuri iar in pretul cauciului e inclus ecihlibratul. Editat August 27, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 e in debrecen,si o sa fac rost de nr daca te intereseaza.Au preturi bune la cauciucuri iar in pretul cauciului e inclus ecihlibratul. mersi, de debrecen stiam, credeam ca e vorba de ceva loco (echilibrat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 e in debrecen,si o sa fac rost de nr daca te intereseaza.Au preturi bune la cauciucuri iar in pretul cauciului e inclus ecihlibratul. da acolo in debrecen este orice fel de cauciuc sau numa pt motoare mari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 da acolo in debrecen este orice fel de cauciuc sau numa pt motoare mari ? mai in mare trebuie sa aibe orice.. dar suni si intrebi ce te intereseaza.Iar ei iti zic tot ce pe tine te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 B-KING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 super faina dc ar avea si ceva carene sa nu te bata vantul sa-i poti da in goarna.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 ii faina.....super motoru,numa mi se pare c-am prea brutal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ideea ii ca faceti in situatii d-astea?Am inteles ca is ceva firme specializate in depanari pe loc(eurotyres,sau ceva de genul,aveti ceva numere de telefon???) Pana acum nu m-am gandit serios la chestiile astea,dar daca circumstantele erau altfel,ma dadeam cu capul de pereti ... Ati patit-o careva ?cum ati procedat? a patit-o zoli (OREG) de pe forum i-am reparat pe loc am trusa de reparatii pe loc pt cauciucuri (fara camera) + compresor iar daca situatia impune asigur transport cu auto mixt 6 locuri + platforma --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 18:17 -------------0765 39 99 15 0745 54 79 74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ideea ii ca faceti in situatii d-astea?Am inteles ca is ceva firme specializate in depanari pe loc(eurotyres,sau ceva de genul,aveti ceva numere de telefon???) Pana acum nu m-am gandit serios la chestiile astea,dar daca circumstantele erau altfel,ma dadeam cu capul de pereti ... Ati patit-o careva ?cum ati procedat? a patit-o zoli (OREG) de pe forum i-am reparat pe loc am trusa de reparatii pe loc pt cauciucuri (fara camera) + compresor iar daca situatia impune asigur transport cu auto mixt 6 locuri + platforma <small>--- Mesaj completat în 28 Aug 2007 18:17 -------------</small><br/>0765 39 99 15 0745 54 79 74 preturi? si in ce program.. nonstop etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 .nu stiam ca sunteti pe forum care va ocupati. E bine de luat in considerare. Am sa notez numarul tau Pierooradea.SPER ca pot apela la tine,bineinteles contracost,in caz de... --- Mesaj completat în 29 Aug 2007 21:06 -------------P.s.-Isteata miscare cu trusa. Nu cred ca se gasesc la noi.aduce cineva(bella,rudi???) C anu strica...la un drum in afara.pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 eu am la mine un spray din ala pentru vulcanizare rapida, dar nu l-am folosit inca. or fi eficiente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 e in debrecen,si o sa fac rost de nr daca te intereseaza.Au preturi bune la cauciucuri iar in pretul cauciului e inclus ecihlibratul. Salut M-ar interesa pe mine unde anume in Debrecen e service-ul asta pt echilibrat roti la moto. Daca ai putea da ceva detalii sau un nr de telefon ar fi super Mc mult Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 salut va servesc cu placere dace e in Oradea nu costa decat materialele pentru depanat, drumul si manopera o bere daca e buba si trebuie mers in afara 1,2 RON / km ( asta inseama dus intors ) daca e motor defect si de transportat pe platforma si e doar in Oradea 30 ron, daca e in afara taxez la kilometru. ( 1,2 ) Daca e urgenta se poate non-stop binenteles sa nu fiu plecat sau ocupat cu ceva dar i-mi fac timp si se rezolva cat mai repede. SPER sa nu aveti nevoie de mine! PS: spray-ul ala e bun daca nu e gaura mare, daca e mare nu tine ( am patit-o pe autostrada in austria ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Anunt oficial: MI-A VENIT TZIDULA!!! E vremea sa si sa 30 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 gata aleck`u ne parasesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Cam DA! Din nou...again. Nu-mi vine sa cred... A doua oara intr-un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Cam DA! Din nou...again. Nu-mi vine sa cred... A doua oara intr-un an. las ca te iau eu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 las ca te iau eu pasager loool s-o vad si pe asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 loool s-o vad si pe asta.... adica? ce vrei sa zici? ca n-o sa-l iau? loool no o sa-l iau sa vedeti si voi 2 tigani pa bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate