aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 noi bagam o invarteala in oras cu bicicletele Pasageri luati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Am fost azi prin orash (orash:adica 6 martie) am facut ceva videoclipe da nu prea se vede fain m-am intalnit si cu repsol(filmuletzu 23 si 26 ) filmuletzu 27....nush cum de are casca filmuletzu 32 alexanderraz,soso si inca un biker dar nu sunt sigur Motociclistule care esti ,acel "inca un biker dar nu sunt sigur" sunt eu poloistul... Intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Motociclistule care esti ,acel "inca un biker dar nu sunt sigur" sunt eu poloistul... Intelegi? Bine bre, "Nou venit pe forum!" care esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Lume lume... primele poze cu motorul lui Aleck. Chiar acum mi le-a trimis cosmin din Dubai pardon...din Italia. E intradevar K5 din 2001, si e verde, asa cum a zis si Luc_zxr. Problema e ca fost tras pe pista....insa e in stare exceptionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Bine ma! Bucurestene, ai marunti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ;) cum mai esti Luci ? mai ai motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Super culoarea, s-o stapinesti sanatos Alek ! Cit baga la ora ?! LE: Da mah Repsolica, mai am ...btw nu stii pe cineva interesat de cont de wow? Eftin, 350 euroi negociabil, T6 geared warlock :rofl: :rofl: (j/k, nu cred ca-l vind) Editat Mai 6, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Bine bre, "Nou venit pe forum!" care esti! Fratele meu Aleck uite stau ca pe ace. D-abia astept sa-mi vina toacla. Cat despre biciclistii astia de pe aici care-si dau cu parerea aiurea ...mai bine ma abtin O sa-i vad eu prin trafic si o sa rad un pic de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ;) bah nu esti normal yo vb cu varumeu ca el cu WOW`u ... mai intra si tu pe mess sau macar skype pe unde circuli cu el? k numa nu te mai vad prin oras sau si tu pe Hungaroring? ti`ai facut abonament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 acum vin din oras si am reusit sa ii fac o poza la motor... acum a ajuns. spe sa fie pe placul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Lume lume...primele poze cu motorul lui Aleck. Chiar acum mi le-a trimis cosmin din Dubai pardon...din Italia. E intradevar K5 din 2001, si e verde, asa cum a zis si Luc_zxr. Problema e ca fost tras pe pista....insa e in stare exceptionala. ms pt sustinere Bine ma! Bucurestene, ai marunti? am sefu hai linistit la cafa sa te mai injectez acum vin din oras si am reusit sa ii fac o poza la motor... acum a ajuns.spe sa fie pe placul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Lume lume...primele poze cu motorul lui Aleck. Chiar acum mi le-a trimis cosmin din Dubai pardon...din Italia. E intradevar K5 din 2001, si e verde, asa cum a zis si Luc_zxr. Problema e ca fost tras pe pista....insa e in stare exceptionala. bai deci sunteti incredibili stiu ca mi-o fur pt faza asta, insa Aleck ti-au facut-o bine de tot, daca e ceva imi zici si iti dau Honda mea ca sa nu mai rada baietii de tine! Editat Mai 6, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 bai deci sunteti incredibili stiu ca mi-o fur pt faza asta, insa Aleck ti-au facut-o bine de tot, daca e ceva imi zici si iti dau Honda mea ca sa nu mai rada baietii de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 si-apoi aleck are moto dar numa in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 si-apoi aleck are moto dar numa in poze cam greu imi pica fisa.......................................... ciao ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 cam greu imi pica fisa..........................................ciao ravenitza waaaaaaa paraciosule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 waaaaaaa paraciosule!!! dar nu am zis nimic decat ca mi-a picat fisa mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 dar nu am zis nimic decat ca mi-a picat fisa mai greu sigur, dar m-ai si spus lui aleck! crezi ca nu stiu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 dar nu am zis nimic decat ca mi-a picat fisa mai greu Era vba ca ma sunasi repede sa-mi spui ca s-a baga si ea pe topic. Si vad ca, in loc sa-mi tina partea, mai rau arunca paie pe foc! Las'... cine rade la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Era vba ca ma sunasi repede sa-mi spui ca s-a baga si ea pe topic. Si vad ca, in loc sa-mi tina partea, mai rau arunca paie pe foc! Las'... cine rade la urma... gata dispar, nu ma bag pe zona voastra, doar ca m-a amuzat teribil. tare sunt curioasa cum ii faceti in realitate/la o bere Sa-ti tin apararea? ...dar esti baiat mare, ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Cine rade la urma ce? Isi cumpara Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Cine rade la urma ce? Isi cumpara Honda? Oaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Altu'!!!! Piei DRACEEE!!! Ba! Cand vin la Bucale... dati voi o bere, ca ramasei fara finantz... Cat despre honda, veci pururi, e buna acolo unde e: la Bikers Otopeni, pe faianta aia din baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Motociclistule care esti ,acel "inca un biker dar nu sunt sigur" sunt eu poloistul... Intelegi? daca nu ai cei 7 ani de acasa mai bine sa nici nu scrii....imi cer scuze ca am scris "biker"nu te supara,dar nu imi pune icoane dinalea.....ca te dezavantajeaza pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 daca nu ai cei 7 ani de acasa mai bine sa nici nu scrii....imi cer scuze ca am scris "biker"nu te supara,dar nu imi pune icoane dinalea.....ca te dezavantajeaza pe tine Esti mult prea mic si la propriu si la figurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Esti mult prea mic si la propriu si la figurat da is mic,dar macar incerc sa am respect pt altzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate