Ride Safe Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 lasa`l k se simte bine pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 lasa`l k se simte bine pe la noi Daca nici azi nu a avut trafic pe sectiunea Bihor...atunci nush unde dracu se duce tot traficu' asta! E chiar aberant domne....atatea claxoane, taiat benzi si frane din senin!!! PeLeMeu frate...nici pe forum n se mai poate da omu' cu mobra! Unde am ajuns? Ce s-a ales de tzarishoara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 E chiar aberant domne....atatea claxoane, taiat benzi si frane din senin!!! PeLeMeu frate...nici pe forum n se mai poate da omu' cu mobra! taci dracu ca ma doare burta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Bucu`, que pasa? suflul acestei debandade te`a amutzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Aleck, imi permiti sa te citez in semnatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 va dati seama,cine n-a intrat de alaltaieri are ce citii pina ajunge la zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 de citit de citit dar nush dc intelege ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 va dati seama,cine n-a intrat de alaltaieri are ce citii pina ajunge la zi garantat k va fi o lectura juicy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 taci dracu ca ma doare burta Pai man! Acu' m-am prins io de ce e asha nashpa traficu' p-aci! D-aia se si circula amplulea, si se cutziteaza unii pe altzii! Pt ca avem prea multi curcani p-aci! Nu pot decat sa le doresc un "Thanksgiving day" cat mai cald si hepi! Bucu`, que pasa? suflul acestei debandade te`a amutzit? Cred ca mai degraba l-a obosit! Aleck, imi permiti sa te citez in semnatura ? Da' domne...cu nuh? Macar sa dam si noi sfaturi pertinente in legatura cu "datul pe forum cu mobra" ca poate fi destul de periculos, sa tie lumea la ce se inhama daca poresc in aceasta aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 N-am nimik de spus, da' aveam chef sa mai fac un post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 up.. lol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 nu am amutit numai din cd in cd mai am si de lucru trebuie sa mi castig banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Nici pe forum nu se mai poate da omu' cu mobra! © Da ma da' Repsol asta se da ..pe o roata , chiar asa face wheelie si nu i s uscat cerneala pe permis ? Dac nu ma lasa sa ma dau cu Derbi so ftt norocu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Nici pe forum nu se mai poate da omu' cu mobra! © Da ma da' Repsol asta se da ..pe o roata , chiar asa face wheelie si nu i s uscat cerneala pe permis ? Dac nu ma lasa sa ma dau cu Derbi so ftt norocu ! Bahhhh...da' ce liniste p'aci. Ince sa ma plictisex! Ieri am dat o mica tura (de fapt am facut o mica iesire) de la gara pan' la bucu' si-napoi. Numa' sa-i fac in ciuda. Din pacate, nu am reusit sa fac poze, asa ca Si nu dati cu pietre pt ca n-am avut asigurare ca nu m-am putut rabda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bahhhh...da' ce liniste p'aci. Ince sa ma plictisex! Ieri am dat o mica tura (de fapt am facut o mica iesire) de la gara pan' la bucu' si-napoi. Numa' sa-i fac in ciuda. Din pacate, nu am reusit sa fac poze, asa ca Si nu dati cu pietre pt ca n-am avut asigurare ca nu m-am putut rabda. linistea dinaintea furtuni.... sau cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 linistea dinaintea furtuni.... sau cum.... Pai acu astept. Sa vad ce va urma. Voi deveni un adevarat inconstient pe doo roti, un satanist veritabil, un stricator de reputatie al comunitatii, un adevarat idol pt altii... 'Om vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pai acu astept. Sa vad ce va urma. Voi deveni un adevarat inconstient pe doo roti, un satanist veritabil, un stricator de reputatie al comunitatii, un adevarat idol pt altii... 'Om vedea! asa te vezi in graficul vieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 asa te vezi in graficul vieti Era intrebare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Era intrebare? mi se zbarleste pielea pe mine daca ii afirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 mi se zbarleste pielea pe mine daca ii afirmare Nu ma, stai linistit! Vb-a lu' Luci, cum parerea mea e foarte importanta pt mine... si cum am o parere f buna despre persoana mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Nu ma, stai linistit! Vb-a lu' Luci, cum parerea mea e foarte importanta pt mine... si cum am o parere f buna despre persoana mea... exact, nu vad legatura , dar o sa fiu mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pfoaaa... nu iese nime'? Cred ca ma duc pana la SCAD. Vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pfoaaa... nu iese nime'? Cred ca ma duc pana la SCAD. Vine careva? Ai plecat deja? Io amu am vazut mesaju. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Voi deveni un adevarat inconstient pe doo roti, un satanist veritabil, un stricator de reputatie al comunitatii, un adevarat idol pt altii... Om Serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate