Luc_zxr Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) George, nu mai fi asa sincer pe forumu' asta ca aici sinceritatea este *taxata, man . *zic in sensu' ca se gasesc diversi sa judece ceea ce nu e problema lor Editat Iunie 4, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Sincer si eu as proceda la fel. Cati dintre noi nu au umblat fara permis ? Cu masina am umblat vreo 3 ani fara permis,cei drept acum vreo 8 ani ,maotor mi-am luat (NINJA de 900 inca) si nu stiam schimba vitezele, permis de unde? l-am luat dupa vreo 3 luni. sincer.....ash dori si eu un autograf cu dedicatie de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 sincer.....ash dori si eu un autograf cu dedicatie de la tine Chiar si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 sincer.....ash dori si eu un autograf cu dedicatie de la tine Stai la coada . Bicicleta nu am , asa ca nu te baga in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 nu ai tu multe dar asta nu e o problema....sunt obishnuit sa lucrez cu persoane cu deficiente ) p.s.: era sa uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 mah Luci faina tura am dat ieri, uite ce vreme ii si azi, nu mai bagam una tot in stilu vulgar de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 mah Luci faina tura am dat ieri, uite ce vreme ii si azi, nu mai bagam una tot in stilu vulgar de ieri Bah nene, tu realizezi ca daca ne prindeau vecinii cu radaru' nu era vorba de amenzi and stuff, se chema direct plutonu' de executie pe marginea soselei pt noi . Poate ma bag si azi da' mai pe seara ca acu nu functionez, am baut ca o vita insetata pina la 4 si ceva dimineata, inca sint praf . Vorbim. P.S. Fain poa' sa traga waka ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Bah nene, tu realizezi ca daca ne prindeau vecinii cu radaru' nu era vorba de amenzi and stuff, se chema direct plutonu' de executie pe marginea soselei pt noi . Poate ma bag si azi da' mai pe seara ca acu nu functionez, am baut ca o vita insetata pina la 4 si ceva dimineata, inca sint praf . Vorbim. P.S. Fain poa' sa traga waka ta . DACA ne prindeau atunci la wheelie`u ala trebuia sa`i dau a 5`a da mi`o fost frica, ca mai mult de a 4`a nu am fost niciodata, noah dai un tzaarrr cand ti`ai revenit pana atunci eu ma bag la un film. PS: azi ii randu tau sa dai suzi la o tura ca ieri dupa ce te`ai dus numa orgasme ai avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 atunci la wheelie`u ala trebuia sa`i dau a 5`a da mi`o fost frica, ca mai mult de a 4`a nu am fost niciodata. iara minti mah... vrei sa te dai mare aici ce om ce caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 asa`i Florico, iara m`ai prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 is pe urmele tale k paparazzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am revenit si io pe 2 roti pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Un filmulet pe care-l recomand, nu mai retn daca l-am mai pus pe site, dar merita! Intra la categoria "ASA DA!" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 lasati topicu asta de succes sa moara incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Who? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 who.... let the dogs out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 mai stie cineva ceva de our friend danutz? ... sau o fi tot pe la ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Atentie parapantisti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 mai stie cineva ceva de our friend danutz? ... Cezar asta da surpriza din partea ta, esti singuru caruia ii pasa de mine , pentru asta trebe sa ma revansez sau o fi tot pe la ture adevaru e ca in ultimu timp nu prea am stat pe acasa, am bagat 3 trasee inafara tarii si am mai fost prin tara umpic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Atentie parapantisti!! se pare ca nu ai mai prins cursul in care se specificau diferentele intre parasuta si parapanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 se pare ca nu ai mai prins cursul in care se specificau diferentele intre parasuta si parapanta Deci care-s diferentzele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Deci care-s diferentzele? Parasuta are forma ROTUNDA, si de dimesiuni mai mari sau ... femeie usoara(la figurat) Parapanta are de obicei forma ovala si e de dimensiuni mai mici decat parasuta, parapanta e mai manevravila , parsuta ofera portanta mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Cezar asta da surpriza din partea ta, esti singuru caruia ii pasa de mine , pentru asta trebe sa ma revansez vezi k te`am notat in caiet nu te uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 vezi k te`am notat in caiet nu te uit perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 se pare ca nu ai mai prins cursul in care se specificau diferentele intre parasuta si parapanta Imi cer scuze pentru inducerea in eroare a publicului larg Agentia Reuters si`a cerut de asemenea scuze pentru dezinformare si a revenit cu poza originala. Deci, Atentie parapantisti 2! P.S. Pentru orice observatii/comentarii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate