Luc_zxr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 @Luci .. tu unde viatza ai fo aseara? Acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) O da! Cu paiu'! Dnu Raita..aia era olteanca? Domnu' Raita , le plasezi pt un post de animatoare(numa' blonda bineinteles) ? vreau sa fac balconu' ,,oltenceleor fierbinti'' si al moldovencelor ,,bune si fomiste'' . Astept inscrieri pentru comisia de evaluare si control al produselor de origine feminina Editat Iunie 18, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Grrr...taci ma! Suntem "undercover"! merem duminica la o tura dc i fain? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) merem duminica la o tura dc i fain? Hopaaaaa !!!! P.S. Puneti domne poze cu animatoarele Editat Iunie 18, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Domnu' Raita , le plasezi pt un post de animatoare(numa' blonda bineinteles) ? vreau sa fac balconu' ,,oltenceleor fierbinti'' si al moldovencelor ,,bune si fomiste'' . Astept inscrieri pentru comisia de evaluare si control al produselor de origine feminina Maaa...vezi vezi! Olteanca e rezervata! Si sper ca sunt membru in comisie. merem duminica la o tura dc i fain? Ti-ai luat motor? Adica e pe tine deja? Hopaaaaa !!!! P.S. Puneti domne poze cu animatoarele :P Nu am avut timp de poze ma! Ne uitam la "meci"! Editat Iunie 18, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Luci mai is si minori prin preajma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Luci mai is si minori prin preajma Go home... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 maine l inscriu si pun telescopul pe el deci de sambata is apt pn ma opereaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ink oleac si apoi nu mai am treaba, schimbam prefixu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 maine l inscriu si pun telescopul pe el deci de sambata is apt pn ma opereaza Merem...sa vad daca mai am "verzisori" de gaz. Vremea se anunta faina pe we, deci motive de tras pe c*r mai putine! Poate bagam un Gyula. Sa vedem ce zice si Manu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Nu am avut timp de poze ma! Ne uitam la "meci"! plm in el de meci pooooooooozeeeeeeeeeeeeee Luci mai is si minori prin preajma Da' minore nu sunt ?! LE: Bucu' puteai sa te faci si tu om serios sa iei un Suzuki, da' tu nimic, batman, batman.... Asta e, s-o calaresti sanatos :P Editat Iunie 18, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 AStia is bike-ri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Niste inconstienti care strica imaginea comunitatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 @Luci SUBSCRIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Va mananca degetele? Ati luat "ciupercutze"? LE: Deci, pt cei care merg la Brno in august: ati incercat sa cautati vreun hotel? Incercati acum sa rezervati, si daca reuseste vreunu' sa faca rezervare il rog sa-mi zica si mie la ce hotel/pensiune. Am presimtirea ca ne vom lua si corturile cu noi, (just in case). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Va mananca degetele? Ati luat "ciupercutze"? LE: Deci, pt cei care merg la Brno in august: ati incercat sa cautati vreun hotel? Incercati acum sa rezervati, si daca reuseste vreunu' sa faca rezervare il rog sa-mi zica si mie la ce hotel/pensiune. Am presimtirea ca ne vom lua si corturile cu noi, (just in case). ce-i acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ce-i acolo? MotoGP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Va mananca degetele? Ati luat "ciupercutze"? LE: Deci, pt cei care merg la Brno in august: ati incercat sa cautati vreun hotel? Incercati acum sa rezervati, si daca reuseste vreunu' sa faca rezervare il rog sa-mi zica si mie la ce hotel/pensiune. Am presimtirea ca ne vom lua si corturile cu noi, (just in case). dar ce are? stam sub un copac las combinam noi ceva si avem unde sta in cel mai rau caz stam la rossi n cort cu pipitzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 dar ce are?stam sub un copac las combinam noi ceva si avem unde sta in cel mai rau caz stam la rossi n cort cu pipitzele mai voi nu stiti sa gugal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 dar ce are?stam sub un copac las combinam noi ceva si avem unde sta in cel mai rau caz stam la rossi n cort cu pipitzele Ma, daca ne bagam acolo nu ne lasa alea sa ne uitam la cursa! mai voi nu stiti sa gugal? Ia gugaleste tu. Si da link... LE: Orientativ Cazare langa Brno (Blansko). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 rau ti ar parea tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Pt Cehia cel mai ieftin am iesi daca ....Aleck(ca restu is ocupati ) ar cauta profile de cehoaice pe HI5 dispuse sa ne cazeze 3 zile si sa ne faca de mancare si eventual nu ar strica.....si un masaj in timpul cursei de MGP. Asa c puneti va pe cautat c io nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ce mai dorm .. baJetzii dupa ... "urgia" de aseara :D :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ce mai dorm .. baJetzii dupa ... "urgia" de aseara :D :P plictisit mai esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) ce culmea ii oradeanul respectiv ... "Un exemplu de infracțiune depistată miercuri a fost săvârÂşită de orădeanul A.P. (22 ani), depistat la ora 17:15 pe strada Nufărului din Oradea în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, cu număr fals Âşi fără a poseda permis de conducere." sursa bihon Editat Iunie 19, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate