yoyo_man Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 ma gandeam sa "golesc" rezervorul de benzina proasta folosind-o la o tura cu motorul nu e o idee buna? ar trebui aruncata asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tud0r Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 normal ca vei "goli" benzina in carburatoare/injectoare undeva la o tura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW RIDER Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Salut yoyo_man Daca ai posibiliatae sa cumperi strabilizator de benzina nu sta pe ganduri si cumpara. Si de ce? 1. benzina pierde din calitate daca sta un timp indelungat 3-6 luni pt ca in compozitia lui mai nou sunt adaugati niste comp[usi foarte volatili si alcool. 2. de golit se recomanda golirea carburatoarelor ca sa nu ramane aceea depunere in ele care dupa un timp o sa infunda jigloarele.Daca ai injectie ai scapat de aceasta problema 3. daca ai rezervorul din plastic si nu din metal nu este nevoie sa faci plinul. 4.nu uita ca cum sta benzina afara sau intr-un loc unde nu este temp. constanta apare fenomenul de condens care favorizeaza aparitiea apei in benzina 5. eu cand nu pun stabilizator in benzina , primavara las jos benzina din rezervor pun in Dacia lui tata si eu fac plinul cu benzina proaspata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Ok. Dar unde gasesc si cu cat? La benzinarii si unele mag de piese auto am fost si s-au uitat ciudat la mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW RIDER Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 (edited) Ok. Dar unde gasesc si cu cat? La benzinarii si unele mag de piese auto am fost si s-au uitat ciudat la mine Este la motodiscount de la motorex la pret de 36 lei daca nu ma insel. poti comanda online. Eventual daca vrei sa cumperi putem imparti in doua si asa iese la jumate de pret. http://motodiscount.ro/Motorex_Fuel_Stabilizer_125ml Edited November 26, 2012 by BMW RIDER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 125 ml ajung la cati litri de benzina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boorman Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Hall of shame: BH-10-TCD, Rav albastru inchis. Cucoana nu stie ce inseamna gard si flori... Nu e de ajuns ca e oarba mai e si surda! Daca conduce ma gandesc ca are permis de conducere (OMG!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 unde gasesc si eu un stander moto pt SV650, ieftin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boorman Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 La Multi Ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 La Multi Ani tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roadrunner88 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 La Multi Ani tuturor si mult asfalt uscat in 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boorman Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Ieri am fost la Stana de Vale cu masini, copii, sanii etc. La un moment dat, dintr-un jeep Lincoln negru cu nr. B-21-MAX s-a aruncat petarzi intre doua sanii, intre copii de varsta de 2 si 4 ani! La Stana asa se distreaza! Am acoperit copii cu corpul meu sa nu se raneasca, doar spatele meu! Am vorbit cu jandarm si mi-a zis ca stiu despre ce e vorba, nu au ce sa faca! Minunat! Va avertizez! Nu mergeti la Stana de Vale cu copii DELOC!!!! Chiar daca se poate sa nu mai treceti pe acolo, e foarte posibil sa fiti raniti!!! P.S. Drumul e teribil! Asa de naspa cred ca nu a fost pana acuma, e jale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackbulldog11 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Doamnelor,domnisoarelor; Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares-Bh Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ieri am fost la Stana de Vale cu masini, copii, sanii etc. La un moment dat, dintr-un jeep Lincoln negru cu nr. B-21-MAX s-a aruncat petarzi intre doua sanii, intre copii de varsta de 2 si 4 ani! La Stana asa se distreaza! Am acoperit copii cu corpul meu sa nu se raneasca, doar spatele meu! Am vorbit cu jandarm si mi-a zis ca stiu despre ce e vorba, nu au ce sa faca! Minunat! Va avertizez! Nu mergeti la Stana de Vale cu copii DELOC!!!! Chiar daca se poate sa nu mai treceti pe acolo, e foarte posibil sa fiti raniti!!! P.S. Drumul e teribil! Asa de naspa cred ca nu a fost pana acuma, e jale! Nu ne ramane decat sa ne luam pusti cu luneta sau aruncatoare de grenada si sa luam in vizor pe bulangii aia din B-21-MAX poate asa se invata si ei cum e sa joci pac pac la Stana de Vale. P.S. Admirabila este si reactia jandarmilor...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surub_rr Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Buna, Caut pe cineva pentru un schimb de cauciucuri pe genti de 17", daca stiti pe cineva sau un service auto care se ocupa si de asa ceva, va rog lasati-mi un mesaj. Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surub_rr Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Oradea, nu neaparat auto, doar ca o ultima solutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbyke Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 surub_rr kefe iti rezolva http://korosi-racing-team.webs.com/adresa.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surub_rr Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 super, mersi mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGELY Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Salut. Daca stiti cumva pe cineva care face suporti din teava pt pasager sau bagaje.....MSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbyke Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Salut. Daca stiti cumva pe cineva care face suporti din teava pt pasager sau bagaje.....MSI nu-ti sfatuiesc sa improvizezi ceva, cel mai bine te duci pe maini sigure, daca pt hornet iti trebuie iata un link, dar sa-ti alegi modelul, si anul fabricatiei, eu am mai comandat oglinzi de la ei, pt vfr, is de treaba livrare rapida http://www.wemoto.ro/bikes/honda/cb_600_f2_hornet_pc36/02/picture/givi_luggage_-_monorack_kit_with_monokey_plate/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackbulldog11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 salut! poate cinieva sa ma ajute cu o idee,unde gasesc cauciuc 170/60/17 (sau 180/55/17) la pret bun?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW RIDER Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 salut! poate cinieva sa ma ajute cu o idee,unde gasesc cauciuc 170/60/17 (sau 180/55/17) la pret bun?? nou sau SH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackbulldog11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 nou sau SH? poate sa fie si second hand,daca e in stare buna,si nu e foarte veche.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW RIDER Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 (edited) poate sa fie si second hand,daca e in stare buna,si nu e foarte veche.... PT sh iti recomand pe Fater din Biharia: 0742058207 nou vezi pe site-ul R17.hu de obicei primavara au reduceri. magazin au in Debrecen. Edited March 20, 2013 by BMW RIDER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackbulldog11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 PT sh iti recomand pe Fater din Biharia: 0742058207 nou vezi pe site-ul R17.hu de obicei primavara au reduceri. magazin au in Debrecen. iti multumesc frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts