aleck Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 http://www.cancan.ro/2007-09-19/Blitzcancan-8012.html LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 GIXER uite cablul de ambreiaj link: http://www.louis.de/_406938c5058f0040daaeb...tnr_gr=10037400 e ultimul din lista! codul din catalog 10037400 KUPPLUNGZUG, ORIG. LAENGE CBR 600 F, BJ. 91-96 14,95 euro ook si pe sambata e aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 http://www.cancan.ro/2007-09-19/Blitzcancan-8012.html LOL ii tare baiatu numa dupa poza parca vad ca lo luat radaru din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Cam gol p-aci pa la Bihor astazi... Nici o noutate, niik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 [size=3]ANUNT Poate cineva sa ma ajute ?!!!!!!!!!!!!!! Am nevoie de un garaj pentru inchiriat pentru iarna?! Sau care are si platesc si eu chirie ?! ce spuneti?![/size] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 gixxxer te`am vazut ieri seara pe langa OMW ... ti`am facut cu mana da tu zero, nu mai vazut .... si inainte sa te vad m`am intalnit cu bucuresteanu , vlad si sos , vroiau sa joace un baschet la scoala sportiva da nu yo lasat portaru yo atunci ieseam de la antrenament, or vrut sa ma ia cu japca la baschet da eram rupt si`am vanit acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 gixxxer te`am vazut ieri seara pe langa OMW ... ti`am facut cu mana da tu zero, nu mai vazut .... si inainte sa te vad m`am intalnit cu bucuresteanu , vlad si sos , vroiau sa joace un baschet la scoala sportiva da nu yo lasat portaru yo atunci ieseam de la antrenament, or vrut sa ma ia cu japca la baschet da eram rupt si`am vanit acasa MA!!! Tu faci ce faci si ramai pe dinafara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Hello ! i'm back ! Cateva poze din Turcia pt voi....oricum slab stau turcii la motoare 90% scutere si pana in 150cc iar restul de 10% chpr chinezesti .DAR...toate au toba sport...de sa se auda !!!. Pe scurt nu se poarta aproape deloc echipament d protectie iar masinile si mobrele nu au auzit de SEMNALIZARE SAU CULOAREA ROSIE LA SEMAFOR in schimb toate au CLAXON si il folosesc din plin!!! Cateva poze , Singurul motor calumea a fost ...stie reps.. . si totusi am facut 2200Km prin Turcia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 ... masinile si mobrele nu au auzit de SEMNALIZARE SAU CULOAREA ROSIE LA SEMAFOR in schimb toate au CLAXON si il folosesc din plin!!! Si totusi n-au atatea accidente grave. Ce tare ii batranelu pe scuter cu roata de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Hello ! i'm back ! Cateva poze din Turcia pt voi....oricum slab stau turcii la motoare 90% scutere si pana in 150cc iar restul de 10% chpr chinezesti .DAR...toate au toba sport...de sa se auda !!!. Pe scurt nu se poarta aproape deloc echipament d protectie iar masinile si mobrele nu au auzit de SEMNALIZARE SAU CULOAREA ROSIE LA SEMAFOR in schimb toate au CLAXON si il folosesc din plin!!! Cateva poze , Singurul motor calumea a fost ...stie reps.. . si totusi am facut 2200Km prin Turcia!!! stiu Stefane stiu inca si toba Yoshimura avea saracutu ....welcome back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) maine poimaine vezi pe capre yoshimura Editat Septembrie 30, 2007 de kawa_z750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 aseara am descoperit 2 formule de dat wheelie Prima formula este pt un Triunghi dreptunghi intre 250 si 600cc radical din pi/3 + ambreiaj la 7mii 500 de turati Si a 2`a este pt un Triunghi dreptunghic isoscel peste 600cc radical din pi inmultit cu 1/2 + gaz maxim la 8-9 mii de turatii (depinde de motor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 foaiiiii mai prost ca tine nu prevede legea asta a rezultat cand ai incercat cu derbi'u ? oricum super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Si totusi n-au atatea accidente grave. Sa sti c i interesant in 2200 km in Turcia am vazut un sg accident minor , insa de la Vama Nadlac pana acasa am vazut 1 masina in sant si alta varza. Se pare c mai bine belesti ochii si t asiguri decat sa semnalizezi si sa nu t uiti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Hello ! i'm back ! Cateva poze din Turcia pt voi....oricum slab stau turcii la motoare 90% scutere si pana in 150cc iar restul de 10% chpr chinezesti .DAR...toate au toba sport...de sa se auda !!!. Pe scurt nu se poarta aproape deloc echipament d protectie iar masinile si mobrele nu au auzit de SEMNALIZARE SAU CULOAREA ROSIE LA SEMAFOR in schimb toate au CLAXON si il folosesc din plin!!! Cateva poze , Singurul motor calumea a fost ...stie reps.. . si totusi am facut 2200Km prin Turcia!!! Faine poze, bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 bine ai revenit:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Are cineva filmul/documentarul "The Secret"? Daca da, PM me pls. TY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 despre ce`i vb in film ? poate pot sa fac yo rost de pe DC++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Scuze ca-s offtopic. dar.ma manca palma. Are careva un Leonardo de 250 in Oradea?sau stiti pe cineva? Ca tare curios as fi cum mere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 de azi am ramas pieton dc aveti loc in spate luati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 de azi am ramas pieton dc aveti loc in spate luati-ma si pe mine Da' dc ma!? Ti-a expirat nr-u'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 am toba 9... am sa pun si melodia dupa ce o inregistrez Ps:ms cristi pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 am toba 9... am sa pun si melodia dupa ce o inregistrez Ps:ms cristi pt ajutor Omologari...chestii-trestii nu trebe? Sau ti-au dat aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Omologari...chestii-trestii nu trebe? Sau ti-au dat aia? omologari? nu am auzit de asa ceva... din cauza zgomotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate