yoyo_man Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 v-ati luat careva stabilizator de benzina? de unde si cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 daca e vorba de moto la iernat, fa plinul ochi cu benzina buna si no stress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 despre asta era vorbe...pana acum nu am folosit dar vad ca lumea recomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 erau niste discutii in care un user se gandea sa goleasca si rezervorul de benzina statuta peste iarna in rezervor deoarece ar fi veche ... unele lucruri se exagereaza ... la primavara dupa ce golesti rezervorul si faci plinul cu benzina proaspata dupa ce iesi la plimbare si sa zicem ca vei merge turat mult timp sau poate dai de o autostrada si poti sa alergi motorul ... s-a "curatat" tot fara stabilizatoare si alte treburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 ma gandeam sa "golesc" rezervorul de benzina proasta folosind-o la o tura cu motorul nu e o idee buna? ar trebui aruncata asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 normal ca vei "goli" benzina in carburatoare/injectoare undeva la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Salut yoyo_man Daca ai posibiliatae sa cumperi strabilizator de benzina nu sta pe ganduri si cumpara. Si de ce? 1. benzina pierde din calitate daca sta un timp indelungat 3-6 luni pt ca in compozitia lui mai nou sunt adaugati niste comp[usi foarte volatili si alcool. 2. de golit se recomanda golirea carburatoarelor ca sa nu ramane aceea depunere in ele care dupa un timp o sa infunda jigloarele.Daca ai injectie ai scapat de aceasta problema 3. daca ai rezervorul din plastic si nu din metal nu este nevoie sa faci plinul. 4.nu uita ca cum sta benzina afara sau intr-un loc unde nu este temp. constanta apare fenomenul de condens care favorizeaza aparitiea apei in benzina 5. eu cand nu pun stabilizator in benzina , primavara las jos benzina din rezervor pun in Dacia lui tata si eu fac plinul cu benzina proaspata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Ok. Dar unde gasesc si cu cat? La benzinarii si unele mag de piese auto am fost si s-au uitat ciudat la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Ok. Dar unde gasesc si cu cat? La benzinarii si unele mag de piese auto am fost si s-au uitat ciudat la mine Este la motodiscount de la motorex la pret de 36 lei daca nu ma insel. poti comanda online. Eventual daca vrei sa cumperi putem imparti in doua si asa iese la jumate de pret. http://motodiscount.ro/Motorex_Fuel_Stabilizer_125ml Editat Noiembrie 26, 2012 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 125 ml ajung la cati litri de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Hall of shame: BH-10-TCD, Rav albastru inchis. Cucoana nu stie ce inseamna gard si flori... Nu e de ajuns ca e oarba mai e si surda! Daca conduce ma gandesc ca are permis de conducere (OMG!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 unde gasesc si eu un stander moto pt SV650, ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La Multi Ani tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 La Multi Ani tuturor si mult asfalt uscat in 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Ieri am fost la Stana de Vale cu masini, copii, sanii etc. La un moment dat, dintr-un jeep Lincoln negru cu nr. B-21-MAX s-a aruncat petarzi intre doua sanii, intre copii de varsta de 2 si 4 ani! La Stana asa se distreaza! Am acoperit copii cu corpul meu sa nu se raneasca, doar spatele meu! Am vorbit cu jandarm si mi-a zis ca stiu despre ce e vorba, nu au ce sa faca! Minunat! Va avertizez! Nu mergeti la Stana de Vale cu copii DELOC!!!! Chiar daca se poate sa nu mai treceti pe acolo, e foarte posibil sa fiti raniti!!! P.S. Drumul e teribil! Asa de naspa cred ca nu a fost pana acuma, e jale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Doamnelor,domnisoarelor; Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Ieri am fost la Stana de Vale cu masini, copii, sanii etc. La un moment dat, dintr-un jeep Lincoln negru cu nr. B-21-MAX s-a aruncat petarzi intre doua sanii, intre copii de varsta de 2 si 4 ani! La Stana asa se distreaza! Am acoperit copii cu corpul meu sa nu se raneasca, doar spatele meu! Am vorbit cu jandarm si mi-a zis ca stiu despre ce e vorba, nu au ce sa faca! Minunat! Va avertizez! Nu mergeti la Stana de Vale cu copii DELOC!!!! Chiar daca se poate sa nu mai treceti pe acolo, e foarte posibil sa fiti raniti!!! P.S. Drumul e teribil! Asa de naspa cred ca nu a fost pana acuma, e jale! Nu ne ramane decat sa ne luam pusti cu luneta sau aruncatoare de grenada si sa luam in vizor pe bulangii aia din B-21-MAX poate asa se invata si ei cum e sa joci pac pac la Stana de Vale. P.S. Admirabila este si reactia jandarmilor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
surub_rr Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Buna, Caut pe cineva pentru un schimb de cauciucuri pe genti de 17", daca stiti pe cineva sau un service auto care se ocupa si de asa ceva, va rog lasati-mi un mesaj. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 De ce neaparat auto? Locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
surub_rr Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Oradea, nu neaparat auto, doar ca o ultima solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 surub_rr kefe iti rezolva http://korosi-racing-team.webs.com/adresa.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
surub_rr Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 super, mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GERGELY Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Salut. Daca stiti cumva pe cineva care face suporti din teava pt pasager sau bagaje.....MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Salut. Daca stiti cumva pe cineva care face suporti din teava pt pasager sau bagaje.....MSI nu-ti sfatuiesc sa improvizezi ceva, cel mai bine te duci pe maini sigure, daca pt hornet iti trebuie iata un link, dar sa-ti alegi modelul, si anul fabricatiei, eu am mai comandat oglinzi de la ei, pt vfr, is de treaba livrare rapida http://www.wemoto.ro/bikes/honda/cb_600_f2_hornet_pc36/02/picture/givi_luggage_-_monorack_kit_with_monokey_plate/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate