RaitaMC Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 check my signature Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 care`i dobitocu` cu un renault clio model de prin 2002 cu sticker cu atentie la motociclisti care nu stie semnificatia semnului cedeaza trecerea in sens giratoriu si era sa dea tocmai peste mine azi prin episcopia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 care`i dobitocu` cu un renault clio model de prin 2002 cu sticker cu atentie la motociclisti care nu stie semnificatia semnului cedeaza trecerea in sens giratoriu si era sa dea tocmai peste mine azi prin episcopia ? take care...te vaneaza astia:))) tre sa-ti pui si u un sticker cu atentie la MOTOCICLISTI ) RUPE-L Mesaj completat care`i dobitocu` cu un renault clio model de prin 2002 cu sticker cu atentie la motociclisti care nu stie semnificatia semnului cedeaza trecerea in sens giratoriu si era sa dea tocmai peste mine azi prin episcopia ? EU ZIC SA-I DAI O PALMA OBRAZNICA PESTE FUNDUL LUI DE MOTOCICLIST SUB ACOPERIRE SI O CARTE DE LEGISLATIE. CE ZICI? STIE CITI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 care`i dobitocu` cu un renault clio model de prin 2002 cu sticker cu atentie la motociclisti care nu stie semnificatia semnului cedeaza trecerea in sens giratoriu si era sa dea tocmai peste mine azi prin episcopia ? Poate nu ai vazut tu bine ce scria pe sticker. Poate el avea cu : Atentie motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Poate nu ai vazut tu bine ce scria pe sticker. Poate el avea cu : Atentie motociclisti gud uan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 care`i dobitocu` cu un renault clio model de prin 2002 cu sticker cu atentie la motociclisti care nu stie semnificatia semnului cedeaza trecerea in sens giratoriu si era sa dea tocmai peste mine azi prin episcopia ? Poate a n-avea nimic altceva cu ce sa acopere rujina de pe clio.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) bine ca ploua. iar.ieri toti ati iesit cu motoarele.bine ca am prins ceva vreme buna.fain o fost care pe unde ati fost? Editat Noiembrie 15, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 io am fost la debrecen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) io am fost la debrecen eu am fost si in debrecen Editat Noiembrie 15, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai au facut-o chiar frumos.za lend of ciois au subliniat ce era mai important si evident hahaha o baut palinca si o dormit in masinii sport....................ce senzatie )) oricum,cred ca e cel mai tare reportaj care l-am vaz,din toate punctele de vedere.nota 10,se vede ca-s profi Emisiunea e mai lunga , o gasiti pe net(torente) in format HD. Prima data arata niste tigani...apoi ajung in Mamaia si observa ca parcarea e plina de masini ca a lor , apoi pleaca pe autostrada pana in Bucuresti unde se dau cu masinile in tunelurile de sub Palatul Parlamentului(tunelurile facute de Ceausescu), apoi pleaca spre Transfagarasan....se ratacesc intr un sat de tigani. Unul primesste cadou si testeaza o Dacia Sandero...de care zice ca e incantat !!!...desi dupa ce te dai cu un Lamborghini si treci in Sandero , apoi io buseste unul cu un Tir etc. E un show si cauta senzationalul dar in final au facut reclama drumului si Daciei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 bah.....acuma ai povestit tot....ce rost mai are sa am uit......nu puteai sa taci si si tu si sa lasi oameii sa savureze ....la locul de munca..? huaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) "Thank you Romania for having us ! ......can we stay ? ......forever?" - aici m-or dat lacrimile de mare patriot ce is Oricum jos palaria! Ne-au facut o reclama mai mare decat toti ministrii turismului de la revolutie incoace.Diferenta e ca ministrii nostrii au f*tut milioane de dolari din buget,pentru niste campanii de tot rahatu. "rumenia zee cauntri of chois"..my ass Editat Noiembrie 19, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 are cineva linku` de la torentu respectiv ? sa ni`l impartashasca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 torrent nexam, da` poate te multumeste linku` asta, e tot episodu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 multzam` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 http://isohunt.com/torrent_details/1413809...x01?tab=summary Calitate mkv@720 sau pt ne cunoscatori se vede si se aude HD mai bine ca un DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Cine stie ceva numere de telefon sau adresa de la ceva firme de curierat rapid? In afara de Fan-curier si Cargus. As vrea sa trimit ceva la Bucuresti, si sa vad cu ce curier ies mai ieftin Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Cine stie ceva numere de telefon sau adresa de la ceva firme de curierat rapid?In afara de Fan-curier si Cargus. As vrea sa trimit ceva la Bucuresti, si sa vad cu ce curier ies mai ieftin Ms Eu lucrez mult cu Sprint Curier. Sunt ceva mai ieftini decat Cargus, si mai seriosi decat tipul de la Fan, pe care degeaba-l mai suni dupa ora 3, ca nu raspunde la telefon. http://www.sprintcurier.ro/modules/Curiera...onId=5#curierat Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Eu lucrez mult cu Sprint Curier.Sunt ceva mai ieftini decat Cargus, si mai seriosi decat tipul de la Fan, pe care degeaba-l mai suni dupa ora 3, ca nu raspunde la telefon. http://www.sprintcurier.ro/modules/Curiera...onId=5#curierat Parerea mea. Ms, am sa sun azi si aici sa vad ce rezolv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) mie fan-ul mi se pare ok oricum preturile difera foarte putin Editat Noiembrie 25, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Fan-ul e cel mai rapid pe ruta Bucale.Acu'pt.2 lei diferenta nu e cazul sa mergi la altii,mai ales ca ceilalti zilnic au "accidente"sau probleme cu zapada(chiar si vara!) din cauza carora nu iti pot livra coletele.Mergi personal pana pe Vladeasa si iti preiau coletul in 2 minute. Editat Noiembrie 25, 2009 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Azi la Stana de Vale excursie Ti am vazut masina dar pe tine nu ... erai sus pe munte . In poza apar Zurbau,Layos,Cristi din Salonta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Da exact acolo eram! Ti am vazut masina dar pe tine nu ... erai sus pe munte . In poza apar Zurbau,Layos,Cristi din Salonta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 SAL all Cine doreste mai este un loc in garaj pe milcovului...(rogerius) 0753116872 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) eu vineri ies cu motorul daca e vreme buna... stiu ca poate suna aiurea... dar ma duc la real si imi cumpar costum de mosh.si apoi merg sa fac o donatie unei familii sau cuiva.daca mai vrea cineva sa mi se alature e bine venit. Mesaj completat si scuteristii sunt bine veniti Editat Decembrie 21, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate