Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 hohohoho am pierdut ceva?) GodFather nu te stresa aci oricum is dicutii dampolea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Zveterule, mai baga si tu alte 10 pagini, toti membrii stiu k poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 yo dak bag 10 pagini ) ii bai k aduc 10 pagini de topicuri pe prima ) mi`am gasit de lucru ... merg cu drujba`n padure o sa fuck si`un video pt youtube ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Mai in castig ar fi acest forum, poate sunt topicuri de maxim interes uitate si prafuite, decat prostiile noastre discutate aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 prefer sa nu ) da totusi dak ma obligi ma mai gandesc =))) oricum is un om cu capu pe umeri da nu pe a mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Stai sa-mi iau ocherii! Sau mai bine lupa? poti sa-ti iei si microscopu , telescopu` ....nu te ajuta cu nimik toata tehnologia din univers ...daca nu te duce capu nu te duce ) Ti se mai spune cumva si dl. psiholog?Membru sau nu membru, am facut sau nu legatura, ideea de baza este k pt noi a trecut ziua mai repede P.S. Din nou sunt multumita de mine nu chiar , dar am oarecare pregatire in domeniu , cat despre mandria de a fi trecut ziua mai rpd pe forum .... ash zice trist dar vazand cum te bati in pept....e jalnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 poti sa-ti iei si microscopu , telescopu` ....nu te ajuta cu nimik toata tehnologia din univers ...daca nu te duce capu nu te duce ) Asta e, bilute! Nu ma duce, ms de observatie anyway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am spus eu k el e psiholog Io`s multumita de cat il duce capul, putin, dar eficient, decat mult si prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Asta e, bilute! Nu ma duce, ms de observatie anyway nu tre sa`mi multmesti ...este cruntul adevar. Dar uite EA te iubeste oricum si restu ce zic nu mai conteaza. Sa fiti fericiti. Am spus eu k el e psiholog Io`s multumita de cat il duce capul, putin, dar eficient, decat mult si prost Uite ca si voi sunteti uniti.Asai ce bien e sa ai jumatatea care-ti apara spatele si pe forum si peste tot ? .......dar cum extremele se atrag , fizic vorbind daca pe el il duce putin da eficient ....extrema , adica pe tine te-ar duce cum ? mult si prost nu ? Tineti`va aproape !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) nu chiar , dar am oarecare pregatire in domeniu , cat despre mandria de a fi trecut ziua mai rpd pe forum .... ash zice trist dar vazand cum te bati in pept....e jalnic ai da, ai citit pe alte forumuri de specialitate? Si aia cu mandria si tristetea si extremele de acolo ii scoasa? sau ai citit in ceva carte? Editat Mai 6, 2009 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu tre sa`mi multmesti ...este cruntul adevar.Dar uite EA te iubeste oricum si restu ce zic nu mai conteaza. Sa fiti fericiti. Mah, crunt nu e...asta e, eu ma multumesc cu a fi fericit in mizeria mea, asa cum e ea. Vba lu' Luci: "bine scrie-n biblie 'fericiti cei saraci cu duhu' ". Si dreptate avea. Dar uite EA te iubeste oricum si restu ce zic nu mai conteaza. Uite ca si voi sunteti uniti.Asai ce bien e sa ai jumatatea care-ti apara spatele si pe forum si peste tot ? .......dar cum extremele se atrag , fizic vorbind daca pe el il duce putin da eficient ....extrema , adica pe tine te-ar duce cum ? mult si prost nu ? Tineti`va aproape !! Nu esti gelos, nu? Nici aici, asa-i? Pe cine zicea ea ca duce putin dar eficient, oare? ADD cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Faci pe psihologu` Aleck? Nu te pricepi, nu ai o oarecare pregatire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Faci pe psihologu` Aleck? Nu te pricepi, nu ai o oarecare pregatire Nu-i bai, sunt forumuri de specialitate. Vba lui tud0r, carti... Nu e greu sa citesti si sa aplici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Nu-i bai, sunt forumuri de specialitate. Vba lui tud0r, carti... Nu e greu sa citesti si sa aplici. Poate te ajut cu ceva Stiu un titlu pt topicul nou despre care ziceati DISCUTII AMPOOOOOLEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Motociclisti ce mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Pe cine zicea ea ca duce putin dar eficient, oare? ADD cumva? cand esti rau e una iar cand esti ratat e alta ... tu vb de ADD cand in viata ta nu ai fost intr`un centru pentru persoane cu dizabilitati , ca sa-ti exprimi bruma de cunoshtintze iti trebuie DEX on`line si vb de pauza de 20 de minute cu mandrie.Cred ca este una din realizarile tale din viatza de ejti asa mandru Faci mijto de nijte lucruri si probleme ale unor persoane mai inzestrate spiritual decat tine cu care soarta nu a fost atat de darnica te invit o data sa vii sa stai si tu intr`un centru sau la spital cand avem curs si sa faci glume din astea cu tenta , la adresa persoanelor respective si sa vedem cine rade Fa tu mijto in continuare de astea ca niciodata nu se shtie. Faci pe psihologu` Aleck? Nu te pricepi, nu ai o oarecare pregatire pai daca nu am inca licentza ce puteam sa scriu si eu Editat Mai 6, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Motociclisti ce mai? termenul asta nu are rost sa fie dezbatut ca fiecare il intzelege in felul lui ...pe la noi prin tzara toti sunt motociclisti , vedete , piloti ...un OM nu vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) cand esti rau e una iar cand esti ratat e alta ... tu vb de ADD cand in viata ta nu ai fost intr`un centru pentru persoane cu dizabilitati , ca sa-ti exprimi bruma de cunoshtintze iti trebuie DEX on`line si vb de pauza de 20 de minute cu mandrie.Cred ca este una din realizarile tale din viatza de ejti asa mandruFaci mijto de nijte lucruri si probleme ale unor persoane mai inzestrate spiritual decat tine cu care soarta nu a fost atat de darnica te invit o data sa vii sa stai si tu intr`un centru sau la spital cand avem curs si sa faci glume din astea cu tenta , la adresa persoanelor respective si sa vedem cine rade Fa tu mijto in continuare de astea ca niciodata nu se shtie. pai daca nu am inca licentza ce puteam sa scriu si eu Bai tzatza de matza, sau pardon: intelectualule, eu nu m-am atins de viata ta personala si de unde ai fo' sau ce-ai facut. Spre cunostinta ta, am ani in spate de voluntariat cat nu aduni tu in doua facultati. Si nu doar spre un anumit gen de oropsiti de soarta, ci cu mai multe categorii. Am fost chiar si angajat in domeniu. Nu mi-e rusine ca folosesc DEX-ul, dimpotriva...si referitor la narcisism crede-ma ca nu aveam nevoie de DEX sa inteleg ce inseamna. Eu iti sugerez sa citesti de doua ori ce scrii, si cum (aici ma refer mai mult la gramatica) si la felul in care iti place sa pocesti limba romana. Iar cu datul cu parerea vis-a-vis de activitati extracurriculare, las-o mai moale... nu se stie cand dai cu bata-n balta. Sau eventual, mai documenteaza-te. P.S. Nu era vb de pauza de vorbire. P.P.S. Imi place despre tine, esti foarte empatic, atunci cand e cazul, vba vine... P.P.P.S. Si inca o data, putem fi atenti? Nu de persoanele in cauza faceam "mijto". Reciteste. Editat Mai 6, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 M-ati impresionat pana la lacrimi.Imi vine sa plang.Tudore ,,ratat" nu trebuia sa folosesti.Sper sa nu degenerati in mai rau. Oricum daca eram toti colegi la gradinita asa tare ne mai distram impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cata adrenalina pe forum azi ))))))))) copii scoateti mobra la plimbare... si lasa-ti forumu sa redevina forum nu loc de dat cu kakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cata adrenalina pe forum azi ))))))))) copii scoateti mobra la plimbare... si lasa-ti forumu sa redevina forum nu loc de dat cu kakat Da' vad ca si tie iti place sa urmaresti cum zboara kakatu'. Btw, mobra ta ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Bai tzatza de matza, sau pardon: intelectualule, eu nu m-am atins de viata ta personala si de unde ai fo' sau ce-ai facut. Spre cunostinta ta, am ani in spate de voluntariat cat nu aduni tu in doua facultati. Si nu doar spre un anumit gen de oropsiti de soarta, ci cu mai multe categorii. Am fost chiar si angajat in domeniu. Nu mi-e rusine ca folosesc DEX-ul, dimpotriva...si referitor la narcisism crede-ma ca nu aveam nevoie de DEX sa inteleg ce inseamna. Eu iti sugerez sa citesti de doua ori ce scrii, si cum (aici ma refer mai mult la gramatica) si la felul in care iti place sa pocesti limba romana. Iar cu datul cu parerea vis-a-vis de activitati extracurriculare, las-o mai moale... nu se stie cand dai cu bata-n balta. Sau eventual, mai documenteaza-te. P.S. Nu era vb de pauza de vorbire. P.P.S. Imi place despre tine, esti foarte empatic, atunci cand e cazul, vba vine... P.P.P.S. Si inca o data, putem fi atenti? Nu de persoanele in cauza faceam "mijto". Reciteste. ma gandesc ca shtii tu pe unde si cand am facut voluntariat , sau cu ce ma ocup sau...orice nu ? ma bucur ca la "narcisism" nu a fost nevoie sa folosesti DEX`u .. te felicit chiar nu ai facut mijto de ei dar te-ai folosit de "problema" sa faci mijto de mine cat despre pocirea frumoasei noastre limbi mai gandeste`te tu , una e scrierea unde nu am atata antrenament ca tine se pare , dar am timp sa`mi fac , si alta e exprimarea , dar cum spuneam , nu poti cere cuiva sa faca niste legaturi cand nu ai de unde da , atunci cand e cazul sunt o fire sensibila , iarta`ma daca acuma nu vars o lacrima copii scoateti mobra la plimbare... si lasa-ti forumu sa redevina forum nu loc de dat cu kakat tie ti-e ushor sa zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ma gandesc ca shtii tu pe unde si cand am facut voluntariat , sau cu ce ma ocup sau...orice nu ?ma bucur ca la "narcisism" nu a fost nevoie sa folosesti DEX`u .. te felicit chiar nu ai facut mijto de ei dar te-ai folosit de "problema" sa faci mijto de mine cat despre pocirea frumoasei noastre limbi mai gandeste`te tu , una e scrierea unde nu am atata antrenament ca tine se pare , dar am timp sa`mi fac , si alta e exprimarea , dar cum spuneam , nu poti cere cuiva sa faca niste legaturi cand nu ai de unde da , atunci cand e cazul sunt o fire sensibila , iarta`ma daca acuma nu vars o lacrima Bine, daca tot insisti atata, te iert. Oricum, ideea esentiala ti-a scapat printre neuroni. Sau poate ca da, ai dreptate, nu ai de unde sa ceri...ca eu sa pot intelege. Sunt sub nivelul tau de intelegere, si asta nu mi-e o scuza. Oricum, te rog sa incerci sa te cobori putin la acelasi nivel cu mine, astfel poate chiar ai sa ajungi sa ma intelegi si tu. Asa cum probabil o faci si cand depui activitatile extracurriculare. Si da, am fo' rau...sau ratat? Alege tu, ca eu nu am capacitatile necesare unei alegeri. Sau poate ambele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Da' vad ca si tie iti place sa urmaresti cum zboara kakatu'. Btw, mobra ta ce face? daca ai iesii la ture ai vedea... aici pe forum nu prea ma dau Editat Mai 6, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 daca ai iesii la ture ai vedea... aici pe forum nu prea ma dau Ar trebui totusi sa incerci... asa oricum reiese, din pozele de la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate